Niall Horan szülei Demi Lovatón veszekednek
2012. július 31. 07:47
Jujj de utálom az ilyen szülőket akik minden be beleütik a dolgaikat. Meg, hogy az apa tudja, hogy a fia már nem szűz.... Majd Niall eldönti mi a jó neki.. Szerintem nem a szülőknek kell eldöntenie, hogy Demivel legyen-e vagy nem!!
2012. július 31. 10:14
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Érdekes. Az én családom is beleszól a szerelmi életemben, de végül rájövök, hogy tényleg igazuk volt. A szülők óvják a gyerekeiket. Szerintem ez nem bűn. Demi akárki bármit mond szerintem még mindig sikeresebb, mint az 1D-s tagok. Ezáltal a lány tuti nem használná ki. A kapcsolatukból meg szerintem sem lesz semmi, ha ennyire kedveli Niall Demi-t akkor miért nem tesz érte valamit, hogy lehessen komolyabb kapcsolatuk is.
2012. július 31. 16:41
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Humika így van !
2012. július 31. 18:15
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Pinkgirl:egyetértek!!!
2012. július 31. 23:42
|
|
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
NEKEM MINDEGY NEMTUDOM
2012. augusztus 01. 00:02
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem Demi nem olyan, hogy kihasználja az embereket..
2012. augusztus 02. 00:59
|
|
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline
|
HAJRÁ BOBBY!:'D
de ebből a 'kapcsolatból' úgyse lesz semmi.xd
Niall szerintem meg hagy döntse el önmaga, hogy mikor khm... keveredik valakivel először szexuális kapcsolatba. Ha már nem szűz, akkor nem. Attól még ugyanolyan ember marad.: D
Kivételesen nem durván fogalmaztam!*-* Tapsot kérek!xd *yesiknowimfool*
de ebből a 'kapcsolatból' úgyse lesz semmi.xd
Niall szerintem meg hagy döntse el önmaga, hogy mikor khm... keveredik valakivel először szexuális kapcsolatba. Ha már nem szűz, akkor nem. Attól még ugyanolyan ember marad.: D
Kivételesen nem durván fogalmaztam!*-* Tapsot kérek!xd *yesiknowimfool*
2012. augusztus 02. 03:06
Istenem.. nem kicsi. xddd
azt csinál az életével amit akar, és nem a szülei fogják azt megmondani hogy kivel legyen vagy kivel ne. De van azért benne valami, nem hiszem hogy egymáshoz illőek. :'D
azt csinál az életével amit akar, és nem a szülei fogják azt megmondani hogy kivel legyen vagy kivel ne. De van azért benne valami, nem hiszem hogy egymáshoz illőek. :'D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: