Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebet!
2012. július 30. 20:41
Kathy122: Nagon vicces volt, szakadok...-.-" Szánalmas hogy erről a témáról még mindíg nem tudnak leszállni egyesek...-.-"""
2012. július 30. 20:54
|
Belieber Girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 181901 offline
|
Így van viksy3 !!! Teljesen egyetértek veled!!
2012. július 30. 21:03
aztán mégse olvashatsz 2 naponta pl. Gagáról vagy Rihannáról ilyen cikkeket, hogy megint nagyképű majomként viselkedett.... Bieber egy p.cshuszár.
2012. július 30. 21:06
viksy3 nincs igazad :nem minden világsztár lesz bunkó azért mert "az egekig magasztalak" csak te azért hiszed ezt mert neked Justin körül forog a világ...amugymeg Gagának és RiRinek van oka h elszáljon magától és a rajongóiknak is van okuk h "az egekig marasztalják őket" ugyanis ők tényleg tehetségesek ami Justinról nem mondható el...Ja és amugy ha J nem kezdi el a baromkodását akkor a többi se ordibált volna.
Én azért örülök h néhány rajongó beismeri h Jnek vannak rossztettei is,de inkább nem is értékelem azokat akik a rossztetteikor is adják alá a lovat...nem semmi ez Justin-tűzfal amit néhány fan produkál
Ki a f*szt érdekel h fiatal? A kisgyerek csöndben tud maradni az f*szkalap meg nem ?ugyanmár!ez is csak nevelés kérdése. Én is fiatal vagyok fiatalabb mint ő és még sem ordibálok főleg nem közösségben és főleg nem káromkodva ha nincs semmi bajom mert a mikor kisebb koromban amikor már túlléptem egy bizonyos határt kaptam 1-2 pofont és tanultam belőle és most már tudom h hol a határ.Jó nem én beszélek a legszebben de akkor is ha káromkodok akkor azt úgy teszem h az idegenek vagy a kisgyerekek ne hallják...Mi van Biebermama?NEM MEGY A NEVELÉS? VAGY AZT HISZED H A KIS J MEGGAZDAGítOTT ÉS MÁR ÚGy GONDOLoD H NEKI MÁR MINDENT SZABAD? Nevetséges h más gyerek anyukájának kell megnevelnie J-t...nem csak J a hibás hanem az anyja is,h hagyja h ilyeneket csináljo.n mint pl.gyorshajtás, v. fotósok megtámadása ...ezért már rég fejbe vágtam volna...az meg h nem hangoskodok az alap viselkedés...egy csomó nála tehetségesebb énekes van nála ők is egy halom pénzt keresnek mégis tudják mi az illem...a pénz nem kifogás a viselkedésre...
Én azért örülök h néhány rajongó beismeri h Jnek vannak rossztettei is,de inkább nem is értékelem azokat akik a rossztetteikor is adják alá a lovat...nem semmi ez Justin-tűzfal amit néhány fan produkál
Ki a f*szt érdekel h fiatal? A kisgyerek csöndben tud maradni az f*szkalap meg nem ?ugyanmár!ez is csak nevelés kérdése. Én is fiatal vagyok fiatalabb mint ő és még sem ordibálok főleg nem közösségben és főleg nem káromkodva ha nincs semmi bajom mert a mikor kisebb koromban amikor már túlléptem egy bizonyos határt kaptam 1-2 pofont és tanultam belőle és most már tudom h hol a határ.Jó nem én beszélek a legszebben de akkor is ha káromkodok akkor azt úgy teszem h az idegenek vagy a kisgyerekek ne hallják...Mi van Biebermama?NEM MEGY A NEVELÉS? VAGY AZT HISZED H A KIS J MEGGAZDAGítOTT ÉS MÁR ÚGy GONDOLoD H NEKI MÁR MINDENT SZABAD? Nevetséges h más gyerek anyukájának kell megnevelnie J-t...nem csak J a hibás hanem az anyja is,h hagyja h ilyeneket csináljo.n mint pl.gyorshajtás, v. fotósok megtámadása ...ezért már rég fejbe vágtam volna...az meg h nem hangoskodok az alap viselkedés...egy csomó nála tehetségesebb énekes van nála ők is egy halom pénzt keresnek mégis tudják mi az illem...a pénz nem kifogás a viselkedésre...
2012. július 30. 21:12
Hozzátenném h J valakik számára példakép mert sztár ugyh pont neki nem kellene ilyeneket csinálnia
2012. július 30. 21:13
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
ÉS ki tudja bizonyítani h ez igaz?? Am meg ha igaz is, ti soha nem hangoskodtatok még sehol?? Mielőtt elkezdenétek a "hülye, egoista, nagyképű stb." jelzőkkel illetni jobb lenne ha előtte tükörbe néznétek...
2012. július 30. 21:17
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
visy3 totál igazad van
És szandy3212 mi az h nincs oka annak lenni? Nem hiszem h te jobban énekelsz. ÉS fogd be a szádat, ha nem tudsz semmit Justinról. Ha meg esetleg JB elkezdett ordibálni akk a többiek minek követték? Az az ő hibájuk... És nem hiszem h most büszkék lennének rád, h gúnyolódj Justin anyukájával is. Nem szoktam ilyet mondani, de h felismerd a tehetséget téged is fjbe kéne vágni...
2012. július 30. 21:17
Elég gyerekes ahhoz képest hogy ő felnőtt férfinak mondja magát..o-O
2012. július 30. 21:39
szandy3212: Óóó, dehogynem, hidd el, előbb utóbb elszállnak...te is elszállnál ha több millióan Istenítenének, úgy ahogy mindenki más is. Egy embert sem teremtett arra a a Jóisten, hogy őt istenítsék. Justinnak nincs tehetsége??? Hallgasd meg Justin-t és Rihannát élőben. Justinnak sokkal jobb hangja van. És nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy azért mondom ezeket mert nekem "Justin körül forog a világ". Én csak megvédem azt az embert aki majdnem 3 éve inspirál és jó példával áll előttem, hogy ne adjam fel az álmaimat. Nem azt mondom hogy ő sosem hibázik. Ő is ember, neki is vannak hibái, de ti még azt is felfújnátok ha eltaposna egy bogarat. -.-" Mert nektek az a véleményetek hogy Justin egy hülye kis bunkó, és csak a hibáira figyeltek, de ha utána olvasnátok, vagy megnéznének a Never Say Never-t, rájönnétek hogy tévedtek. És amúgy, te is gyorsan hajtanál, ha egy csomó fotós üldözne téged már több mint 3 éve, és semmit nem tudnál csinálni nélkülük. És azért is ő a hibás, hogy egy fotós "szépeket" mondott a szerettére és nem hagyta őket békén, és ezért lekevert neki. Ó igen, mekkora bűn hogy megvédte a barátnőjét, börötnbe vele azért mert kiállt a szerettei mellett. Te csak hiszed hogy ismered Juss-t, de az igazság az hogy csak annyit tudsz, amennyit a bulvárlapokban és az ilyen oldalakon mindent összehazudoznak róla.
2012. július 30. 21:41
szandy3212: És amúgy miérd kevered bele az anyját.?? Ennyi erővel, a te anyád miért nem tanította meg neked, hogy ne ítélkezz úgy hogy nem ismersz valakit, miért nem tanított meg hogy ne káromkodj, vagy miért nem tanított meg hogy ne szidd másnak az anyját?
2012. július 30. 21:42
Miley Cyrus 17: Köszi Swaggie-m mi igaz Belieber kitartunk Justin mellett. Teljesen egytértek azzal amit mondtál
2012. július 30. 21:45
|
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline
|
Jajj mert rátok biztos soha nem szólt még senki az életben hogy PL.: Maradj csöndben vagy hagyd abba...
Miért kell mindenért Justint hibáztatni? Hangosan beszélt és szórakozott, rászólt az a csaj aztán abbahagyta... ennyi.. Azt még hogy Justin a segg fej?!?!?!
Az életben mindenki hibázik, még ti is!!!
Justin
Az életben mindenki hibázik, még ti is!!!
2012. július 30. 21:47
szandy3212: És még azt hozzátenném, hogy Justin legalább nem azzal kelt feltűnést, hogy meztelen képeket pakol fel a netre, hogy vadul bulizik, iszik, kokainozik...mint egyesek. Ez, amit most tett, szerintem eltörpül GaGa és RiRi tettei mellett. Mert ők nem szoktak kármokodni ugye? Neeeeem, csak koncert közben is les*ggfejezik a rajongóikat. Elismerem, Lady Gaga és Rihanna tehetségesek, de ezekből a szempontokból nem túl jó példaképkek.
2012. július 30. 21:49
Örülök, hogy az anyuka ki merte osztani Justint.
Meg kell tanulnia, csak azért mert "nagy valaki" nem tehet meg akármit.
Meg kell tanulnia, csak azért mert "nagy valaki" nem tehet meg akármit.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: