Lady Gaga hadat üzent Carly Rae Jepsennek
2012. július 28. 20:35
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Minden vicc mögött van egy kis igazság...
2012. július 28. 20:38
Féltékenység? Aztán mire? De most komolyan. Gagának megvan mindene. Pasi, pénz, karrier, hírnév. Mi kéne neki még, hogy féltékeny legyen? Ha valakinek nem esett még volna le, nem a pénzre megy a Nő. Hanem a rajongói boldogságára.
2012. július 28. 20:45
Gratulálok annak, aki ebből cikket írt.
Senki nem érti a lényegét, tisztelet a kivételnek. Egyébként Carly száma nekem egyeltalán nem tetszik, unalmas és fakó, Gaga számai közül se mind tetszik, de ne hasonlítsuk már őket össze.
2012. július 28. 21:18
ó ,hogy menjen a jó büdös fenébe be ez a Lady Gaga , bocsánat azoktól akik bírják de ez szerintem még a valóságban is olyan egy utálatos nő lehet , örülök , hogy Carly jobb mint ő , csak így tovább Carly
2012. július 28. 21:23
Lady Gaga azt sem tudja, mit csináljon unalmában. Ezért azt lesi, ki töri meg a rekordját. Jellemző.
2012. július 28. 22:06
Idézet (sztárcsaj @ 2012.07.28. 14:14)
Sosem bírtam Lady Gagát túlzottan,de ez azért már több a soknál...
Hogy lehet valaki ennyire gyerekes?Ez nem egy verseny könyörgöm,én a hejében magamba szállnék,és talán máskor olyan dallal rukkolnék elő,ami jobban tetszik az embereknek!
Hogy lehet valaki ennyire gyerekes?Ez nem egy verseny könyörgöm,én a hejében magamba szállnék,és talán máskor olyan dallal rukkolnék elő,ami jobban tetszik az embereknek!
Én is felháborodnék, ha Gaga ezt véresen komolyan gondolta volna...de ő csak viccelt!Ne vedd komolyan, hisz tudjuk, ő nem az a 'mindenkitutálokakisikeresebbnálam' típus!
2012. július 28. 22:30
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Jaj Gaga de beszartál.. -.-xd Fél ettől a kis aranyos kiscsajtól,bár mondjuk nem mondom hogy Carly nem érdelne meg olyan hírnevet mint a Gagáé,de Gagának akkor se kell fénlie,hiszen Carly csak egy hirtelen felkapott sztár,aztán majd csak úgy valahogy eltűnik,de azért durva hogy Gaga ilyen beszari,és fél egy kiscsajtól.. Na ezt nevezik feltűnési viszketegségnek...-.-"
2012. július 28. 23:01
|
xxstarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 73 Csatolások: 4 Azonosító: 177967 offline
|
Első olvasásra durva így már csak TRÉFÁS de elég féltékeny, Carly nem fogja megtörni az összes olyan dolgot amit Gaga letett az asztalra nem kell tőle félni xĐĐ valljuk be a CALL Me Maybe-val került be a köztudatba és döntött rekordot,de ezzel akármennyire humoros is amit írt Carly lefogja pipálni,
2012. július 28. 23:08
Gagám, most olyan voltál mint a kaszás
Amúgy meg a Born This Way sokkal jobb, mint a cól mí méjbí, de ízlések és pofonok...
2012. július 28. 23:12
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
2012. július 29. 00:28
Ez egy egyszerű tréfa, nem kell felfújni a dolgot!! És szerintem a "NE LEGYÉL NYUGODT, MERT ELJÖVÖK ÉRTED." mondattal csak arra utal, hogy majd jön az új lemeze, ami majd megdönti a rekordját!!
2012. július 29. 10:30
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
Na jó ez nagyon szánalmas volt Gagától!-.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: