Csalódtam Kristenbe
Katy Perry vigasztalja a felszarvazott Pattinsont
2012. július 30. 09:54
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
szegény Robert nagyon sajnálom őt nem ezt érdemli
Csalódtam Kristenbe
Csalódtam Kristenbe
2012. július 30. 10:09
Katy nagyon rendes,amiért Rob mellett áll! 
Csalódtam Kristen-ben,de remélem,hogy újra összejönnek Rob-bal
Csalódtam Kristen-ben,de remélem,hogy újra összejönnek Rob-bal
2012. július 30. 10:53
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Én nagyon sajnálom Robot,és kedves Katytől,hogy mellette áll. Kristen meg így járt,előbb gondolkodnia kellett volna.... De bár mennyire is utálom Kristent,azért remélem csak kibékülnek,vagy legalább barátként válnak el egymástól!
2012. július 30. 19:13
|
Szimik0813új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 181354 offline
|
Én szeretem Robert Pttinsont , Kristen Stewartot Katy Perryt mint színész és modell mint színésznő mint énekesnőt de ez nem kellet volna tennie Kristennek ! sajnálom Robot
de viszont szép dolog Katytől hogy támogatja Robot
2012. július 30. 20:09
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Nekem semmi bajom se volt Robstennel.
Nagyon sajnalom amit Robertet,Kristen nem erdemli meg hogy visszafogaja,remelem helyesen fog donteni.
Ez nagyon rendes volt Katy-tol.
(nem tudtam ok ketten joban vannak
)
Nagyon sajnalom amit Robertet,Kristen nem erdemli meg hogy visszafogaja,remelem helyesen fog donteni.
Ez nagyon rendes volt Katy-tol.
2012. július 30. 20:29
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Nem szép dolog, amit Kristen Robbal művelt, én mégis úgy vagyok vele (még mindig), hogy ők tökéletesen összeillenek, és nagyon szeretném, hogy Rob visszafogadja Kristent és visszaköltözzön a közös házukba.
Katy pedig rendkívűl aranyos, hogy így támogatja Robertet és mindvégig kiáll mellette...igaz barátok, és remélem semmi több...
Katy pedig rendkívűl aranyos, hogy így támogatja Robertet és mindvégig kiáll mellette...igaz barátok, és remélem semmi több...
2012. július 30. 22:34
Kedves és igazán rendes dolog tőle, hogy mellette van. Csak nehogy valami komoly kialakuljon köztük. :/
2012. július 30. 23:31
|
|
b.vicike010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 174752 offline
|
Jó hogy támogatja és szép dolog meg minden de szerintem se legyen köztük semmi komoly
2012. július 31. 15:59
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Rendes Katytől,hogy viszont támogatja
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: