igaza van Katie-nek.. remélem még vissza tudja fordítani azt, amit eddig rosszul csináltak, és Suri nem lesz egy elkényeztetett gyerek..
kb 5-6 éves koráig nevelhető egy gyerek, utána már csak korrigálható.. hajrá Katie!!
Katie Holmes fenekestül felforgatja lánya életét
2012. július 31. 02:57
2012. július 31. 06:31
Idézet (eszterke126 @ 2012.07.28. 21:27)
undorító amit katie csinál ha az apjához kerül az ug is elrntja ; a másik solog meg szerintem katie sem rakja el az ágyát meg takaritja a szobályát akkro a gyerektöl miért várja el ?? mert idiota
Én a helyedben, előbb megtanulnák helyesen írni.
2012. augusztus 18. 19:13
|
|
eniko0116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 146214 offline
|
Szerintem összefogja hozni és egyenesebe teszi Surit
ha meg nagyképű elkényeztetett lesz akkor a katolikus suliban gy két év után megjavul mert ha nem nem lesznek barátai és kiközösítik
2012. augusztus 28. 11:21
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
hajrá Katie!
2012. szeptember 30. 14:41
Ha igaz, ha nem igaz a hír, akkor is aktuális a mondandóm. Természetes, hogy így nevelnek egy gyereket. Mikor elolvastam, azt hittem nem látok jól. Cruise sem való apának, de még Kate sem anyának. Persze, hogy nehéz a gyereknek megszokni, mikor ki volt nyalva a popója és azt csinálhatott, akkor és úgy, amikor akart. Pedig azt gondoltam, hogy a hírességeknek ilyen téren egy picit több eszük van.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: