Katie Holmes fenekestül felforgatja lánya életét
2012. július 27. 17:59
Igaza is van, meg nem is.
Ha jól tudom, abba az iskolába fog járni, ahova Lafy GaGa meg Britney Spears is jártak.
Hát igen, belőlük is értelmes emberek lettek...
Ha jól tudom, abba az iskolába fog járni, ahova Lafy GaGa meg Britney Spears is jártak.
Hát igen, belőlük is értelmes emberek lettek...
2012. július 27. 18:22
Legalább az anyja meglátta hogy nem esz ez így jó, mármint az elkényeztetés... Remélem sikerül megnevelnie Suri-t
2012. július 27. 18:31
elképzelni nem merem mi lenne belőle ha nem váltak volna el
2012. július 27. 19:38
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Ritkán hallok ilyet egy sztártól, hogy igazi szülő módjára próbálja nevelni a csemetéjét. 
Bár én sosem rajongtam Katie-ért, most be kell valljam, hogy nagyot nőtt a szememben.
Végre észrevette, hogy nem jó az, hogyha a gyerek megkap mindent.
Csak annyi, hogy sok sikert neki!
Bár én sosem rajongtam Katie-ért, most be kell valljam, hogy nagyot nőtt a szememben.
Végre észrevette, hogy nem jó az, hogyha a gyerek megkap mindent.
Csak annyi, hogy sok sikert neki!
2012. július 27. 19:45
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Szerintem tökéletesen igaza van. Persze, Suri korában én is olyan nevelést szerettem volna, amilyet ő eddig kapott, szerintem mindenki olyat szeretett volna, de most már látom, hogy miért nem szabad így nevelni senkit, és tisztelem Katie-t, mert így gondolkodik.
2012. július 27. 20:14
Sok sikert Katie-nek! Azért nem kis elfoglaltságot jelenthet, hogy Suriból egy "normális" kislányt faragjon. Lehet, hogy a kislánynak ez most nem tetszik, de később hálás lesz érte az édesanyjának!
2012. július 27. 21:40
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hamarabb kellett volna már elkezdni szerintem,mert eléggé el lett kényeztetve,de remélhetőleg még lehet ezen változtatni valamennyire.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: