Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebet!
2012. július 30. 11:08
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Candy_attack IGAZAD VAN! De nézd el, hogy a világ megajándékozott egy Justin Bieberrel... a rajongói 70-80%-a le se sz*rja hogy hogyan énekel! Csak azt nézi majdnem mindenki hogy milyen cuki-muki arcoskája van!! xDD *én nem*
2012. július 30. 11:11
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
molnar.dora85: Én nem utálom Biebert, egy sztárt sem utálok, mert ellenem személy szerint nem tettek semmi rosszat (max a zenéje okoz fejfájást), az más kérdés, hogy nem tartom semmire, amit csinál.
És szerintem nem feltétlen az ő hibája, hogy olyan lett, amilyen. Erről azok tehetnek, akik mindent megengednek neki, meg a baráti társaság. (Eleve aki Chris Brown-nal haverkodik, ott már vannak gondok.)
Azért nem a konkrétan a barátaid szidtuk itt (bár igazad van, ugyanúgy tehetnek róla), mert Justin a sztár, ő a "példakép", neki kéne, hogy legyen esze.
És szerintem nem feltétlen az ő hibája, hogy olyan lett, amilyen. Erről azok tehetnek, akik mindent megengednek neki, meg a baráti társaság. (Eleve aki Chris Brown-nal haverkodik, ott már vannak gondok.)
Azért nem a konkrétan a barátaid szidtuk itt (bár igazad van, ugyanúgy tehetnek róla), mert Justin a sztár, ő a "példakép", neki kéne, hogy legyen esze.
1 felhasználónak tetszik:
MissLili
2012. július 30. 11:14
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
ez jó is meg rossz is hátt végülid helyre tette a dolgokat!!
2012. július 30. 11:14
Idézet (molnar.dora85 @ 2012.07.30. 10:57)
Még az a szerencse hogy Justin le nem kevert egyet a nőnek! Hát ha nem tudnak aludni a gyerekek az nem Justin baja...Had szórakozzanak
Candy_attack te meg befoghatod mert ha ennyire útáljátok Justint akkor minek kell hozzászólogatni a cikkhez? Justin kezd felnőni.. ez az élet körforgása!! Foglalkozzatok mással.. kösz
Szerintem a személyzetnek kellett volna szólni, de örülök, hogy az az anyuka megtette. Teljesen igaza volt mármint az anyukának. De azt nem értem, hogy a személyzet miért nem mert szólni ... Hisz nem csak biber úrfi első osztályos utas! Vagy a többiek már nem is fontosak?? -.-"" Lehet fel akar Dzsásztinka nőni, de az ilyen viselkedései miatt nem tud.
2012. július 30. 11:21
azért, mert ő sztár, ő már mindent megtehet, nem? -.- világi nyomorult.. kib*sztam volna csukott ablakon keresztül a gépből
2012. július 30. 11:22
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Igaza volt az anyukának! De megértem Justint is, velem is történt már hasonló de én elszégyeltem magam..
2012. július 30. 11:26
@molnar.dora85 Miért ne szólhatna hosszá Candy_attack? Attól, h te belever vagy, és ő nem, még ugyanúgy szólásszabadság van!
Nem bieber köröl forog a világ, és igaza volt, mert ezt csinálja egy bárba, ne egy repülőgépen. Érdekes lett volna, ha pont Justinka kever le egyet a nőnek!... Neki kellett volna megsoroznia!
2012. július 30. 11:36
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
XD Az tényleg vicces lett volna..
2012. július 30. 11:42
Idézet (nemetikitti @ 2012.07.30. 10:48)
Ti vagytok a szánalmasak ...,akik ideírtok,hogy fúúj Bííbőőrke,meg szánalmas,meg angol királynő.. azt nem veszitek észre a ... életbe már,hogy ha utáljátok,akkor ne olvassátok el azt a ... cikket!!! -.-""
mi van, fáj, ha valaki leírja az igazságot erről a senkiháziról? mellesleg rohadtul nincs jogod megmondani senkinek, hogy mit csináljon!
2012. július 30. 11:45
Idézet (molnar.dora85 @ 2012.07.30. 10:57)
Még az a szerencse hogy Justin le nem kevert egyet a nőnek! Hát ha nem tudnak aludni a gyerekek az nem Justin baja...Had szórakozzanak
Candy_attack te meg befoghatod mert ha ennyire útáljátok Justint akkor minek kell hozzászólogatni a cikkhez? Justin kezd felnőni.. ez az élet körforgása!! Foglalkozzatok mással.. kösz
a felnövés meg a kiégés között van különbség, és akinek gyerekként már ekkora egója van, hogy be se fér az ajtón, az felnőttként is csak egy hulladék lesz
2012. július 30. 11:46
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Kedves molnár dórika, mi az, hogy nem kevert le? Mert hogy híres, akkor megüthet bárkit, meg ő az isten? Kislány, nyugodj le, mert életképtelen vagy, és kattant.
Pedig joga van a személyzetnek szólni. Kár, hogy nem esett ki a repülőből. Még...
Pedig joga van a személyzetnek szólni. Kár, hogy nem esett ki a repülőből. Még...
2012. július 30. 11:47
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet
Na nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! Méghogy a nőnek szerencséje, hogy Justin nem kevert le neki egyet? Hol élsz, ne haragudj? Justinnak meg az elvakult rajongóinak kéne két olyan atyait leverni, hogy egyik se álljon meg a lábán. Ez a srác olyan szinten el van szállva magától és olyan nagyra tartja magát, hogy az valami eszméletlen. Vegyen magánrepülőgépet, azon parádézhat, amennyire csak akar, de nehogy már a többi utasnak kelljen alkalmazkodni egy ilyen nagyképű sz*rházihoz. Gondolkodjatok már, kedves buborka fanok. Istenem...sokan mondják, hogy nagy az Isten állatkertje...
Candy_attack-nek teljesen igaza van.
Candy_attack-nek teljesen igaza van.
Zsécii teljesen egyetértek!
2012. július 30. 11:48
Az anyuka helyében leszedtem volna a maradék férfiasságát...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.