Katie Holmes fenekestül felforgatja lánya életét
2012. július 27. 11:48
Idézet (Gaga5000 @ 2012.07.27. 11:40)
Szegény lány! Jobb lessz neki az apjánál!
Igen, ha azért sajnálod, mert nem lesz halálra kényeztetve, és nem lesz neki minden megadva, amit csak akar, akkor szegény. *ironikus hangvétel*
De ha arra gondolsz, hogy normális élete lesz, és következetesen, felelősségteljesen lesz nevelve, jobb neki az anyjával. Egy gyereket nem szabad a végtelenségig elkényeztetni, mert később felnőve egy kiállhatatlan személy lesz belőle. Így még van esély arra, hogy normális ember legyen, normális gyerekkorral. Ha én lennék Suri, én Katie-t választanám.
2012. július 27. 11:50
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem ez így helyes!
2012. július 27. 11:51
|
|
Luna Démonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 179256 offline
|
Már sokkal előbb kellett volna elkezdeni nevelni. Így ennyi idős korban már nem lesz egyszerű a dolog, mert megszokta a kislány, hogy mindent szabad.
2012. július 27. 11:52
http://starity.hu/profil/168050-gaga5000/
ez hülyeség!
Nem tudom belőled milyen szőlő lesz de amit írtál az alapján nem a legpéldásabb!Am meg
egy gyereket 6 éves korig lehet nevelni aztán már csak hajlítgatni.De sztem nagyon jól teszi hogy elkezte nevelni a lányát-hiszen jobb később mint soha!!
ez hülyeség!
Nem tudom belőled milyen szőlő lesz de amit írtál az alapján nem a legpéldásabb!Am meg
egy gyereket 6 éves korig lehet nevelni aztán már csak hajlítgatni.De sztem nagyon jól teszi hogy elkezte nevelni a lányát-hiszen jobb később mint soha!!
2012. július 27. 12:18
Hála Istennek hogy Katiehez került nem pedig Tom-hoz!
2012. július 27. 12:25
Katie nagyon jól gondolja. Sok sikert hozzá hogy sikerüljön neki.
2012. július 27. 12:26
Andy1996 van igazság abban amit mondasz, de még mindig jobban jár így.. Bár én nem vetem meg Tom-ot hisz ő csak jó apa akar lenni..
2012. július 27. 12:38
Szerencsére nem az apjával maradt...
' Tom megengedte neki, hogy egész éjjel fent maradjon, és szcientológiai videókat nézzen.' - és ezekből a videókbol vajon érthetett egyáltalán valamit?
' Tom megengedte neki, hogy egész éjjel fent maradjon, és szcientológiai videókat nézzen.' - és ezekből a videókbol vajon érthetett egyáltalán valamit?
2012. július 27. 12:54
Valljuk be sehogy se lesz olyan mint a normális lány, bármennyire is akarja. Hisz nem egy átlagos családban fog felnőni. És attól még, hogy szabályokat szab neki ( amit szerintem nagyon jól tesz ). Meg szerintem ezt nem most kellett volna elkezdenie, hanem már az elejénél.
2012. július 27. 13:03
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Van benne igazság nem lehet belőle 'hejcegnőcke' ha felnő. De Surinak ez most rossz mert nem ez neki a megszokott:|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: