Bár Kristen Stewart pillanatnyi indiszkrécióra hivatkozott, kiderült, igen hosszú pillanatig volt indiszkrét, hiszen viszonya Rupert Sandersszel legalább május vége óta tarthat, és mélyebb is, mint ahogy azt a színésznő beismeri.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hónapok óta csalta Pattinsont Kristen Stewart
2012. július 27. 11:03
2012. július 27. 11:06
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
nagyot csalódtam Kristenben :-/
2012. július 27. 11:08
szegény Robert
...bár jól cselekedett, hogy kiköltözött Kristentől (vagyis az otthonukból), mert Kristen nagyon nagy k*csög volt!!!
2012. július 27. 11:10
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
ezt nem gondoltam volna Kristenről :/
2012. július 27. 11:10
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Hát ez egyre jobb lesz..
Mondjuk, azért őszintén sejteni lehetett hogy ez nem egy egyszeri alkalom volt. Azt nem igazán tudom elképzelni hogy Kristen magához szerette volna édesgetni a gyerekeket, de a többit meg már úgy is tudjuk
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 27. 11:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ez szerintem a többi hírhez képest velük kapcsolatban csak feltételezés,bizonyíték annyira nincs rá.bár ez nem menti ki Kristen-t azalól,h amit tett,az szerintem igen gerinctelen húzás volt tőle.ezekután remélem Robert nem fogja visszafogadni és hogy a kósza gondolat se fordult meg a fejében erről.Kristen nem érdemli meg...
2012. július 27. 11:12
Na ezek után nem hiszem,hogy kristen benne lesz a kedvenc színésznőim között!
Óriásit csalódtam benne!
Rob nem ilyen lányt érdemel maga mellé,mint Kristen!
Óriásit csalódtam benne!
Rob nem ilyen lányt érdemel maga mellé,mint Kristen!
2012. július 27. 11:13
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Én láttam az egész kép sorozatot(khmm vannak szép számmal képek)és szerintem ez nagyon megalázó,Robertnek és Rupert családjának egyaránt.Ez borzalmas,főleg hogy a net tele van képekkel.Szerintem már minden második fiatal megcsalta valahogyan a párját,csak a különbség az hogy ők nem kerülnek címlapra.Én nem ítélkezem,nem ismerem Kristent se Robot.
Ez az újság meg egy gyalázat, hogy a pénz körül forog minden.
Ez az újság meg egy gyalázat, hogy a pénz körül forog minden.
2012. július 27. 11:15
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Most van egy nagy hír a sztárvilágban, és próbálnak annyi bőrt lehúzni róla amennyit csak tudnak.
szerintem még lesz majd még vagy 5 cikk (ami kb. mind csak hazugság lesz) Kristen félre.....éséről
szerintem még lesz majd még vagy 5 cikk (ami kb. mind csak hazugság lesz) Kristen félre.....éséről
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.