Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebet!
2012. augusztus 05. 21:49
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Csak akad valaki aki őszintén megmondja a kis izének a véleményét... gratula az anyukának!
2012. augusztus 06. 02:46
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
ha igy volt akkor jol tette mint ha anyám lenne xd
2012. augusztus 08. 17:24
|
dominika01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 179700 offline
|
Nagyon jól tette!!!...
2012. augusztus 09. 13:29
|
|
Pompeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 3 Azonosító: 163669 offline
|
Na valaki végre megmondta neki a tutit.
A kis szartól nem tudtak normálisan lenni az emberek?!
Egy ilyen sztárnak szerintem jó példát kéne mutatnia, nem pedig rosszat.
A kis szartól nem tudtak normálisan lenni az emberek?!
Egy ilyen sztárnak szerintem jó példát kéne mutatnia, nem pedig rosszat.
2012. augusztus 11. 20:20
|
|
AnY9862új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 159762 offline
|
Drága Dzseniiii nekem meg az fáj, hogy a milyen-t pontos j-vel írod. Ajánlom a kezedbe a Magyar Helyesírási Kézikönyv egyik példányát, vagy egy kiadós másodikos vagy harmadikos jellegű nyelvtanórát!
Persze ezzel eszem ágában nincs kötekedni!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 11. 20:42
|
|
AnY9862új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 159762 offline
|
És én ezt nagyon nem hiszem el...ha az előtt a bizonyos asszony előtt nem volt senki aki Justinra szólt volna akkor azért SZERINTEM kicsit durván szólt neki. Viszont ha előtte is szóltak akkor nem hiszem hogy lett volna olyan bunkó hogy azért is folytatja. NA PERSZE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. És most nagyon szépen megkérek mindenkit hogy nem gyertek azzal hogy tudom védeni Justint, meg hogy ő milyen buzi (már boccs a kifejezésért)meg hogy milyen nagy az egója meg a szokásos.
1. Honnan veszitek hogy buzi? Együtt voltatok vele az ágyban, vagy netán személyesen jelentette ki nektek? Hát nagyon nem hiszem. Attól mert nem úgy néz ki mint ti még nem buzi!
2. Igen, lehet, hogy nagy az egója. Na és aztán mi van? Mondjatok már egy olyan sztárt akinek nem az! És merem állítani hogy sok hétköznapi embernek jobban el van szállva magától és nagyobb az egója mint Justinnak. Csak nem értem mire föl.
26.447.863 követője van Twitteren (igen most néztem meg). Fogalmam sincs hogy hány számja van de biztos hogy sok. Szerintem nincs olyan ember aki nem ismerné és ezt arra alapozom, hogy az 5 ismétlem 5 övés unokahúgom tudja hogy ki ő pedig nagyon senki nem szereti a családban.
1. Honnan veszitek hogy buzi? Együtt voltatok vele az ágyban, vagy netán személyesen jelentette ki nektek? Hát nagyon nem hiszem. Attól mert nem úgy néz ki mint ti még nem buzi!
2. Igen, lehet, hogy nagy az egója. Na és aztán mi van? Mondjatok már egy olyan sztárt akinek nem az! És merem állítani hogy sok hétköznapi embernek jobban el van szállva magától és nagyobb az egója mint Justinnak. Csak nem értem mire föl.
26.447.863 követője van Twitteren (igen most néztem meg). Fogalmam sincs hogy hány számja van de biztos hogy sok. Szerintem nincs olyan ember aki nem ismerné és ezt arra alapozom, hogy az 5 ismétlem 5 övés unokahúgom tudja hogy ki ő pedig nagyon senki nem szereti a családban.
2012. augusztus 12. 15:49
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
AnY9862 1. igenis véded mert te is belieberke vagy!
2. igenis tudok olyan sztárt akinek nem nagy az egója!!! az meg senkit nem érdekel h hány követője van twitteren, még azé sem érdekel, aki a kedvenc énekesem...
2. igenis tudok olyan sztárt akinek nem nagy az egója!!! az meg senkit nem érdekel h hány követője van twitteren, még azé sem érdekel, aki a kedvenc énekesem...
2012. augusztus 12. 19:23
Dzseniiii hát én azt szívesen megnézem hogy te szájon gágod Justint!!.....
Ne játszad a nagylányt mert ezzel nem lettél menőbb...
2012. augusztus 12. 19:24
Amúgy meg nem kell piszkálni Justint mert biztos hogy veletek is előfordult már olyan hogy rátokszólt valaki...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.