Az Oscar-díjas színésznő elmondta, hogy nagyon mérges kolléganőjére, amiért az viszonyt kezdett a 41 éves nős férfival, mivel mindkettejükkel közeli barátságot ápolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charlize Theron is dühös Kristen Stewart félrelépése miatt
2012. július 27. 16:07
Csak azt tudom mondani, amit mindig: imádom a sztárokhoz közelálló, névtelen forrásokat, meg a bennfenteseket. Annyira megbízhatóak -.-" És ki tudja, hogy Charlize mit gondol valójában? Attól, hogy valaki ezt állítja, nem biztos, hogy igaz. Egyébként úgy gondolom, hogy valóban nem csak Robert dühös Kristenre, hanem rengetegen mások is.
2012. július 27. 16:09
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez már nagyon durva.
2012. július 27. 16:13
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
ez azért már kicsit durva..
2012. július 27. 16:25
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Hát igen, valószínűleg én is így érezném magamat.... Mindazonáltal honnan tudjuk, hogy ez a "névtelen forrás" igazat mondd?
Lehet, hogy az újságok csak ezzel próbálják eladni magukat és ők találták ki (amit én nagyon valószínűnek tartok) és nincs is semmilyen névtelen forrás.
Lehet, hogy az újságok csak ezzel próbálják eladni magukat és ők találták ki (amit én nagyon valószínűnek tartok) és nincs is semmilyen névtelen forrás.
2012. július 27. 16:41
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
egy dolog hogy ök szakitani fognak mert kriten könnyűvérű volt de ehez mi a fene köze van charliznak azt nem értem
2012. július 27. 16:51
|
|
Skrill3xGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 181527 offline
|
Megertem..hogy haragszik arra a felkegyelmure! Sose birtam kristen-t de most megannyira sem fogom!
2012. július 27. 16:56
|
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline
|
egyetértek vele, énis haragudnék... amit csinált még akkor is undorító dolog lenne, és tisztességtelen robertre nézve, ha facér pasival csinálta volna, hátmég úgy hogy közben egy házasság is tönkre mehet..
2012. július 27. 17:00
|
J.J.Clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 148121 offline
|
álljon meg a menet nem CSAK Kristen tehet róla ha pasi nem akarta volna nem ment volna bele,de termesztésen nagyon csalódtam a legnagyobb példaképemben.Nem tudok mint mondani hatalmasat csalódtam
2012. július 27. 17:04
|
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline
|
J.J.Clark
Igazad van, tényleg nem csak ő tehet róla... rupert is épp olyan undorító dolgot csinált.. legalább a gyerekeire tekintettel lehetett volna.. :S
Különben meg, más hírességgel semmi sem történik, hogy szinte csak erről írnak?? Már kezd kicsit unalmas lenni...
Igazad van, tényleg nem csak ő tehet róla... rupert is épp olyan undorító dolgot csinált.. legalább a gyerekeire tekintettel lehetett volna.. :S
Különben meg, más hírességgel semmi sem történik, hogy szinte csak erről írnak?? Már kezd kicsit unalmas lenni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: