Lady Gaga filmszerepet kapott
2012. július 29. 11:00
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
OMG.kiváncsi vagyok ,h alakít a filmvásznon
2012. július 29. 11:04
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Gagának nem lesz problémája a színészettel, hiszen eleve azt tanulta. Meg pl a Marry The Night klipjében is kellett színészkednie. Azon kívül meg csak egy pár perces szerepe lesz, igazából az egész arról szól, hogy reklámozza a filmet.
Amúgy a littlemonster.com-on Gaga azt is elárulta, hogy filmezik a koncertturnéját, így várható új koncertfilm, meg tervezik az életéről szóló filmet is. Reméljük, nagyobb sikere lesz, mint Katy Perry mozijának, bár azt nem nehéz elérni... XDDD
Amúgy a littlemonster.com-on Gaga azt is elárulta, hogy filmezik a koncertturnéját, így várható új koncertfilm, meg tervezik az életéről szóló filmet is. Reméljük, nagyobb sikere lesz, mint Katy Perry mozijának, bár azt nem nehéz elérni... XDDD
2012. július 29. 11:37
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
hát erre én is kiváncsi leszek
2012. július 29. 11:37
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Candy_attack te mindig regényt írsz a lady gagás hírekhez??? úgy látszik h igen o_o amúgy kíváncsi vagyok a filmre ^__^
2012. július 29. 12:19
Szerintem nem lenne rossz színésznő. Csak tudnám mire volt jó az ajakfeltöltés
2012. július 29. 12:25
Nem tudom, hogy ti észre vettétek hogy mostanában annyi hír van Lady Gagáról. A múltkor még 1 se volt. Ezen a héten már a 3-dik.
2012. július 29. 12:42
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na erre kiváncsi vagyok!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: