Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebet!
2012. július 30. 21:50
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Helyes
...most már csak "egy" tasli kellene neki & teljes lenne a dolog :'D
2012. július 30. 21:55
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
viksy3 megint csak veled vagyok.. ennyit a nagy példaképekről...
2012. július 30. 22:34
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
viksy3: Justinnak pont nincs mire felvágnia.
Ott van Aretha Franklin, egy egetrengető hanggal, és nincs elszállva magától, pedig ő elszállhatna. Hidd el.
Ott van Aretha Franklin, egy egetrengető hanggal, és nincs elszállva magától, pedig ő elszállhatna. Hidd el.
2012. július 30. 22:49
Na most figyeljetek Miley Cyrus 17 és viksy3! Azt nem mondtam h RiRi meg Gaga tökéletesek de még együttvéve sem olyan bunkók egész életükben mint JB az elmúlt néhány héten...tudom h J eleinte nem volt ilyen és nem tom h most a média teszi ezt vele v. kapott egy pofont az élettől és végleg elege lett abból h neki kell a jófiút játszania v. most ez egy tinitikkelés ami majd pár hét múlva elmúlik és megint normális lesz...eleinte nem utáltam de nem is szerettem őt...egyszer hallottam egy számát és nem tetszett de még akkor se utáltam őt...de már mikor csak balhéjairól hallottam v. olvastam már teljesen meg változott róla a véleményem...megutáltam és egy kicsit csalódtam benne...és hát
2012. július 30. 22:55
Hát miez a veszekedés szandy 3212,Beliyah, Miley Cyrus 17
NEz sem ide való,menjetek chat-ben és ott témázzatok mi hogy van!!!Ez nem chat party,haem véleményt kel mondani,nem veszekedni..jó isten
.
amúgyigaza van a 2 gyerekes anyának
NEz sem ide való,menjetek chat-ben és ott témázzatok mi hogy van!!!Ez nem chat party,haem véleményt kel mondani,nem veszekedni..jó isten
.
amúgyigaza van a 2 gyerekes anyának
2012. július 30. 23:12
Az éneklős rész már tényleg elég vicces lett volna a történtek után
2012. július 30. 23:33
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
viksy3: Na Lady Gagát idekeverni meg kb olyan, mint Rebecca Black-et meg Whitney Houston-t összehasonlítani... XD
2012. július 30. 23:40
Na most figyeljetek Miley Cyrus 17 és viksy3! Azt nem mondtam h RiRi meg Gaga tökéletesek de még együttvéve sem olyan bunkók egész életükben mint JB az elmúlt néhány héten...tudom h J eleinte nem volt ilyen és nem tom h most a média teszi ezt vele v. kapott egy pofont az élettől és végleg elege lett abból h neki kell a jófiút játszania v. most ez egy tinitikkelés ami majd pár hét múlva elmúlik és megint normális lesz...eleinte nem utáltam de nem is szerettem őt...egyszer hallottam egy számát és nem tetszett de még akkor se utáltam őt...de már mikor csak balhéjairól hallottam v. olvastam már teljesen meg változott róla a véleményem...megutáltam és egy kicsit csalódtam benne...és hát szerintem én jobban rajzolok mint ahogy J énekel...és attól h te viksy3 vallásos vagy én úgy beszélek a ahogy akarok...és te azt mondod h anyukám nem tanított erre meg erre meg és h ne ítélkezzek másról ha nem ismerem az illetőt amikor te azt mondtad anyumról h nem tanított meg szépen beszélni ,h ne szidjam más anyját...hát képzeld ezeket mind megtanította nekem csak arra is megtanított engem h ne azt mondjam amit mások akarnak hanem azt amit gondolok az igazat és nem szidtam én senki anyját se csak elmondtam mit gondolok róla...és nagyon képmutató néhány J-fan (tisztelet a kivételnek pl. most neked viksy3)h amikor J-re káromkodik valaki akkor az ne káromkodjon de ha mondjuk Gagára vagy mondjuk az 1D-re káromkodnak a J-fanok akkor nehogy rájuk szóljanak akkor a jómodor nem számít...és igen börtönt érdemelt volna azért mert lekevert a fotósnak egyet ha más így reagál azért mert valaki "szépeket" mondot neki a szerettéről azt rég lecsukták volna testisértésért erről ennyit...és térjünk vissza rád Miley Cyrus 17 engem nem kell fejbevágni h felismerjem a tehetséget én azért nem vagyok oda egyik ilyen tinisztárért sem mert nem igazán tehetségesek lehet h egy kicsit némelyik az de nem elég ez az én elvárásaimnak és másénak sem...ha régen voltak olyan nagyon tehetséges emberek mint pl. MJ v. az AC/DC a Metalica v. a Motörhead v. a Led Zeppelin és az én kedvencem akik még most is túrnéznak/dolgoznak a Godsmack akkor szerintem elvárható egy mostanában befutott tinisztártól is akit ennyire bálványoznak h legalább a nyomukba járjon...J sosem fog az itt felsoroltaknak a nyomába érni sose...EZ VAN EZT EL KELL FOGADNOTOK EZ AZ IGAZSÁG ENNYI!!!!!!
2012. július 30. 23:51
minden második hozzászólás viksy3-nak megy:D hagyjátok már rá..
alig 14 éves, azt sem tudja merre van arccal
2012. július 31. 00:05
hayleyshusband igazad van de én is csak 14 vok sőt nagyon végtelenharagú ha ilyen kisfanokról van szó
2012. július 31. 00:41
viksy3 miért kell belekeverni másokat??? Ilyenkor nem máshoz kell hasonlítani Justint, hanem elismerni, hogy ez eléggé neveletlen viselkedésre vall!! De ha már itt tartunk Lady Gaga soha nem volt bunkó, attól, mert sokak szerint őrült a stílusa és a viselkedése!! És biztos vagyok benne, ha pl.: Justin Magyarországon született volna, soha nem lett volna világsztár!!
2012. július 31. 01:49
|
|
Crazieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 176947 offline
|
XDDDDDDDDDD "elénekelte a Boyfriend című számát"
ha a nő meghallja a nyivákolását, tuti besírt volna.... xD
egyre durvább ez a Justin. Usher megnevelhetné. vagy az anyja, ha már őgyis előszeretettel ugat bele a fiacskája életébe, akkor most legyen ott, amikor ilyeneket csinál!
ha a nő meghallja a nyivákolását, tuti besírt volna.... xD
egyre durvább ez a Justin. Usher megnevelhetné. vagy az anyja, ha már őgyis előszeretettel ugat bele a fiacskája életébe, akkor most legyen ott, amikor ilyeneket csinál!
2012. július 31. 08:40
|
|
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline
|
Szakadok..xddd Sírok most mivan az utolsó mondat nem igaz?,Akkor elénekelte a Boyfriendet o.o??WTF?
2012. július 31. 08:46
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Az anyuka jól tette, hogy kiosztottat, megérdemelte 
Amúgy visszaolvasva a kommenteket: Viksy kedves! Te is tizenegy-két éves voltál, amikor elkezdtél rajongani érte, mert te magad mondtad, hogy lassan három éve rajongsz érte. Ami azt jelenti, hogy te sem vagy jobb, hiába nézed le őket. Sőt, nem is olyan régen voltál te is annyi, ne tartsd magad ekkorára 14 évesen. Ririt meg ne szóld meg, nem a nyávogásával, mint a te Biebered. Hanem a hangjával. Nem tökéletes a családi háttere, főleg mert most veszítette el a nagymamáját. Ez még nem ok arra, hogy igyon, de még mindig jobb, mint Bieber.
Amúgy visszaolvasva a kommenteket: Viksy kedves! Te is tizenegy-két éves voltál, amikor elkezdtél rajongani érte, mert te magad mondtad, hogy lassan három éve rajongsz érte. Ami azt jelenti, hogy te sem vagy jobb, hiába nézed le őket. Sőt, nem is olyan régen voltál te is annyi, ne tartsd magad ekkorára 14 évesen. Ririt meg ne szóld meg, nem a nyávogásával, mint a te Biebered. Hanem a hangjával. Nem tökéletes a családi háttere, főleg mert most veszítette el a nagymamáját. Ez még nem ok arra, hogy igyon, de még mindig jobb, mint Bieber.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: