Egyszerűsödik és hangosodik a popzene
2012. július 31. 11:52
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Sajnos minden szava igaz a csávónak.
2012. július 31. 13:31
Jó cikk lett. A mai popzenék teljesen egyformák, persze van pár kivétel. A zenecsatornákon pedig ritkán van jó zene.
2012. július 31. 18:58
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Jó cikk lett. Teljesen igaz. A mai zenék egyátalán nem különböznek egymástól, csak a szövegükben van minimális változtatás. Én "mai" zenét nem bírok 10 percnél tovább hallgani. A dupstep és az elekto meg szó szerint hallgathatatlan. Remélem ebből a divatból is kijövünk pár éven belűl.
2012. július 31. 20:07
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
hannapanna12, egyet értek.
2012. július 31. 22:05
Én szeretem a pop zenét!
De van 1-2 ami tényleg ugyanolyan,bár azokat is meghallgatom!
De van 1-2 ami tényleg ugyanolyan,bár azokat is meghallgatom!
2012. július 31. 23:35
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2012.07.31. 18:58)
Jó cikk lett. Teljesen igaz. A mai zenék egyátalán nem különböznek egymástól, csak a szövegükben van minimális változtatás. Én "mai" zenét nem bírok 10 percnél tovább hallgani. A dupstep és az elekto meg szó szerint hallgathatatlan. Remélem ebből a divatból is kijövünk pár éven belűl.
Az elektronikus zenék nem feltétlenül hallgathatatlanok, csak meg kell találni a minőséget
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. augusztus 01. 09:07
Elnézést kérek a rajongóktól, de aki ezt elsősorban elintézte az Selena Gomez és Bíbör. Még viszonylag szerintem egyedienek mondható a 2000-2008-ig terjedő zene, én akkor láttam hatalmas változást.
2012. augusztus 01. 19:00
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.07.30. 09:54)
Én nem tudom, hogy az igény hiánya és a szép iránti hanyatló érzék az oka, vagy maga a szakma alakítja így, de a popzene valóban évről-évre igénytelenebb lesz. Egyszerű, mint egy fogpiszka. Gondoljunk csak bele. A pop műfaja az évek során elkorcsosult. Régen Michael Jacksont hívtuk a pop királyának. Most kik nyarvíkolnak ugyanezen zenei irányzat képviseletében? Ugye, hogy ugye? Gondolom sorolnom sem kell. Monoton, géppel előállított ritmusok, fahanggal is könnyedén kiénekelhető, idegesítően fülbe mászó dallamvilág, egyszeregy egyszerűségű szövegek. Hangos, értelmetlen, igénytelen. Többnyire. Mert ez is azért erősen általánosítás, de valljuk be, a tendencia valóban ez. A nagyon népszerű popsztárok manapság szinte mind megfelelnek ezeknek a szomorú kitételeknek.
Szívemből szóltál!
Ööö ... eegen: érezhető, hogy Michael Jackson sajnos már nem alakíthatja a popzenét (meg a többi irányzatot sem).
Amíg élt, minden idegszálával arra koncentrált, hogy valami újat, valami nagyszerűt hozzon létre.
Nagyon érezhető volt, hogy az előadók követték őt, mindig megújult, új hangzásvilágot hozott divatba.
2012. augusztus 03. 13:38
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
abszolút igaza van. semmitmondó, értelmetlen dalszövegek, playback, autotune... Michael Jacksonhoz hozzáfűzve: Katy Perry megdöntötte Jacko rekordját, methogy neki is 5 kislemeze ért el a Billboardon 1. helyet. nálam ez verte ki a biztosítékot. Katy énekelni sem tud élőben, a szövegei meg konkrétan olyanok, hogy akárki tud olyat írni 10 perc alatt. Katy soha nem fog Jacko nyomába érni. szomorú hogy manapság ilyen "előadókat" sztárolnak és osztanak nekik díjakat.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.