Egyszerűsödik és hangosodik a popzene
2012. július 30. 10:59
Én sem igen hallgatok pop-ot. Inkább rock, metál, vagy ha már lágyabb, akkor Within Temptation, vagy Celine Dion.
2012. július 30. 11:35
|
|
Borriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 176769 offline
|
Szerintem ez teljesen igaz. Én is inkébb rockot hallgatok a barátnőim meg csak néznek hogy mért hallgatok ilyet amikor ők meg ilyen szarokat hallgatnak aminek még értelme sincs.
2012. július 30. 11:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remek cikk lett. Gratulálok hozzá. Érdekes, hogy ennyire leegyszerűsödik a popzene, miközben nem kellene hanyatlani a zeneipar ezen ágának, ami pedig furább, az az, hogy sokan vevők is rá. Az biztos, hogy bizonyos együttesek, énekes vagy előadók ugyanazon hangsávokat használják dalaikban, némi változtatással és ugyanúgy népszerű mindegyik változat. Elkeserítőnek találom hogy ide süllyedtünk, mikor annyi felfedezetlen tehetség van még a világon, hogy fáj belegondolni. Ha van is igény a popzenére, vajon miért felel meg a nagy többségnek a semmitmondó szövegekkel és érdemtelen hangsávokkal elkészített zene? Miért egyszerűsödik? Miért elégednek meg mondvacsinált és tehetségkutatókból kiesett sztárok nyekergésével?
2012. július 30. 11:49
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Nem csak a tudósok vették észre, én is felfigyeltem rá. Lady Gaga dalainak a fele ugyan olyan - szerintem. Remélem valaki előrukkolok valami izgalmassal.
2012. július 30. 11:53
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sajnos nekem is egyet kell értenem a cikk írójával és még pár kommentelővel.Sajnos az ilyen tipusú zenéket kapjuk orrba-szájba és befolyásolható emberek azt hiszik,hogy az ilyen számok a jók, a menők.Inkább a látványra mennek (lsd. kirakatbabák,félmeztelen csajok etc.)
Már rock-ban is véltem felfedezni ezt,remélhetőleg ők még időben észbe kapnak,és nem egy egyhangú és szinte ugyanazt ismétlő refrént kapunk.Ez csakis az emebereken múllik.Sajna ha ez kell nekik,akkor ezt is fogják kapni.A maradék aki ellenszegül az meg kap egy kis köpködést és szitkot.
Már rock-ban is véltem felfedezni ezt,remélhetőleg ők még időben észbe kapnak,és nem egy egyhangú és szinte ugyanazt ismétlő refrént kapunk.Ez csakis az emebereken múllik.Sajna ha ez kell nekik,akkor ezt is fogják kapni.A maradék aki ellenszegül az meg kap egy kis köpködést és szitkot.
2012. július 30. 11:57
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"Nem csak a tudósok vették észre, én is felfigyeltem rá."
Meg én is.Meg azért jó páran.Engem nagyon zavar is.
Meg én is.Meg azért jó páran.Engem nagyon zavar is.
2012. július 30. 11:58
ez így van, rémes, hogy mennyire alja lett az egész popipar. minden csak az autotune-ról szól, a dalszövegeknek abszolút semmi mondanivalójuk nincs, a dallam ugyanaz, és mindez nem csak az előadók igénytelensége, hanem a hallgatóké is - sokan a sz*rral is beérik, akkor meg minek strapálják magukat a "zenészek"?
a legjobb példa erre szerintem madonna, akinek régen nagyon is jó popszámai voltak, meg lehet nézni, miket "alkot" mostanság.
a klasszikus értelemben vett popzenének már nyoma sincs, helyette a tehetségtelen agyonsztárolt SENKIK tolják a képünkbe a trágyadomb szintű "dalaikat"... a jó énekhang meg már egyáltalán nem kritérium, de minek is - a gépek majd feljavítják.
a rockban van a jövő, ennyi...
a legjobb példa erre szerintem madonna, akinek régen nagyon is jó popszámai voltak, meg lehet nézni, miket "alkot" mostanság.
a klasszikus értelemben vett popzenének már nyoma sincs, helyette a tehetségtelen agyonsztárolt SENKIK tolják a képünkbe a trágyadomb szintű "dalaikat"... a jó énekhang meg már egyáltalán nem kritérium, de minek is - a gépek majd feljavítják.
a rockban van a jövő, ennyi...
2012. július 30. 12:30
hát érthető.. nicki minajnak sincs hangja PL az egész gép.. ilyen alapon meg máris értető az egész... -.-
2012. július 30. 13:03
Nem csak a tudósok vették észre hisz a mai popsztárok 80% gép azért is van az hogy mostanában inkább a rap-nél maradok!!!
2012. július 30. 13:34
|
|
Gothicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 169329 offline
|
Feilla Teljesen egyetértek. Mindegyik ugyanolyan, semmi változatos nincs bennük. Régebben még meghallgattam 1-2 számot, de már nem bírom elviselni. Zavar az egyszerűség.
2012. július 30. 13:42
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Nekem még mindig jobban tetszik a pop mint a rock zene. De az electro az igazi..
2012. július 30. 13:50
rockgirlfriend: Teljes mértékben egyetértek. Szánalmas ami a popiparban megy mostanság...
2012. július 30. 14:59
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Én szinte csak Rock zenét hallgatok, és nem a mostani nyávogásra amit rocknak hívnak hanem a régebbi normális számokra. De én a zenéket a ritmusuk, vagy a szövegük alapján válogatom.
2012. július 30. 15:29
Nos, én meg vagyok vele elégedve. Nekem tetszik a mai popzene.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: