Ez tényleg kedves Katytől, de remélem nem jönnek össze...
Robertet meg teljes mértékben megértem,hogy dühös Kristenre.
Katy Perry vigasztalja a felszarvazott Pattinsont
2012. július 28. 18:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
2012. július 28. 18:14
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Kilátásban egy újkeletű álompár?
2012. július 28. 18:19
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Jól teszi
Kedves dolog Katytől.
2012. július 28. 18:29
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
Aranyas Katy-től
2012. július 28. 18:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Volt pár cikk már erről a megcsalásos témáról, egyszer sem szóltam hozzá, mert igazából nem nagyon érdekel ki kivel mit kavar, sosem ez a része foglalkoztatott a sztárvilágnak, hanem a munkájuk, a filmek, a sorozatok és a zenék. Végigolvastam elég sok hozzászólást az evvel kapcsolatos cikkekben, de egy olyat sem láttam, olvastam, hogy valakiben akár csak felmerült volna, hogy egy ilyen dologban bizony patiszonnak is lehet sara az esetben, ha nem elég figyelmes, nem tudja megadni azt amire mondjuk Kristennek igénye lenne. Kevés az, hogy két népszerű sztár összejön, ennél több kell az első fellángolás után.
2012. július 28. 18:35
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
háhá ők meg még a végén összejönnek

de ez kedves dolog Katytől, és Robtól is az volt, amikor Karyt vigasztalta : ]]]]
de ez kedves dolog Katytől, és Robtól is az volt, amikor Karyt vigasztalta : ]]]]
2012. július 28. 18:37
Idézet (Misao @ 2012.07.28. 12:50)
Mi az,hogy valaki "felszarvazott"? 
Nem tudom, de rohadtul félreérthető. xDD
2012. július 28. 18:38
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Én nem fogadnám vissza...1 esélye volt azt is eldobta. Ennyi.
2012. július 28. 18:38
|
|
e-battaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 55 Csatolások: 601 Azonosító: 178867 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.28. 18:31)
VVégigolvastam elég sok hozzászólást az evvel kapcsolatos cikkekben, de egy olyat sem láttam, olvastam, hogy valakiben akár csak felmerült volna, hogy egy ilyen dologban bizony patiszonnak is lehet sara az esetben, ha nem elég figyelmes, nem tudja megadni azt amire mondjuk Kristennek igénye lenne. Kevés az, hogy két népszerű sztár összejön, ennél több kell az első fellángolás után.
Már megbocsáss, de ha valami nem jó egy kapcsolatban (mondjuk nem elég figyelmes az egyik a másikhoz), akkor a megoldás az, hogy "na akkor jól megcsalom?!"
Előbb talán meg kellene beszélni, nem? És ha nem működik egy kapcsolat, akkor korrekten lezárom, nem pedig a bulvár mocskáig eljutó szennyet csinálok belőle.
Nehogy már még Rob legyen a hibás a végén!
2012. július 28. 18:43
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
haha jó lenne hogyha amíg gondolkodik addig összejönn Katyvel
2012. július 28. 18:53
ez nagyon kedves Katy- től, összejönnek majd?????
remélem Robert nem megy vissza Kristenhez, ha hónapokig csalta....ekkora k*csögöt!
remélem Robert nem megy vissza Kristenhez, ha hónapokig csalta....ekkora k*csögöt!
2012. július 28. 19:09
Úgy sajnálom őket ilyenkor nekik olyan jól eshet hogy az újságba minden nap mást írnak...
2012. július 28. 19:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (e-batta @ 2012.07.28. 18:38)
Már megbocsáss, de ha valami nem jó egy kapcsolatban (mondjuk nem elég figyelmes az egyik a másikhoz), akkor a megoldás az, hogy "na akkor jól megcsalom?!"
Előbb talán meg kellene beszélni, nem? És ha nem működik egy kapcsolat, akkor korrekten lezárom, nem pedig a bulvár mocskáig eljutó szennyet csinálok belőle.
Ebbe nem látsz bele sem te sem én, az egy dolog, hogy mit mutatnak a nyilvánosságnak. Nem tudhatjuk, hogy volt-e előzménye, volt-e olyan beszélgetés amit említesz. Meg tudták-e beszélni vagy oldani vagy sem.
Én első perctől értetlenül álltam az előtt, hogy egyáltalán összejöttek. Amig tartottak a tvájlájt forgatások, akarva akaratlanul együtt voltak, két film közben ment a sok promoció, nyilvános szereplés. Ám ahogy véget érnek a forgatások, nem lógnak egymáson 0-24-ben máris beüt a ménkű. Sosem volt ez igazi szerelem vagy kapcsolat - számtalan ilyen példa volt rá korábban is, hogy összemelegedtek a forgatáson, tartott amig tartott, aztán helló. Ez a kapcsolat jó promó volt a filmeknek, nekik, de most, hogy véget ér a cirkusz körülöttük, most kezdték volna megismerni egymás igazi énjét, hogy milyen együtt lakni, együtt élni, egymáshoz hazamenni miután egész nap másokkal dolgnaznak, forgatnak és máris nem működnek a dolgok. Ingyencirkusz volt ez a javából szerintem. Ahogy mondtam nem látunk a dolgok mögé, én csak általános emberi szemszögből próbálom kitalálni, hogy mi zajlott le a színfalak mögött.
1 felhasználónak tetszik:
e-batta
2012. július 28. 19:41
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Kristen nagyon elásta magát a szememben .nem is gondoltam hogy csak úgy félrekefél rendes nőnek tűnt.mindig szégyenlős meg minden erre pont róla derül ki ilyen.rob talál jobbat.és Katytől pedig aranyos hogy vigasztalja
2012. július 28. 19:44
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Ez nagyon csúnya dolog vol Kristen-től!!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.