Niall Horan szülei Demi Lovatón veszekednek
2012. július 30. 12:21
Na nehogymár a szülei döntsék el
Meg ez a dolog túl van már gondolva, szerintem semmi közük nincs egymáshoz...
2012. július 30. 12:26
Hát most ha Demi azt mondta hogy szingli akar lenni, és utána találkozik tegyük fel a nagy Ő vel, akkor otthagyná, mert elötte mást nyilatkozott!?!? hülyeség -.-
2012. július 30. 12:27
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Szerintem ez az egész Niall és Demi között már a múlté, kár rágódni ezen. Ha meg még mindig vgan köztük valami, ők döntsék el, bár én inkább Niall apjának adnék igazat. Én sem kedvelem Demit. :S
2012. július 30. 12:32
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Két önálló és remélhetőleg fejlett gondolkodásmóddal rendelkező emberről beszélünk... ez most komoly, hogy Niallka a mama-papa döntése alapján fog magának barátnőt választani? Nehogy már... -.- Mi ez a szépfiú, különben is? Annyira azért nem helyes, hogy szívtiprónak nevezzük... -.- Ahhoz még be is kéne érnie... Szerintem egyáltalán nem illenek össze, de ezt majd ők, és nem a kedves szülők fogják eldönteni... különben meg nincsenek is még együtt, miről beszélünk?!
2012. július 30. 12:38
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
na az lenne még valami h ha a szülők döntenék el,h kivel jöjjön össze meg kivel ne..
mondjuk nem tudom,lehet h van valami köztük,de akkor az az ő dolguk és nem pedig a szülőké.persze megértem h féltik Niall-t de akkor is,majd ő eldönti
2012. július 30. 12:44
nem a szülők döntik el hogy ki-kibe legyen szerelmes ,ez az én szerény véleményem
2012. július 30. 12:59
Nem a szülők döntik ezt el.Remélem megpróbálják és boldogok lesznek.
2012. július 30. 13:01
Légyszíves ezt az 1 hozzászólásoamt nézzék el az 1D-fanok.
Demi sokkal jobbat érdemel, de ők tudják!
Demi sokkal jobbat érdemel, de ők tudják!
2012. július 30. 13:11
|
JZsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 174356 offline
|
ez... hiába vagyok directioner... én ezen csak röhögni tudok... majd ők ketten eldöntik mit akarnak és kész. Nem kell ebbe senki másnak beleszólnia. Amúgy meg tök fölösleges volt mégegy 1D-s cikk -.-"
2012. július 30. 13:20
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Ez mióta a szülők elhatározásán múlik? Már nem azért...
2012. július 30. 13:26
Teljesen egyet értek Niall apukájával!Nem Niall-nek való ez az idegbeteg állat!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: