Katy Perry vigasztalja a felszarvazott Pattinsont
2012. július 28. 19:45
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
úr isten látom h 1 páran regényt írtak ehhez a cikkhez de én nem fogok.:ddd sajnálom Rob-ot. kedves Katytől h segít neki. ;D(Y)
2012. július 28. 19:47
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
nem csodálom, de szerintem úgyis újra összejönnek !
2012. július 28. 19:49
Ez rendes Katytől, hogy segít neki.
Amúgy nem csodálom,hogy Rob nem akar Kristennel beszélni.
Amúgy nem csodálom,hogy Rob nem akar Kristennel beszélni.
2012. július 28. 20:56
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Ez Kriszten-Róbert dolog ugyanazon eset, mint Dzsásztin és Szeléna. Az is csak egy reklám hogy összejönnek, de most, hogy már nincs film, de a sajtó ugyanúgy elvárja tőlük hogy együtt jelenjenek meg mindenhol, inkább eléadják a megcsalásos verziót, egy hónapig rajtuk csámcsognak, a Breaking Dawn 2-nek csak jót tesz a reklám s a végén mindenki nyer.
1 felhasználónak tetszik:
e-batta
2012. július 28. 21:42
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Szegény Robert,nagyon sajnálom.
Am jó lenne ha ők ketten,Katy é s Rob összejönnének!
Nem bánnám!
2012. július 28. 22:24
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ez nagyon rendes tőle
2012. július 28. 22:30
Rendes Katy-től!De az se volna rossz ha Katy és Rob jönne össze.
2012. július 28. 23:04
Kedves ez a Katy. Igen erre azt mondják hogy: "kölcsön kenyér vissza jár" már ha!
2012. július 28. 23:37
|
|
e-battaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 55 Csatolások: 601 Azonosító: 178867 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.28. 19:23)
Én első perctől értetlenül álltam az előtt, hogy egyáltalán összejöttek. ..
Ez a kapcsolat jó promó volt a filmeknek, nekik, ..
Ingyencirkusz volt ez a javából szerintem. Ahogy mondtam nem látunk a dolgok mögé, én csak általános emberi szemszögből próbálom kitalálni, hogy mi zajlott le a színfalak mögött.
Na, ezekkel a mondatokkal viszont abszolút egyet kell, hogy értsek veled. (Bocs, hogy nem idéztem be mindet, csak utalásképpen)
Az egész Robsten lázat, úgy ahogy van, fel se bírtam fogni. Az a hónapokig/évekig tartó hajcihő, ami a találgatásoktól a tényleges beismerésig, utána meg a bujkálás, és nem-nyilatkozunk cécóig terjedt, én végig úgy fogtam fel, hogy "ügyes marketing" és amint vége az egész vámpírsorozatnak egyből szétmennek. Ezek szerint még addig se bírták.
Igazad van, nem ismerjük őket, de azért az egyéniségük átjön a képernyőn, és nekem abszolút nem passzoltak. (illetve Kirsten alapból nem szimpatikus, mert két arckifejezésen kívül még sose láttam tőle mást, úgyhogy nem értem, min alapszik a színészi játéka).
Az a sztori ugrott be, hogy annak idején Rock Hudson körül csaptak mindig nagy hajcihőt, sorra hozták össze mindenféle nővel (és mint évtizedekkel később kiderült, a stúdió csinálta ezt, hogy eltitkolják Rock homoszexualitását).
De hát "odaát" leginkább a bevétel számít (a filmstúdióknak is és a bulvárlapoknak is), és nem az igazság.
2012. július 28. 23:48
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Kristen egy hülye tyúk...most nagyot csalódtam benne..én sose voltam Robert fan de teljesen együttérzek vele! Katy nagyon rendes!!
(Ömm..ha most rákkattintasz a profilomra Kristenről látsz majd képeket!-ez azért van mert nem én szerkeztem a profilom!!..
P most nagyot csalódtam benne..szóval ne értsétek félre!)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.