Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebet!
2012. július 30. 13:43
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Szeretem Justint,és hát 18 éves,persze,hogy állandóan pörög és jól érzi magát.Káromkodik,de hát melyik tizenéves nem? Viszonr azért néha visszafoghatná magát,legalább is akkor,amikor nyilvános helyen van.
2012. július 30. 13:47
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Ez nagy xdd Már néztem, hogy hogy lehet ilyen hülye hogy elkezd énekelni a semmiből xd Köszi hogy megnyugtattatok..
2012. július 30. 13:59
|
Belieber Girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 181901 offline
|
Jajj ne ragadtassátok már el ennyire magatokat! Veletek is megesett már biztos hogy rátok szólt valaki hogy ne csináljátok! Justinra rászólt a nő aztán biztos abbahagyták a hangoskodást! Mert Justin nem olyan hogy rászólnak aztán 5 perc múlva folytatja tovább...ennyi
2012. július 30. 14:00
Szánalom. Libabőr, megszívtad
hülyegyerek xddd utolós mondat ^.^kinéztem vna belőle
2012. július 30. 14:04
Belieber Girl: hát, látszik hogy fan vagy.
De, Jásztinka az a fajta, kisanyám xddd Justin egy képmutató senkiházi (már bocsesz) de akkor is, ez a hosszázólásod kicsit feldühített. Nem, rám még nem szóltak
Elragadtatni? Mi? Na ne röhögtess
Ja, pont mi, mikor te kis fan vagy. Ennyit akartam, remélem nem sértődsz meg
puszikaaa
2012. július 30. 14:11
Szánalmas...egyre többet képzel magáról ez a gyerek , azt hiszi neki mindent szabad!! Egyet értek az anyukával és őszinte gratulációm , hogy rá szólt...
2012. július 30. 14:14
Kár, hogy az anyuka nem adott neki egy-két taslit. És komolyan azt hiszi, hogy ő híresség, tehát nem kell tekintettel lennie a körülötte lévőkre? Belieber Girl, valóban már mindenkire rászoltak, de valószínűleg nem egy repülőgépen, ahol több utas van, és ahol rajta(d) kívül még vagy száz ember hangoskodik...
2012. július 30. 14:31
jól tette , úgy kell neki , ez a gyerek egyre útálatosabb , azt mondja megverné a One direction , szerinte ő túl jó Selenához , most meg ez , ó pusztulna meg ez a buzi , eddig se bírtam , úgy voltam vele , hogy nem bírom , de mára annyira elszemtelenedett , hogy már egyenesen GYŰLÖLÖM
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: