H2O: hol tartanak ma a színészek?
2012. július 27. 14:28
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Érdekes ezeket olvasni, mivel IMÁDTAM a sorozatot, és időnként a mai napig bele-belenézek. Régóta tervezem, hogy megnézem őket más filmekben/sorozatokban, bár még nem jutottam el idáig, de majd bepótolom. Remélem, hogy még sok szerepben láthatjuk majd őket, hiszen többségük elég tehetséges - legalábbis szerintem. Kár lenne, ha eltűnnének.
2012. július 27. 14:40
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Imádtam mind a 3 évadot,még most is szívesen megnézek belőle 1-1 részt,valamiért számomra megunhatatlan az egész.Még mindig megvan a maga varázsa a történetnek *.*
Ez az egyedüli ok,amiért még nem mondtam le az előfizetést a Disney csatornára,mert egyedül itt tudom megnézni esténként az ismétlést

Nekem mindigis Cariba volt az,akit imádtam a szereplők közül,Rikki szerepét mintha rászabták volna.Nagyon sajnálom,h mostanában semmit nem hallani róla,szerintem igen tehetséges színésznő.
Az első 2 évad az,amit nagyon de nagyon szeretek,a harmadikat is imádtam,bár kissé erőltetettnek éreztem a végére.Indiana valamiért soha nem volt "olyan",mint Claire,számomra őt nem tudta "helyettesíteni" Bella karaktere.Habár Emma sose volt a szívem csücske,a harmadik évadban nagyon hiányzott
Nagyon sajnáltam,mikor vége lett a sorozatnak,márcsak Cariba miatt is.Phoebe és Claire azóta egyértelműen egyre sikeresebb,a TVD-ben és a Titkos Körben szerintem mindketten jól szerepelnek/szerepeltek.Remélem még többre viszik majd
Nekem mindigis Cariba volt az,akit imádtam a szereplők közül,Rikki szerepét mintha rászabták volna.Nagyon sajnálom,h mostanában semmit nem hallani róla,szerintem igen tehetséges színésznő.
Az első 2 évad az,amit nagyon de nagyon szeretek,a harmadikat is imádtam,bár kissé erőltetettnek éreztem a végére.Indiana valamiért soha nem volt "olyan",mint Claire,számomra őt nem tudta "helyettesíteni" Bella karaktere.Habár Emma sose volt a szívem csücske,a harmadik évadban nagyon hiányzott
Nagyon sajnáltam,mikor vége lett a sorozatnak,márcsak Cariba miatt is.Phoebe és Claire azóta egyértelműen egyre sikeresebb,a TVD-ben és a Titkos Körben szerintem mindketten jól szerepelnek/szerepeltek.Remélem még többre viszik majd
2012. július 27. 14:45
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jó kis sorozat volt.
2012. július 27. 14:48
|
|
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline
|
Imádtam a sorozatot! Én is rabja voltam és mi napig minden nyáron megnézem a 3. évadot!
Kedvencem nekem is Cleo volt. Nagyon hasonlított a belsőnk, ezért is imádtam a sorozatot. Nagyon sajnálom, hogy vége van, viszont az új nem lesz olyan mint a régi.
2012. július 27. 15:10
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én nagyon szerettem a H2o-t,és szerintem is Phoebe és Claire lett a leghiresebb a szereplők közül
2012. július 27. 15:31
|
|
kármiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 179714 offline
|
kicsinek a barátnőmmel mindig a TV elött ültünk és bambultuk
nagyon-nagyon szerettem és még szeretem is <3 nekem a kedvencen rikki és zen volt
kár hogy nem nagyon lehet roluk hallani : //
2012. július 27. 15:37
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Sokszor tanulás helyett is ezt néztem, mikor haza értem a suliból és anyukám mindig leszidott. Igaz, hogy már az összes részt legalább 1000szer láttam, de még most is szeretem. És az a vicc, hogy még mindig Rikki és Zane a kedvencem xDD
2012. július 27. 15:45
|
|
Skrill3xGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 181527 offline
|
Imadtam a sorozatot ...kedvencem phoebe tonkin volt ....azaz cleo!! Nagyon tehetseges :X
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: