Debütált Jennifer Lopez és Flo Rida közös klipje
2012. július 27. 13:57
Ez nagyon bénára sikeredett, csak a klip jó az egészben.
2012. július 27. 15:29
|
|
L.Juditúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 177015 offline
|
Mivel én évek óta nagyon szeretem J.Lo-t, így érthető, hogy elfogult vagyok Vele szemben, viszont kritikus szemmel nézem a munkáit. Maga a dal valóban nem a legjobb, sem zeneileg, sem a szövege, viszont nagyon ért a menedzsmentje ahhoz, hogy miként lehessen egy látványos és tetszetős klippet készíteni, egy amúgy kevésbé népszerű dalból. A klipp képi világa és a táncbetétek tökéletesen tükrözik a filmet. És mivel ezt a videót az új film promotálása céljából készítették, szerintem megállja a maga helyét.
2012. július 27. 16:26
nekem nem jön be, a klippre nagyon rá mentek, az elég jó lett, de maga a szám nem tetszik
2012. július 27. 18:06
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Jennifer Lopez egyre jobban kezdi megcáfolni az emberek beléje vetett megbecsülését. A szám önmagában is hallgathatatlan, rosszabb mint a Densz Ögen, a klipp maga pocsék, és azt hiszem több millió, nem ilyen híres szerző klippje kereng fent a youtubeon és érdemesebb lenne azokat hallgatni, mert nem minden a márka, első a minőség. Már aki igényli azt.
2012. július 27. 18:10
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
nem tudom miért kattintottam rá, de lényeg a lényeg, szerintem rettenetes 
a szám nem jó, a klippben meg megint csak magát mutogatja, valaki megmondhatná neki, hogy nem tud táncolni, és a feszes gatyát sem neki találták ki
a szám nem jó, a klippben meg megint csak magát mutogatja, valaki megmondhatná neki, hogy nem tud táncolni, és a feszes gatyát sem neki találták ki
2012. július 27. 19:15
nem tudom ki hogy van vele, de ez most valahogy nekem nem jött be
2012. július 27. 19:20
a klip még elmegy, de a dal borzasztó.
J. Lo-tól jobbat vártam
2012. július 27. 19:44
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Eléggé gázos számot sikerült összerottyintania. :/
Nekem igazából még el is ment volna az egész szám zeneileg, ha nem lenne az a pocsék refrénje, mert nekem valami csattanósabb dolog kellett volna, nem egy szivárgó kerék pöfékelése.....
Nekem igazából még el is ment volna az egész szám zeneileg, ha nem lenne az a pocsék refrénje, mert nekem valami csattanósabb dolog kellett volna, nem egy szivárgó kerék pöfékelése.....
2012. július 27. 19:48
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
De jóóó!!!
2012. július 27. 20:24
nekem ez most nem tetszett, a reflén nem lett jól eltalálva
2012. július 27. 20:41
|
|
Skrill3xGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 181527 offline
|
Nem rosz de valami masra szamitottam .:^]
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: