Justin úgy érzi, túl jó Selenához
2012. augusztus 21. 11:21
|
|
Disneyatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 170760 offline
|
Nem éppen...Justin túl béna Selenahoz!!!
2012. augusztus 24. 00:09
|
|
AzuzaMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 184420 offline
|
Nem mintha bajom lenne justinnal de... hmmm
Szerintem inkább Selena túl jó hozzá...
Külömben is szerintem Selena sokkal régebb óta Sztár mint ez a srác...
Ui:Justint is nagyon bírom...Maga a Srác nem nagyon tetszik,de egy két számát nagyon bírom pl:Boy Friend.És azok is elég nagy dolgok amiket tett,olvasatok utána... ;)Selena sohase csinált olyat mint Justin,és most ne a Buziságra meg ezekre gondoljatok MERT NEM BUZI
Szerintem inkább Selena túl jó hozzá...
Külömben is szerintem Selena sokkal régebb óta Sztár mint ez a srác...
Ui:Justint is nagyon bírom...Maga a Srác nem nagyon tetszik,de egy két számát nagyon bírom pl:Boy Friend.És azok is elég nagy dolgok amiket tett,olvasatok utána... ;)Selena sohase csinált olyat mint Justin,és most ne a Buziságra meg ezekre gondoljatok MERT NEM BUZI
2012. augusztus 24. 10:20
|
|
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline
|
Két csajszi nem fér el egymás mellett. Nem kritizálom őket, de mi olyan jó bennük? Mármint Selena még elmegy de Justin pfff homi...
Sajnálom a Justin rajongókat!
2012. augusztus 24. 17:39
Még hogy túl jó Selenához
na ez fájt szerintem inkább örüljön hogy ilyen barátnője van ne arcoskodjon neki is -.-" Szerintem ha Selen kidobná csak jobban járna..
2012. augusztus 25. 17:01
|
szaszkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 184580 offline
|
Szerintem bátor09-nek igaza van homi és orba szájba csalja Selenát ő jobbat érdemelne mint ez a kis izé (de tényleg mi f*sz ez most fiú vagy lány)
Ja és azuzamo attól mert még te bele vagy buzull ebbe kis ganájba attól egy homi pöcs
Selena érdemelne jobbat
Ja és azuzamo attól mert még te bele vagy buzull ebbe kis ganájba attól egy homi pöcs
Selena érdemelne jobbat
1 felhasználónak tetszik:
Tappkalina
2012. augusztus 25. 17:02
|
|
Tappkalinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 49 Csatolások: 2 Azonosító: 184416 offline
|
Én már azt sem értettem, hogy hogyan jöttek össze. Selenának több esze lehetett volna!
2012. augusztus 25. 17:11
|
|
Teklu.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 224 Csatolások: 10 Azonosító: 183918 offline
|
Szerintem meg fordítva.!! Selena az,aki egy pasit sem érdemel meg,hisz úgy is csak érdekből van együtt minddel,vagy hogy híresebbé tegye a fiú.Nézzük mondjuk Nicket.Annak idején,a Jonas volt a főszenzáció.Gondolta Selena,jól megrakodja Nicket azt le passzolja..Aztán jött Taylor.A Twilight is a csúcson volt,és erről is ugyan az a véleményem..szóval van különbség a "ki túl jó a másikhoz verzióban!"
2012. augusztus 25. 17:38
|
kinxvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 481 Csatolások: 11 Azonosító: 183483 offline
|
Justine érzi ú hogy tul jó amikor selena a nővére lehetne? Ő csak fogja be én mint selenátor ( sellfan ) tökre nem értem jb t örüljön hogy sell jár vele ... na mindegy de ez akoris vicc
2012. augusztus 26. 09:18
|
|
SelenaLoveee4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 169574 offline
|
Háát ez már szinte nagy szemétséég!! Hiszen én úgy nagyjábóól bírom Justint, de hogy így érezzen, hogy túl jó inkább tartotta volna meg magánaak!!
2012. augusztus 26. 14:46
|
|
Esztikee20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169030 offline
|
forditva selena jo justinhoz
2012. augusztus 28. 23:09
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Vagy épp fordítva!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.