Justin úgy érzi, túl jó Selenához
2012. augusztus 03. 13:25
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
én is egyetértek, de én nem szeretem egyáltalán Justint.
2012. augusztus 03. 17:41
|
macixddúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 182382 offline
|
nem értem, hogy mondhat Justin, vagy bárki ilyet egy nőnek ! szégyen, ahogy mostanában viselkedik Justin. régebben, nagyon kedveltem őt, de nem értem mi van vele mostanában. inkább Selena túl jó Justinhoz. de most tényleg !
2012. augusztus 03. 18:42
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
Valami nincs egészen rendben körülötte?
nem inkább vele?
de amúgy sosem maga az ember tehet róla, hogy ilyen lett amilyen, talán a szülei hisz ők nevelték, Justin szüélei eleve elváltak, az apa már Justin egész pici korában elhagyta őket, de Justin esetében inkább az teszi hogy szerintem maga se tudja felfogni ami körülötte történik, történt az elmúlt pár évben, mennyien rajonganak érte ugy hogy a ruhát is letépnék róla stb. milyen hirtelen és kiskorúan futott be.. sztem gyors volt ez neki.. és amit más gyerek megtanul az évek alatt az iskolában stb. azt ő nem tudta megtanulni, itt nem a tudásra gondolok hiszen azt magántanulóként ugyanúgy megtanulhatta, hanem olyan dolgokra, mint a magatartás, a fegyelem. Szerintem ezért viselkedik gyaran olyan gyerekesen. És szerintem sok mindent megenegednek neki most hogy ilyen nagy sztár amit amúgy ilyen korú fiúnak nem engednének meg. Valamint a 'munkája' révén ugyebár felnőtt emberekkel kell barátkoznia, megjelennie olyan eseményeken. Mondjuk mosttmár megszokhatta de ő már ebbe 15 évesen is benne volt.. mi akkor megyünk gimibe. Szóval, véleményem szerint ezekért a dolgokért lett Justin olyan amilyen. Selenát pedig imádom de nem tudom néha hogy összeillenek-e valóban.
nem inkább vele?
de amúgy sosem maga az ember tehet róla, hogy ilyen lett amilyen, talán a szülei hisz ők nevelték, Justin szüélei eleve elváltak, az apa már Justin egész pici korában elhagyta őket, de Justin esetében inkább az teszi hogy szerintem maga se tudja felfogni ami körülötte történik, történt az elmúlt pár évben, mennyien rajonganak érte ugy hogy a ruhát is letépnék róla stb. milyen hirtelen és kiskorúan futott be.. sztem gyors volt ez neki.. és amit más gyerek megtanul az évek alatt az iskolában stb. azt ő nem tudta megtanulni, itt nem a tudásra gondolok hiszen azt magántanulóként ugyanúgy megtanulhatta, hanem olyan dolgokra, mint a magatartás, a fegyelem. Szerintem ezért viselkedik gyaran olyan gyerekesen. És szerintem sok mindent megenegednek neki most hogy ilyen nagy sztár amit amúgy ilyen korú fiúnak nem engednének meg. Valamint a 'munkája' révén ugyebár felnőtt emberekkel kell barátkoznia, megjelennie olyan eseményeken. Mondjuk mosttmár megszokhatta de ő már ebbe 15 évesen is benne volt.. mi akkor megyünk gimibe. Szóval, véleményem szerint ezekért a dolgokért lett Justin olyan amilyen. Selenát pedig imádom de nem tudom néha hogy összeillenek-e valóban.
2012. augusztus 03. 19:56
|
|
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline
|
Selena túl jó Justinhoz
2012. augusztus 03. 21:32
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Szerintem is fordítva van ez a fiú nem normális
2012. augusztus 03. 22:18
|
|
kissedvtk_picúr46új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 179132 offline
|
Még hogy túl jó Selenához. Na persze.
2012. augusztus 04. 09:45
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Selenának már rég el kellet volna hagynia Selena Jobbat érdemel nála!mert akkor kedves Justin ráébredne mit csinált rossul!!!
2012. augusztus 04. 15:01
|
|
Selli gomez fanvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 171043 offline
|
Inkább selena túl jó Justin hoz .Amugy meg justin mowstanában nagyon el szállt magától . Kezdem kifejezetten ngyűlölni !!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: