Starity

Egyszerűsödik és hangosodik a popzene

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 30. 15:30 #41
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Tudom, hogy más réteg más-más cikkeket olvas, de...csak én tartom furának, hogy az ilyen cikkeknél minden hozzászóló baromira elítéli a mai pop zenét és huu de tucat és huu de szar, de azért valahogy mégis van rá kereslet. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Teora, Pöttömke
2012. július 30. 16:53 #42
Dóri0422
Dóri0422
visszatérő vendég

Státusz:DD
Hozzászólás: 417
Csatolások: 2
Azonosító: 171585
janet7 egyetértek biggrin.gif
2012. július 30. 17:27 #43
- törölt felhasználó -    
a pop zene baromi unalmas, pont azért mert mind egyforma, hogy mégis eledhato az maga az eloado, akit jol osszereknak azok akik ehhez értenek és máris lehet csodálni, imádni, pénzrol szol az egész , amugy ki- mit hallgat intelligencia kérdése, a pop zene konnyen emésztheto nem kell rajta gondolkodni, mondjuk nincs is min rock.gif
1 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend
2012. július 30. 18:10 #44
- törölt felhasználó -    
Én már nem igazán nézem a zenecsatornát, pedig én szeretem a pop zenét.. De egyértelműen a régieket! Ma már olyan számok mennek hogy csak nézek, hogy ezt valaki hallgatja is? nea.gif Ezért én inkább berakok a gépemen jó kis régi zenéket, azokat amiket szeretek: GC-t, Christinát, Maroon 5-ot, Green Dayt.. Lehet, hogy régebbi zenék de én nem unom meg őket és inkább hallgatom ezeket mint Alexandra Stan limonádéját... Már egyszerűen nem tudnak újat mutatni, olyat, hogy azt mondjam, ez igen! Sokszor már fel sem tűnik, hogy FloRidának új száma van, mert kb. mind ugyan olyan, és csak arra jók, hogy este a buliban eltinglitanglizzon rá az ember sleep.gif Az a jó zene szerintem amit ha meghallok kiráz a hideg és elgondolkozok a tartalmán, nem pedig csak üvöltöm ész nélkül, hogy "Ha állat a parti jön a parti állat.." bolond.gif

*Bár a mostaniak közül is van egy-két jó, akit szeretek, bár ennek a listája nagyon rövid...
1 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend
2012. július 30. 18:11 #45
shannel
shannel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 129
Csatolások: 0
Azonosító: 149680
Nekem a mai popzenék ,már szinte teljesen egyformák,annyi a különbség ,hogy más az énekes!Az a baj ,hogy nem csinálnak már jobbakat,meg másokat ,mert az emberek "erre kapók" sajnos!A régebbi pop zenék jobbak voltak! :/
2012. július 30. 19:04 #46
vampiregirl144
vampiregirl144

StátuszEz lett belőled is...Szavak.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
A mai popzene egy rakás sz*rt nem ér oké van 1-2 gyöngyszem de csak nagyon ritkán Pl:Selena Gomez,Justin Bieber,FloRida...stb. semmit nem érnek csak agyon vannak sztárolva semmi más én Vivát kb. 13 éves korom óta nem nagyon nézek mert csak mai divat zenét nyomnak orba szájba!!!Én hejette bedugom a fülem és Black Veil Bridest,Marilyn Manson-t,P!nket,T.A.T.U.-t vagy Tokio Hotelt hallgatok...
2012. július 30. 19:14 #47
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ameddig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek... rock.gif
3 felhasználónak tetszik: Teora, ophely88, IAmTheCheeseMaestro
2012. július 30. 19:53 #48
- törölt felhasználó -    
A pop zenétől ma már én is rosszul vagyok. Nem igaz, hogy nem tudnak a tuctucon kívül valami más hangzást vinni a zenékbe. blink.gif Szeretem a pop zenét, de azt, ami igényes. Gondolok itt Justin Timberlake vagy Christina Aguilera számaira. Ma is vannak jók, aki keres, az talál. Csak sajnos a tv/rádió elénk rakja a szennyet, amire sok fiatal vevő. Talán akit ki tudnék emelni a mai pop előadók közül, az Adam Lambert vagy a Hot Chelle Rae, de nagyon rövid lenne az én listám is. Én is egyre jobban vevő vagyok a "mostani" rock zenékre. Igaz, hogy ez a műfaj is nagyon sokat változott, jöttek az újak, de még mindig 100x igényesebb zenét játszanak, ők sosem változnának. Mondjuk én még sosem hallottam olyanról, hogy valaki rockerként kezdte és áttért volna erre a szörnyű "zenére". biggrin.gif Az RnB-t meg a Hip Hop-ot is nagy szeretettel hallgatom, csak sajnos olyan előadókra akasztják ma már rá ezeket a műfajokat, hogy az nevetséges. Mi az például, hogy T-Pain RnB előadó? blink.gif _nevet.gif Egy rossz vicc. Rest in peace real music. cray.gif
1 felhasználónak tetszik: IAmTheCheeseMaestro
2012. július 30. 20:00 #49
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Ennél már aligha lehet egyszerűbb.... a végén a 80'as évek zenéi lesznek majd a férc munkák a maiakhoz képest..
2012. július 30. 20:00 #50
- törölt felhasználó -    
Jó cikk. Viszont én úgy vélem, hogy nem csak a pop műfaj korcsosult el, hanem majdnem minden műfaj. Sok műrockerrel és fake R&B előadókkal manapság. Közben olyan műfajok, mint a soul vagy a gospel kiszorítva a mainstreamből. Őszintén sajnálom azokat, akik számára a pop egyet jelent a mai popokádékkal. Csakis önmagunkon múlik, hogy pl. a popon belül választunk egy igényes és hallgatható előadót, vagy megesszük azt a guanót, amit elénk tesz a YouTube vagy az elkorcsosult zenecsatornák.
6 felhasználónak tetszik: Pöttömke, ophely88, Teora, Grace Benning, janet7, IAmTheCheeseMaestro
2012. július 30. 20:20 #51
Draweraptor
Draweraptor
visszatérő vendég

StátuszSurrounded by problems...
Hozzászólás: 435
Azonosító: 165623
Jó cikk és igaz is. Ma már csak az ér valamit, ha ilyen semmit mondó tuctuc zenét nyomatnak a rádióba vagy nem tudom hol. -.-" Már minden zene egyforma, az a szerencse, hogy még van 1-2 kivétel. Sajna már akkor is "sztár,, lesz valakiből, ha hangja sincs csak megmachinálják és telerakják mindennel amit az utcán vagy nem tudom hol találnak. És én egyszerűen azt sem tudom ezt hogy lehet ezeket élvezni O.O Én 14 éves korom ellenére hallgatok olyant hogy: ABBA, Beatles, Queen, Smokies, Keane,... stb. Régi, de értelmes, jó zene, nem olyan mindent összedobok aztán lesz belőle valami zene :@
2012. július 30. 20:22 #52
Draweraptor
Draweraptor
visszatérő vendég

StátuszSurrounded by problems...
Hozzászólás: 435
Azonosító: 165623
És még valami: Akinek igazi jó hangja van, az mind tehetségkutatókból jött szerintem.
2012. július 30. 20:51 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Draweraptor @ 2012.07.30. 20:22)
És még valami: Akinek igazi jó hangja van, az mind tehetségkutatókból jött szerintem.

Vastag Csabával az élen?!
4 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, IAmTheCheeseMaestro, Grace Benning
2012. július 30. 21:53 #54
- törölt felhasználó -    
tényleg,a múlt századi művészeknek jobbak voltaka számaik
2012. július 30. 23:04 #55
- törölt felhasználó -    
Nem nagyon szeretem a pop zenét,és pont emiatt,mert mind kezd egyforma szöveggel,egyforma dallamokkal részesülni,és aztán mindenki kezdi hajtani,hogy ez így lopta el annak a dalát,az ugy lopta el...viszont kivételesen a k-pop az nem ilyen(nem olyan mint a pop) és az electro zenék sem(house,dj) smileeee.gif ettől megkönyebülten mondom,mert én ezeket hallagtom..Nem szeretem a kis Miss Gomezt vagy Miss Lovatot
2012. július 31. 01:25 #56
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
Egyre egyszerűbb és egyre hangosabb...azért egyet még hozzátennék: egyre sz*rabb is.
Mostanában csomót gondolkoztam azon, hogy hogy nem unják meg az emberek a slágereket, mikor MINDEGYIK UGYANOLYAN. Meghallgatok egy számot, és már az első hangoknál szétunom az agyam. Kezdek félni, hogy azért egyszerűbbek az "útvonalak", mert az emberek egyre butulnak...nincs már igény arra, hogy egy dalnak legyen mondjuk....DALLAMA is.
Egy-két számot meghallgatni még lehet...de ha csak azt hallgat valaki, az már baj. Legalábbis szerintem. smileeee.gif
2012. július 31. 01:55 #57
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Hát, van benne valami. Nehéz egyedit alkotni, ez tény. De nekem a lényeg, hogy tetsszen, és nem az, hogy újszerű legyen.
2012. július 31. 03:11 #58
IAmTheCheeseMaestro
IAmTheCheeseMaestro
visszatérő vendég

StátuszAz élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Hozzászólás: 247
Azonosító: 172801
KÖSZÖNÖM, Serra!
2012. július 31. 10:39 #59
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
ezért hallgatok egyre kevesebb kortárs zenét
2012. július 31. 11:21 #60
hannapanna12
hannapanna12
visszatérő vendég

StátuszMINDEN REGGEL Én: Tényleg nem kéne maradnom már... Ágy: De baby! Kint hideg van
Hozzászólás: 365
Azonosító: 167203
nekem nincs semmi bajom velük!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!