Niall Horan szülei Demi Lovatón veszekednek
2012. július 30. 15:44
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem Niall nyilatkozta, hogy nincsenek együtt? És más lányokkal is látták, szóval... :/
2012. július 30. 16:02
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Csak barátnok, mindkettő ezt állítja. Lehet, hogy barátként van jó hatással Niall-ra, de kihasználni biztos, hogy nem kell Deminek őt. Felesleges lenne. Eltúlzott dolog ez az egész, és ezen kívül meg magánügy.
2012. július 30. 16:02
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Nekem szimpi Demi és szerintem nem használná ki.
Bár kitudja.
2012. július 30. 16:07
|
|
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline
|
Sorry a Lovato szeretoknek de en nem annyira szeretem Demit és szerintem lehet hogy igaza lenne Bobby-nak szoval inkabb ne jojjenek ossze...
Viszlat Demi Lovato ja es Niall kijelentette hogy mar nem Demi a noi idealja hanem Jennifer Lopez szval ne kavarjon itt ez a szarity
Viszlat Demi Lovato ja es Niall kijelentette hogy mar nem Demi a noi idealja hanem Jennifer Lopez szval ne kavarjon itt ez a szarity
2012. július 30. 16:09
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Szeretem Demit, de szerintem egyaltalan nem illenek ossze Niall-el.
2012. július 30. 16:43
|
|
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline
|
Szerintem jó pár lennének!
2012. július 30. 17:08
Idézet (Cat0831 @ 2012.07.30. 15:21)
Tudom hogy most minden Lovatic gyűlölni fog,de szerintem NIALL SOKKAL JOBBAT ÉRDEMEL MINT DEMI!Nem azért mondom mert utálom Demit,hanem azért amit Boby mondott (teljesen egyetértek vele abban hogy jobbat érdemel Deminél.Plusz,még amiiket mondott a "netes randijukról".Méghozzá azt hogy az emberek azt hitték ők ketten randiznak,de közben Niall csak ett a kamera előtt.
Jó,lehet hogy ez így volt DE beismerte hogy NEM RANDIZTAK TEHÁT SEMMILYEN KAPCSOLAT NEM VOLT KÖZTÜK.Úgyhogy nem hinném hogy összejönnek.
Jó,lehet hogy ez így volt DE beismerte hogy NEM RANDIZTAK TEHÁT SEMMILYEN KAPCSOLAT NEM VOLT KÖZTÜK.Úgyhogy nem hinném hogy összejönnek.
Jézusom, Demi soha nem nyilatkozott ilyet sehol, hogy Niall csak evett a kamera előtt. Nem kell mindent elhinni amit az a csodás 1DTények terjeszt. -.-
2012. július 30. 17:14
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Demi nem használná ki...-.-"
2012. július 30. 17:29
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Barátok, még csak barátok. Hogy ebből később mi lesz nem tudni, de szerintem nem jönnek össze. Nem igazán illenek össze, habár ha együtt lennének nekem semmi kifogásom nem lenne a dolog ellen, nem mintha számítana a véleményem. Szeretem Demit, de Niall-t jobban. Az édesanyjának és az édesapjának is igazat adok, mert nekem is fura kicsit Demi viselkedése, de szerintem aranyosak lennének együtt. Na mind1, majd ők eldöntik.
2012. július 30. 17:35
a csaj sokkal idosebbnek látszik mint a kora, saccolnák vagy 30-nak simán foleg a profil képén
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: