A fiatal pár, Justin Bieber és Selena Gomez újabb krízist él át kapcsolatukat tekintve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin úgy érzi, túl jó Selenához
2012. július 28. 11:21
Akkor nem kell egymással járni. Mondtam én hogy ebből a csajkapcsolatból nem lesz semmi.
2012. július 28. 11:21
|
|
Tamara1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 180912 offline
|
Selena jobbat erdemel...
1 felhasználónak tetszik:
Crazy000._.
2012. július 28. 11:22
Ennél a Justin gyereknél Selena csak jobbat találhatna
2012. július 28. 11:24
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Akkor váljanak ketté az útjaik, most mi beleszólásunk lehet ebben?
Meg ha barátok mondják Selenának a tényeket attól függetlenül nem biztos hogy meg változnak az érzései Justin iránt.. ki tudja:)
Meg ha barátok mondják Selenának a tényeket attól függetlenül nem biztos hogy meg változnak az érzései Justin iránt.. ki tudja:)
2012. július 28. 11:25
hát inkább hagyjuk,még a végén megsértődnek,a Justin rajongók....
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát Selena a hülye ha nem hagyja ott...
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
katie993
Ha Justin így folytatja, akkor ő fog magányos vénemberként megöregedni nem Harry Styles...Selena sokkal jobbat érdemel ennél a kölyöknél. Szánalmas -.-"
2012. július 28. 11:26
Szerintem Selena túl jó Justinhoz.
Beképzelt kölyök!!!!
Beképzelt kölyök!!!!
2012. július 28. 11:26
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ha Selenának igy is megfelel
2012. július 28. 11:27
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
Kezdjük ott hogy, lehet h ez az egész egy unatkozó gyereknek a szüleménye ismét.
Ha meg tényleg igaz, akkor meg Selena 20 éves elég nagy ahhoz, hogy eldöntse mit akar és mi a jó neki. Nem tartozik ránk!
És egyébként nem tudhatjuk, lehet h történt valami Justin életében ami kiváltathatja a viselkedésé(de nem vagyok JB fun)
Ha meg tényleg igaz, akkor meg Selena 20 éves elég nagy ahhoz, hogy eldöntse mit akar és mi a jó neki. Nem tartozik ránk!
És egyébként nem tudhatjuk, lehet h történt valami Justin életében ami kiváltathatja a viselkedésé(de nem vagyok JB fun)
2012. július 28. 11:28
Hát ha ilyet mond, akkor szerintem nem is szereti igazán Selenát..
2012. július 28. 11:28
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Ezt nem hiszem el! Justin lehet ennél még nagyképűbb?
Igazából szerintem épp fordítva igaz ez: Selena túl jó Justinhoz. Justin nem ér fel Selenához, mert sok mindent letett már az asztalra, Justin pedig csak av youtube-nak hála lett híres. Az elejétől kezdve utálom ezt a srácot, most már undorodom tőle.
Igazából szerintem épp fordítva igaz ez: Selena túl jó Justinhoz. Justin nem ér fel Selenához, mert sok mindent letett már az asztalra, Justin pedig csak av youtube-nak hála lett híres. Az elejétől kezdve utálom ezt a srácot, most már undorodom tőle.
2012. július 28. 11:29
A cikk alapján is látszik, hogy Selena naív és befolyásolható, önbecsülése nincs. Ha annyira gyerekes és arrogáns, mint ez az állítólagos barát mondja, akkor minek van vele? Ja, tudom: a hírverés miatt. Bár szerintem mindkettő csak jobbat találhat a másiknál.
Justin egyébként szerintem viselkedészavarokkal küzd. Ezt több esetben is bizonyította. Vagy csak szimplán gyerekes? :/
Meg mi az, hogy Selena túl jó Jussyhoz? Egyikük sem jobb a másiknál...
Justin egyébként szerintem viselkedészavarokkal küzd. Ezt több esetben is bizonyította. Vagy csak szimplán gyerekes? :/
Meg mi az, hogy Selena túl jó Jussyhoz? Egyikük sem jobb a másiknál...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.