Starity

Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebet!

21 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 30. 21:50 #281
MittieELFish
MittieELFish
új tag

StátuszGoodBye Shin DongHo :'(
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 93
Csatolások: 0
Azonosító: 172032
Helyes biggrin.gif...most már csak "egy" tasli kellene neki & teljes lenne a dolog :'D
2012. július 30. 21:55 #282
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 937
Azonosító: 123558
viksy3 megint csak veled vagyok.. ennyit a nagy példaképekről...
2012. július 30. 22:04 #283
jessibabe
jessibabe
új tag

StátuszÉlvezem a nyár összes napját *_*
Hozzászólás: 43
Azonosító: 180079
nagyon szépen köszönöm annak aki ezt megírta egyből feldobta az egész napom;))
2012. július 30. 22:25 #284
Sellina
Sellina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 464
Csatolások: 53
Azonosító: 177625
Idézet
Justin erre nagyon elszégyelte magát és heves bocsánatkérések után elénekelte a Boyfriend című számát.

hát ez elég vicces lett volna rohog.gif
2012. július 30. 22:30 #285
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Tisztelem azt a nőt. meghajolo.gif
Legalább mert valaki szólni neki egyszer az életben..
2012. július 30. 22:34 #286
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
viksy3: Justinnak pont nincs mire felvágnia.
Ott van Aretha Franklin, egy egetrengető hanggal, és nincs elszállva magától, pedig ő elszállhatna. Hidd el.
2012. július 30. 22:49 #287
- törölt felhasználó -    
Na most figyeljetek Miley Cyrus 17 és viksy3! Azt nem mondtam h RiRi meg Gaga tökéletesek de még együttvéve sem olyan bunkók egész életükben mint JB az elmúlt néhány héten...tudom h J eleinte nem volt ilyen és nem tom h most a média teszi ezt vele v. kapott egy pofont az élettől és végleg elege lett abból h neki kell a jófiút játszania v. most ez egy tinitikkelés ami majd pár hét múlva elmúlik és megint normális lesz...eleinte nem utáltam de nem is szerettem őt...egyszer hallottam egy számát és nem tetszett de még akkor se utáltam őt...de már mikor csak balhéjairól hallottam v. olvastam már teljesen meg változott róla a véleményem...megutáltam és egy kicsit csalódtam benne...és hát
2012. július 30. 22:55 #288
- törölt felhasználó -    
Hát miez a veszekedés szandy 3212,Beliyah, Miley Cyrus 17
NEz sem ide való,menjetek chat-ben és ott témázzatok mi hogy van!!!Ez nem chat party,haem véleményt kel mondani,nem veszekedni..jó isten sleep.gif

.
amúgyigaza van a 2 gyerekes anyának smileeee.gif
2012. július 30. 23:12 #289
- törölt felhasználó -    
Az éneklős rész már tényleg elég vicces lett volna a történtek után biggrin.gif
2012. július 30. 23:33 #290
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
viksy3: Na Lady Gagát idekeverni meg kb olyan, mint Rebecca Black-et meg Whitney Houston-t összehasonlítani... XD
2012. július 30. 23:40 #291
- törölt felhasználó -    
Na most figyeljetek Miley Cyrus 17 és viksy3! Azt nem mondtam h RiRi meg Gaga tökéletesek de még együttvéve sem olyan bunkók egész életükben mint JB az elmúlt néhány héten...tudom h J eleinte nem volt ilyen és nem tom h most a média teszi ezt vele v. kapott egy pofont az élettől és végleg elege lett abból h neki kell a jófiút játszania v. most ez egy tinitikkelés ami majd pár hét múlva elmúlik és megint normális lesz...eleinte nem utáltam de nem is szerettem őt...egyszer hallottam egy számát és nem tetszett de még akkor se utáltam őt...de már mikor csak balhéjairól hallottam v. olvastam már teljesen meg változott róla a véleményem...megutáltam és egy kicsit csalódtam benne...és hát szerintem én jobban rajzolok mint ahogy J énekel...és attól h te viksy3 vallásos vagy én úgy beszélek a ahogy akarok...és te azt mondod h anyukám nem tanított erre meg erre meg és h ne ítélkezzek másról ha nem ismerem az illetőt amikor te azt mondtad anyumról h nem tanított meg szépen beszélni ,h ne szidjam más anyját...hát képzeld ezeket mind megtanította nekem csak arra is megtanított engem h ne azt mondjam amit mások akarnak hanem azt amit gondolok az igazat és nem szidtam én senki anyját se csak elmondtam mit gondolok róla...és nagyon képmutató néhány J-fan (tisztelet a kivételnek pl. most neked viksy3)h amikor J-re káromkodik valaki akkor az ne káromkodjon de ha mondjuk Gagára vagy mondjuk az 1D-re káromkodnak a J-fanok akkor nehogy rájuk szóljanak akkor a jómodor nem számít...és igen börtönt érdemelt volna azért mert lekevert a fotósnak egyet ha más így reagál azért mert valaki "szépeket" mondot neki a szerettéről azt rég lecsukták volna testisértésért erről ennyit...és térjünk vissza rád Miley Cyrus 17 engem nem kell fejbevágni h felismerjem a tehetséget én azért nem vagyok oda egyik ilyen tinisztárért sem mert nem igazán tehetségesek lehet h egy kicsit némelyik az de nem elég ez az én elvárásaimnak és másénak sem...ha régen voltak olyan nagyon tehetséges emberek mint pl. MJ v. az AC/DC a Metalica v. a Motörhead v. a Led Zeppelin és az én kedvencem akik még most is túrnéznak/dolgoznak a Godsmack akkor szerintem elvárható egy mostanában befutott tinisztártól is akit ennyire bálványoznak h legalább a nyomukba járjon...J sosem fog az itt felsoroltaknak a nyomába érni sose...EZ VAN EZT EL KELL FOGADNOTOK EZ AZ IGAZSÁG ENNYI!!!!!!
2012. július 30. 23:51 #292
- törölt felhasználó -    
minden második hozzászólás viksy3-nak megy:D hagyjátok már rá..biggrin.gif alig 14 éves, azt sem tudja merre van arccal
2012. július 31. 00:05 #293
- törölt felhasználó -    
hayleyshusband igazad van de én is csak 14 vok sőt nagyon végtelenharagú ha ilyen kisfanokról van szó
2012. július 31. 00:41 #294
- törölt felhasználó -    
viksy3 miért kell belekeverni másokat??? Ilyenkor nem máshoz kell hasonlítani Justint, hanem elismerni, hogy ez eléggé neveletlen viselkedésre vall!! De ha már itt tartunk Lady Gaga soha nem volt bunkó, attól, mert sokak szerint őrült a stílusa és a viselkedése!! És biztos vagyok benne, ha pl.: Justin Magyarországon született volna, soha nem lett volna világsztár!!
2012. július 31. 01:49 #295
Crazie
Crazie
új tag

StátuszLiammel álmodtam*-* Jaj. Szerelmes vagyok xdd
Hozzászólás: 61
Azonosító: 176947
XDDDDDDDDDD "elénekelte a Boyfriend című számát"
ha a nő meghallja a nyivákolását, tuti besírt volna.... xD
egyre durvább ez a Justin. Usher megnevelhetné. vagy az anyja, ha már őgyis előszeretettel ugat bele a fiacskája életébe, akkor most legyen ott, amikor ilyeneket csinál!
2012. július 31. 07:41 #296
- törölt felhasználó -    
Oké, ezt most megemésztem és továbblépek! fool.gif
2012. július 31. 08:40 #297
- törölt felhasználó -    
Hát inkább hozzá sem szólok....
2012. július 31. 08:40 #298
elizacullen
elizacullen
visszatérő vendég

StátuszEgy asszony szíve a titkok mély óceánja.
Hozzászólás: 110
Csatolások: 15
Azonosító: 166011
Szakadok..xddd Sírok most mivan az utolsó mondat nem igaz?,Akkor elénekelte a Boyfriendet o.o??WTF?
2012. július 31. 08:42 #299
Mekii.8D
Mekii.8D
visszatérő vendég

Státusz"Problémák jöhetnek, jönnek, de megoldom." /Jack Sparrow/
Hozzászólás: 272
Azonosító: 172760
Úristen, ha elkezdett volna énekelni a nő meg is veri.biggrin.gif
2012. július 31. 08:46 #300
Caroline W.Lightning
Caroline W.Lightning
NotBad™

Státusz"Te vagy a pengém, és egyben az artériám"
Hozzászólás: 1067
Csatolások: 22
Azonosító: 158384
Az anyuka jól tette, hogy kiosztottat, megérdemelte biggrin.gif
Amúgy visszaolvasva a kommenteket: Viksy kedves! Te is tizenegy-két éves voltál, amikor elkezdtél rajongani érte, mert te magad mondtad, hogy lassan három éve rajongsz érte. Ami azt jelenti, hogy te sem vagy jobb, hiába nézed le őket. Sőt, nem is olyan régen voltál te is annyi, ne tartsd magad ekkorára 14 évesen. Ririt meg ne szóld meg, nem a nyávogásával, mint a te Biebered. Hanem a hangjával. Nem tökéletes a családi háttere, főleg mert most veszítette el a nagymamáját. Ez még nem ok arra, hogy igyon, de még mindig jobb, mint Bieber. smileeee.gif
21 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok