Egyszerűsödik és hangosodik a popzene
2012. július 30. 15:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Tudom, hogy más réteg más-más cikkeket olvas, de...csak én tartom furának, hogy az ilyen cikkeknél minden hozzászóló baromira elítéli a mai pop zenét és huu de tucat és huu de szar, de azért valahogy mégis van rá kereslet.
2012. július 30. 17:27
a pop zene baromi unalmas, pont azért mert mind egyforma, hogy mégis eledhato az maga az eloado, akit jol osszereknak azok akik ehhez értenek és máris lehet csodálni, imádni, pénzrol szol az egész , amugy ki- mit hallgat intelligencia kérdése, a pop zene konnyen emésztheto nem kell rajta gondolkodni, mondjuk nincs is min
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. július 30. 18:10
Én már nem igazán nézem a zenecsatornát, pedig én szeretem a pop zenét.. De egyértelműen a régieket! Ma már olyan számok mennek hogy csak nézek, hogy ezt valaki hallgatja is?
Ezért én inkább berakok a gépemen jó kis régi zenéket, azokat amiket szeretek: GC-t, Christinát, Maroon 5-ot, Green Dayt.. Lehet, hogy régebbi zenék de én nem unom meg őket és inkább hallgatom ezeket mint Alexandra Stan limonádéját... Már egyszerűen nem tudnak újat mutatni, olyat, hogy azt mondjam, ez igen! Sokszor már fel sem tűnik, hogy FloRidának új száma van, mert kb. mind ugyan olyan, és csak arra jók, hogy este a buliban eltinglitanglizzon rá az ember
Az a jó zene szerintem amit ha meghallok kiráz a hideg és elgondolkozok a tartalmán, nem pedig csak üvöltöm ész nélkül, hogy "Ha állat a parti jön a parti állat.."
*Bár a mostaniak közül is van egy-két jó, akit szeretek, bár ennek a listája nagyon rövid...
*Bár a mostaniak közül is van egy-két jó, akit szeretek, bár ennek a listája nagyon rövid...
rockgirlfriend
2012. július 30. 18:11
|
|
shannelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 149680 offline
|
Nekem a mai popzenék ,már szinte teljesen egyformák,annyi a különbség ,hogy más az énekes!Az a baj ,hogy nem csinálnak már jobbakat,meg másokat ,mert az emberek "erre kapók" sajnos!A régebbi pop zenék jobbak voltak! :/
2012. július 30. 19:04
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
A mai popzene egy rakás sz*rt nem ér oké van 1-2 gyöngyszem de csak nagyon ritkán Pl:Selena Gomez,Justin Bieber,FloRida...stb. semmit nem érnek csak agyon vannak sztárolva semmi más én Vivát kb. 13 éves korom óta nem nagyon nézek mert csak mai divat zenét nyomnak orba szájba!!!Én hejette bedugom a fülem és Black Veil Bridest,Marilyn Manson-t,P!nket,T.A.T.U.-t vagy Tokio Hotelt hallgatok...
2012. július 30. 19:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ameddig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek...
2012. július 30. 19:53
A pop zenétől ma már én is rosszul vagyok. Nem igaz, hogy nem tudnak a tuctucon kívül valami más hangzást vinni a zenékbe.
Szeretem a pop zenét, de azt, ami igényes. Gondolok itt Justin Timberlake vagy Christina Aguilera számaira. Ma is vannak jók, aki keres, az talál. Csak sajnos a tv/rádió elénk rakja a szennyet, amire sok fiatal vevő. Talán akit ki tudnék emelni a mai pop előadók közül, az Adam Lambert vagy a Hot Chelle Rae, de nagyon rövid lenne az én listám is. Én is egyre jobban vevő vagyok a "mostani" rock zenékre. Igaz, hogy ez a műfaj is nagyon sokat változott, jöttek az újak, de még mindig 100x igényesebb zenét játszanak, ők sosem változnának. Mondjuk én még sosem hallottam olyanról, hogy valaki rockerként kezdte és áttért volna erre a szörnyű "zenére".
Az RnB-t meg a Hip Hop-ot is nagy szeretettel hallgatom, csak sajnos olyan előadókra akasztják ma már rá ezeket a műfajokat, hogy az nevetséges. Mi az például, hogy T-Pain RnB előadó?
Egy rossz vicc. Rest in peace real music.
IAmTheCheeseMaestro
2012. július 30. 20:00
Jó cikk. Viszont én úgy vélem, hogy nem csak a pop műfaj korcsosult el, hanem majdnem minden műfaj. Sok műrockerrel és fake R&B előadókkal manapság. Közben olyan műfajok, mint a soul vagy a gospel kiszorítva a mainstreamből. Őszintén sajnálom azokat, akik számára a pop egyet jelent a mai popokádékkal. Csakis önmagunkon múlik, hogy pl. a popon belül választunk egy igényes és hallgatható előadót, vagy megesszük azt a guanót, amit elénk tesz a YouTube vagy az elkorcsosult zenecsatornák.
2012. július 30. 20:20
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Jó cikk és igaz is. Ma már csak az ér valamit, ha ilyen semmit mondó tuctuc zenét nyomatnak a rádióba vagy nem tudom hol. -.-" Már minden zene egyforma, az a szerencse, hogy még van 1-2 kivétel. Sajna már akkor is "sztár,, lesz valakiből, ha hangja sincs csak megmachinálják és telerakják mindennel amit az utcán vagy nem tudom hol találnak. És én egyszerűen azt sem tudom ezt hogy lehet ezeket élvezni O.O Én 14 éves korom ellenére hallgatok olyant hogy: ABBA, Beatles, Queen, Smokies, Keane,... stb. Régi, de értelmes, jó zene, nem olyan mindent összedobok aztán lesz belőle valami zene :@
2012. július 30. 20:22
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
És még valami: Akinek igazi jó hangja van, az mind tehetségkutatókból jött szerintem.
2012. július 30. 20:51
Idézet (Draweraptor @ 2012.07.30. 20:22)
És még valami: Akinek igazi jó hangja van, az mind tehetségkutatókból jött szerintem.
Vastag Csabával az élen?!
2012. július 30. 21:53
tényleg,a múlt századi művészeknek jobbak voltaka számaik
2012. július 30. 23:04
Nem nagyon szeretem a pop zenét,és pont emiatt,mert mind kezd egyforma szöveggel,egyforma dallamokkal részesülni,és aztán mindenki kezdi hajtani,hogy ez így lopta el annak a dalát,az ugy lopta el...viszont kivételesen a k-pop az nem ilyen(nem olyan mint a pop) és az electro zenék sem(house,dj)
ettől megkönyebülten mondom,mert én ezeket hallagtom..Nem szeretem a kis Miss Gomezt vagy Miss Lovatot
2012. július 31. 01:25
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Egyre egyszerűbb és egyre hangosabb...azért egyet még hozzátennék: egyre sz*rabb is.
Mostanában csomót gondolkoztam azon, hogy hogy nem unják meg az emberek a slágereket, mikor MINDEGYIK UGYANOLYAN. Meghallgatok egy számot, és már az első hangoknál szétunom az agyam. Kezdek félni, hogy azért egyszerűbbek az "útvonalak", mert az emberek egyre butulnak...nincs már igény arra, hogy egy dalnak legyen mondjuk....DALLAMA is.
Egy-két számot meghallgatni még lehet...de ha csak azt hallgat valaki, az már baj. Legalábbis szerintem.
Mostanában csomót gondolkoztam azon, hogy hogy nem unják meg az emberek a slágereket, mikor MINDEGYIK UGYANOLYAN. Meghallgatok egy számot, és már az első hangoknál szétunom az agyam. Kezdek félni, hogy azért egyszerűbbek az "útvonalak", mert az emberek egyre butulnak...nincs már igény arra, hogy egy dalnak legyen mondjuk....DALLAMA is.
Egy-két számot meghallgatni még lehet...de ha csak azt hallgat valaki, az már baj. Legalábbis szerintem.
2012. július 31. 03:11
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
KÖSZÖNÖM, Serra!
2012. július 31. 10:39
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ezért hallgatok egyre kevesebb kortárs zenét
2012. július 31. 11:21
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
nekem nincs semmi bajom velük!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.