Mi az hogy túl jó Selenának???Inkább Selena túl jó Justinnak. Justin örülhet hogy járhat egy lánnyal!!LÁNNYAL!!! Mert mehetett volna Adam Lamberthez!! Szánalmas ez a gyerek!!Idióta!!!És az a legrosszabb hogy én leszek tőle ideges,amikor semmi közöm a dolgaihoz!!és amúgy is utálom!!
Justin úgy érzi, túl jó Selenához
2012. július 28. 11:32
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
Ezen most kiakadtam!!!Nem is kicsit...chöööö
Mi az hogy túl jó Selenának???Inkább Selena túl jó Justinnak. Justin örülhet hogy járhat egy lánnyal!!LÁNNYAL!!! Mert mehetett volna Adam Lamberthez!! Szánalmas ez a gyerek!!Idióta!!!És az a legrosszabb hogy én leszek tőle ideges,amikor semmi közöm a dolgaihoz!!és amúgy is utálom!!
2012. július 28. 11:32
Szerintem meg pont igaza van Justinnak, Szelikénél biztos találna SOKKAL jobbat...-.-'
2012. július 28. 11:33
|
|
Beby99Tinkerbell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 2300 Csatolások: 163 Azonosító: 147664 offline
|
Őszintén egyikért sem rajongok de választanom kéne akkor biztos Selenát választanám már amikor először megláttam Justint a tv ben már akkor tudtam hogy valami nem stimmel ezzel a gyerekkel!!!
2012. július 28. 11:33
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Azóta nem bírom Selt annyira, amióta összejött ezzel a nyikhaj gyerekkel. Dzsásztinka Fluor Tominál sem jobb, nemhogy nála..
Amúgy, előfordulhat, hogy a cikk nem igaz, és csak XY találta ki, hogy Bubi ilyesmit mondott.
Amúgy, előfordulhat, hogy a cikk nem igaz, és csak XY találta ki, hogy Bubi ilyesmit mondott.
2012. július 28. 11:34
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
a hírverés miatt persze,h nem hagyja el és vele marad,ez egyértelmű.
fogalmam sincs Justin milyen lehet magánemberként,de már kezd unalmas lenni ez az egész huzavona.
fogalmam sincs Justin milyen lehet magánemberként,de már kezd unalmas lenni ez az egész huzavona.
2012. július 28. 11:34
Szerintem Selena bolond hogy ezzel a senkiházival van együtt.
2012. július 28. 11:35
Anyád; egó az van basszus. És ezt így szemtől szembe. Nagypofájú disznó
2012. július 28. 11:37
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Még hogy Justin túl jó Selenához..?
2012. július 28. 11:37
Na ez azért már...
Kicsit unalmas már ez is. A következő cikk meg az lesz, hogy ez nem volt igaz, mert Justin sose mondott ilyet, meg júúj de szeretik egymást.
2012. július 28. 11:40
Justinnak ennél nagyobb egója már nem is lehet! Beképzelt kisgyerek akinél még Selena is többet ér.
2012. július 28. 11:41
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Ezen annyira jót nevettem most!
Komolyan, feldobta a napom a kis takonyorrú
Ekkora arcot
Csak tudnám mire?? És valaki szóljon már neki, hogy ezzel a fülbevalóval úgy néz ki mint egy lány, mondjuk amúgy is. Azért tegyük hozzá, szerintem egyik sem jobb a másiknál, én úgy gondolom
Összeillenek
Ez az egész Usher hibája
Komolyan, feldobta a napom a kis takonyorrú
Ez az egész Usher hibája
2012. július 28. 11:46
|
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline
|
deszar.. xĐ méghogy Justin túl jó Selenának.. deszar, komolyan xĐ inkább pont fordítva.. nemhogy örülne hogy Selenával lehet, egyáltalán ismerheti Selenát, de még azt is hiszi hogy túl jó neki.. xĐ túl nagy az egója drága justinkának, még "sztárhoz" mérten is túúl nagy xĐ sose bírtam, csak nyávog állandóan.. nagyképű majom -.-
2012. július 28. 11:47
elég nagy lett justinka arca.... se baj egy szép napon egy bunkóskodása miatt majd jól pofon vágják..és akkor majd talán visszavesz magából...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: