Robert Pattinson jelenleg Katy Perryben talált vigaszra, aki kiáll a színész mellett, és szeretné mindenben támogatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry vigasztalja a felszarvazott Pattinsont
2012. július 28. 12:49
2012. július 28. 13:01
Teljesen megértem Robertet, és Katy igazán jó barát.
2012. július 28. 13:03
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
én is megértem Robot nagyon, Katytől nagyon aranyos hogy vigasztalja a barátját.
2012. július 28. 13:04
Szerintem jobban jár ha nem megy vissza Kristenhez.
2012. július 28. 13:07
De utálom a névtelen forrásokat -.-"
Ha igaz a hír, akkor Katy igazán rendes, hogy támogatja Robertet. De Kristent nem értem... ha ismeri a párját, és tudja, hogy egyedül akar most lenni, minek kéri állandóan, hogy találkozzanak. Szerintem neki is jót tenne most az egyedüllét!
Ha igaz a hír, akkor Katy igazán rendes, hogy támogatja Robertet. De Kristent nem értem... ha ismeri a párját, és tudja, hogy egyedül akar most lenni, minek kéri állandóan, hogy találkozzanak. Szerintem neki is jót tenne most az egyedüllét!
2012. július 28. 13:13
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
Katy nagyon tisztességes hogy most viszonoza Robnak a támogatását :)Ilyenek a jó barátok:)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: