Niall Horan szülei Demi Lovatón veszekednek
2012. július 31. 07:47
Jujj de utálom az ilyen szülőket akik minden be beleütik a dolgaikat. Meg, hogy az apa tudja, hogy a fia már nem szűz.... Majd Niall eldönti mi a jó neki.. Szerintem nem a szülőknek kell eldöntenie, hogy Demivel legyen-e vagy nem!!
2012. július 31. 10:14
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Érdekes. Az én családom is beleszól a szerelmi életemben, de végül rájövök, hogy tényleg igazuk volt. A szülők óvják a gyerekeiket. Szerintem ez nem bűn. Demi akárki bármit mond szerintem még mindig sikeresebb, mint az 1D-s tagok. Ezáltal a lány tuti nem használná ki. A kapcsolatukból meg szerintem sem lesz semmi, ha ennyire kedveli Niall Demi-t akkor miért nem tesz érte valamit, hogy lehessen komolyabb kapcsolatuk is.
2012. július 31. 16:41
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Humika így van !
2012. július 31. 18:15
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Pinkgirl:egyetértek!!!
2012. július 31. 23:42
|
|
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
NEKEM MINDEGY NEMTUDOM
2012. augusztus 01. 00:02
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem Demi nem olyan, hogy kihasználja az embereket..
2012. augusztus 02. 00:59
|
|
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline
|
HAJRÁ BOBBY!:'D
de ebből a 'kapcsolatból' úgyse lesz semmi.xd
Niall szerintem meg hagy döntse el önmaga, hogy mikor khm... keveredik valakivel először szexuális kapcsolatba. Ha már nem szűz, akkor nem. Attól még ugyanolyan ember marad.: D
Kivételesen nem durván fogalmaztam!*-* Tapsot kérek!xd *yesiknowimfool*
de ebből a 'kapcsolatból' úgyse lesz semmi.xd
Niall szerintem meg hagy döntse el önmaga, hogy mikor khm... keveredik valakivel először szexuális kapcsolatba. Ha már nem szűz, akkor nem. Attól még ugyanolyan ember marad.: D
Kivételesen nem durván fogalmaztam!*-* Tapsot kérek!xd *yesiknowimfool*
2012. augusztus 02. 03:06
Istenem.. nem kicsi. xddd
azt csinál az életével amit akar, és nem a szülei fogják azt megmondani hogy kivel legyen vagy kivel ne. De van azért benne valami, nem hiszem hogy egymáshoz illőek. :'D
azt csinál az életével amit akar, és nem a szülei fogják azt megmondani hogy kivel legyen vagy kivel ne. De van azért benne valami, nem hiszem hogy egymáshoz illőek. :'D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: