Charlize Theron is dühös Kristen Stewart félrelépése miatt
2012. július 27. 17:07
Mivel mindenki Kristen-t ismeri jobban és nagyon sok a rajongója normális, hogy őt okolják mindenért. Tény az is, hogy nem csak ő a hibás, hanem a rendező mókus is. Azonban Brad és Angelina esetében miért nem volt ekkora cirkusz? Hisz anno Brad-nek ott volt Jennifer Aniston. Mégis még a stáb is támogatta őket. Így nem értem, hogy ebben az esetben miért akarnak ekkora hűhót csapni. Ez csak az érintett, illetve becsapott felekre tartozik. (Rob-Kristen-rendező-asszony)
2012. július 27. 17:24
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Én csak azt várom, hogy Charlize mikor jelenti be, hogy viszonya volt Kristennel. Meglássátok, holnapra már fent lesz a Skype üzenete erről az interneten (már ha elég jó a netes hálózata hozzá Namíbiában...).
2012. július 27. 17:24
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
mindenki csak azt írja, meg mindenhol csak az a cím, hogy kristen megcsalrta robertet, meghogy kristen milyen rosszat tett. ez nem csak neki köszönhető. ezt nem csak ő akarta. ehhez két ember kell. és mind a ketten rosszat tettek.
2012. július 27. 17:37
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Jaj ne, már megint?! Nekem ez már kezd nagyon sok lenni. Az első három cikknél még izgalmas volt a dolog, de most már elegem van. De inkább visszaszívom, nem panaszkodok, mert a hamarosan érkező VV-s cikkek még idegesítőbbek lesznek...
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2012. július 27. 18:46
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Teljesen egyetértek.
2012. július 27. 18:52
A megcsalás ugyanolyan gusztustalan, gerinctelen dolog a sztároknál és az egyszerű embereknél is. De sajnos nap mint nap megtörténik; hát most Kristenéknél is. Tény, csúnya dolog volt mind Kristen, mind a rendező feléről (igen, mert ketten voltak ám benne!), de ebből már kicsit sok lesz, úgy érzem... most miért kell ezt a dolgot így felfújni? Meddig kell még húzni? Charlize után még ki fog nyilatkozni? Szerintem ezt a dolgot hagyni kéne, hogy elrendezzék maguk között azok, akikre tartozik. Mert nekünk ehhez abszolút semmi közünk.
Robot pedig megértem és nagyon sajnálom. Én a helyében nem fogadnám vissza Krist, mert ha valakit igazán szeretünk, azt nem csaljuk meg... és most nagyon rosszul eshet neki, hogy a fél világ azon csámcsog, hogy felszarvazták.
Amúgy meg szerintem ha valaki szereti Kristen és Rupert munkásságát, az továbbra is vevő lesz a filmjeikre. Ez a "botlás" az ő magánügyük, de a karrierjük az más tészta.
Robot pedig megértem és nagyon sajnálom. Én a helyében nem fogadnám vissza Krist, mert ha valakit igazán szeretünk, azt nem csaljuk meg... és most nagyon rosszul eshet neki, hogy a fél világ azon csámcsog, hogy felszarvazták.
Amúgy meg szerintem ha valaki szereti Kristen és Rupert munkásságát, az továbbra is vevő lesz a filmjeikre. Ez a "botlás" az ő magánügyük, de a karrierjük az más tészta.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.