H2O: hol tartanak ma a színészek?
2012. július 27. 21:17
Remélem azért Phoebe-n és Claire-n kívűl a többiekről is fogunk még hallani
2012. július 27. 21:39
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Hja, engem is a készülék képernyője elé csalogatott annak idején. Rikki heves vérmérséklete, lázadozó, egyenes életvitele fogott meg csak igazán, bár a második évad kezdetével Cleo is melléje szegődött nálam. Ma már persze rá nem venném magam, de akkoriban élvezettel töltött el.
2012. július 27. 21:40
Nagyon kár hogy vége a h2o-nak nagyon szerettem ezt a sorozatot de a legkedvencesebb szereplőm emma volt
2012. július 27. 22:13
Annyira bírnám, ha folytatódna a sorozat, ugyan ezekkel a szereplőkkel! Nekem Emma volt a kedvencem. De az összes szereplőt szerettem. Nagyon jó volt ez a sorozat. Én 1 részt nem szerettem: "A lovas lecke". ezt a részt ki nem állhattam! =D
2012. július 27. 22:24
Szerintem Cariba volt a legtehetségesebb... Kár, hogy ő nem lett olyan híres mint Phobe és Claire...
2012. július 28. 02:15
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Ha már mindenki leírta, nekem Cleo volt a kedvencem =D Bár Rikkit és Emmát is nagyon szerettem, mindig épp mással tudtam nagyon együttérezni
2012. július 28. 10:20
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Szép cikk lett! Gratulálok. Személy szerint én Zanet és Rikkit kedveltem a legjobban.
A Willt alakító színész nagyon helyes, de annyira nem tud jól játszani.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: