Niall Horan szülei Demi Lovatón veszekednek
2012. július 30. 09:39
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Ez a cikk is csak azért kellett, hogy az őrült fanatikusok tudjanak min csámcsogni... Szerintem nem fognak összejönni, vagy nem lenne tartós a sajtó nyomása miatt.
2012. július 30. 09:44
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
szerintem ha tényleg lenne valami Demi meg Niall között, akkor sem lenne a szülőknek sok beleszólásuk.
2012. július 30. 09:44
|
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline
|
hát én meg nem látnám őket egymás mellett szívesen.. Demi sokkal jobbat találhatna magának mint az a kisfiú.. az apjáról meg annyit, hogy attól hogy demi egyenlőre nem akar kapcsolatot még nem használja ki a fiacskáját... barátságról hallottak már? -.-
2012. július 30. 09:46
niall egy lúzer, demi meg egy k_rva, ráadásul mindkettő csúnya, abszolút összeillenek
2012. július 30. 09:47
Szerintem nem illenek össze. És nem csak Demi életvitele miatt, mivel a srác sem egy szent. -.-" Mindössze nem egymáshoz illő páros.
2012. július 30. 09:54
Amugy miert hasznalna ki?? Demi is hires, nincsen sullyesztoben, karrierje csucsan van mondhatni, akkor mirol is van szo?
2012. július 30. 09:59
Szerintem nem illenek össze :/ Demi nem érdemli meg Niallt!!!
2012. július 30. 10:06
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nem tudom, hogy a szülőknek miért kell beleavatkozni a fiuk életébe. Nagy korú már. Nehogy már a kezét fogják majd akkor is mikor átmegy az úttesten. Megvan az anyjának egy véleménye, és az apjának is. Rebíí97-el pedig egyetértek. Házasságig vár a szüzességének elvesztésével?
Megértem, hogy aggódnak a fiúk miatt, hogy összetörik a szíve. De még fiatal! Neki is meg kell tapasztalni az életet, úgy, hogy ne a szüleitől függjön..
Megértem, hogy aggódnak a fiúk miatt, hogy összetörik a szíve. De még fiatal! Neki is meg kell tapasztalni az életet, úgy, hogy ne a szüleitől függjön..
2012. július 30. 10:06
Én Nial apjának a helyében adnék Demi-nek és Nial kapcsolatának egy esélyt!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: