Kristen Stewart & Rupert Sanders - July 2012
2012. július 29. 06:56
2012. július 29. 14:44
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
undorító egy nő
10 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
bogarka_95,
House Of Wax,
Misao,
Black Hearth2,
pillecukor3,
SmileyZ,
Minimanó94,
ophely88,
Corby
2012. július 30. 15:55
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ne mondja nekem senki, hogy ezek ketten bármit is megbántak!!! Egy ember, akinek fáj az, hogy összetörte a szerelme szívét az nem viselkedik így
Ha a pasi otthagyta volna a családját, Kristen pedig Robert-et, és ezután jönnek össze, még nem lett volna semmi gond, de ez amit művelnek .. megvetendő és erkölcstelen dolog
Ha a pasi otthagyta volna a családját, Kristen pedig Robert-et, és ezután jönnek össze, még nem lett volna semmi gond, de ez amit művelnek .. megvetendő és erkölcstelen dolog
2012. augusztus 01. 10:04
nagyobb és +
2012. augusztus 01. 10:26
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Kristen,Kristen,Kristen
Hogy lehetsz ekora szajha?Már bocsánat a csúnya kifejezésért.House Of Wax teljesen egyetértek veled.Nem tudom Kris fordított esetben hogy érezné magát?
Hogy lehetsz ekora szajha?Már bocsánat a csúnya kifejezésért.House Of Wax teljesen egyetértek veled.Nem tudom Kris fordított esetben hogy érezné magát?
2012. augusztus 01. 21:35
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Az mondjuk teljesen nevetséges, hogy még a légyottjain is ugyanolyan unott fejet vág, mint bármikor máskor
9 felhasználónak tetszik:
Meoww,
House Of Wax,
SmileyZ,
trina,
ophely88,
Minimanó94,
Lady Suzy,
Corby,
baisée
2012. augusztus 03. 21:46
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Hatalmasat csalódtam Kristen-ben
Robert nem ezt érdemli,senki nem érdemli meg,hogy megcsalják.
Undorító amit művelnek.Mindig is megvetettem azokat akik megcsalták a párjukat és ez ezentúl se lesz másképp
Undorító amit művelnek.Mindig is megvetettem azokat akik megcsalták a párjukat és ez ezentúl se lesz másképp
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. augusztus 07. 12:57
July 17.
2012. augusztus 07. 13:33
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Ez legyen a legnagyobb gondotok az életetekben, hogy ki kit csal meg. Az a saját, egyéni problémájuk, de nektek akkor is ezzel kell foglalkozni. Az persze kit érdekel, hogy mi zajlik a világon ténylegesen - valójában kit érdekel az állatkínzás, a környezetszennyezés, a gyilkolászás, a sok hazug dolog a médiában (hamár egy sztáros oldalon vagyunk), az emberi jogok, vagy bármi olyan dolog, ami ne értetek lenne, és ti is benne éltek? Az már el van felejtve, hiszen könnyebb rágódni más ügyes-bajos dolgain. Akik Kristen és Rupert tettén vannak fennakadva, azoknak nem hiszem, hogy érdekelte volna őket egy igazi világot (vagyis saját magát is) érintő probléma a világon, vagy bármi más olyan személyes probléma, ami foglalkoztatna titeket.
A dologról, és az esetről annyit, hogy eszembe jutott erről a kedvenc idézetem: "I can resist everything, except temptation" (Oscar Wilde). Miért kell fent akadni ilyen dolgokon? Egy emberben ilyen képek miatt csalódunk? Egy olyan emberben, akiről csak a médiából ismerünk, de egyszer sem beszéltünk vele? Egyébként is, az az újság csak a pénz miatt követte őket, hogy legyen egy szaftos sztori a "Breaking News" részlegben, de persze a magazint ezért senki sem szidja, hogy milyen gusztustalanságot követ el. Aztán pedig még ti kapjátok fel a vizet? Ez szánalmas, és azt bizonyítja, amit fentebb írtam.
A dologról, és az esetről annyit, hogy eszembe jutott erről a kedvenc idézetem: "I can resist everything, except temptation" (Oscar Wilde). Miért kell fent akadni ilyen dolgokon? Egy emberben ilyen képek miatt csalódunk? Egy olyan emberben, akiről csak a médiából ismerünk, de egyszer sem beszéltünk vele? Egyébként is, az az újság csak a pénz miatt követte őket, hogy legyen egy szaftos sztori a "Breaking News" részlegben, de persze a magazint ezért senki sem szidja, hogy milyen gusztustalanságot követ el. Aztán pedig még ti kapjátok fel a vizet? Ez szánalmas, és azt bizonyítja, amit fentebb írtam.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.