Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól
2012. július 27. 03:30
|
|
Nadettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 176560 offline
|
én teljesen megértem Robot és én a helyében valószínűleg nem bocsájtanék meg mert a képben csak úgy tűnhet fel harmadik fél ha már nem szereti valaki igazán a párját mert ha igazán szeretné másra rá se nézne.
2012. július 27. 06:27
Remélem újra összejönnek illenek egymáshoz, ne szakítsanak!
2012. július 27. 08:09
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Megértem Robot, teljesen jogos lépést tett. De azért valahol Kristen helyzetét is át lehet érezni, az elmondásából tényleg úgy tűnik hogy valóban nagyon megbánta a dolgot
Én azért örülnék ha tisztáznák és majd kibékülnének
2012. július 27. 08:26
Megértem Robot és Kristennek kicsit előbb kellett volna rájönnie, hogy neki csak Rob a fontos.
2012. július 27. 08:32
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Ez a pletyka csak tovább tovább és még tovább bővül. eniko0116 a Breaking dawn már rég leforgatták. Csak majd most fog megjelenni.
Amúgy szerintem ez nem igaz csak pletyka. Ezek a mai PLETYKAFÉSZKEK (nem a sorozatra gondolok)
a mai pletykafészkek már mindencart kitalálnak. Szerintem hülyeség ez
2012. július 27. 09:08
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Kristen is jókor jött rá,hogy neki csak Rob számit,hát késő bánat.Én megértem a Rob reakcióját,nem csodálkozok rajta.Viszont Kristenben csalódtam,nem gondoltam volna,hogy meg fogja csalni Robertet
2012. július 27. 09:08
Valamilyen szinten igaza lenne ha igaz ez a pletyka.
2012. július 27. 09:16
Nem, ez sajnos nem pletyka, hanem IGAZ!
Kristen megcsalta Robertet, ez tény! Fogadjátok el, hogy ez a helyzet! Ők nem Bella és Edward, hanem Kristen és Robert! Nem kéne őket azonosítani a szerepükkel! A való élet nem olyan, mint a Twilight...
Ébresztő, Csipkerózsikák és Csipkejózsikák!
Kristen megcsalta Robertet, ez tény! Fogadjátok el, hogy ez a helyzet! Ők nem Bella és Edward, hanem Kristen és Robert! Nem kéne őket azonosítani a szerepükkel! A való élet nem olyan, mint a Twilight...
Ébresztő, Csipkerózsikák és Csipkejózsikák!
Idézet (domika666 @ 2012.07.27. 08:32)
Ez a pletyka csak tovább tovább és még tovább bővül. eniko0116 a Breaking dawn már rég leforgatták. Csak majd most fog megjelenni.
Amúgy szerintem ez nem igaz csak pletyka. Ezek a mai PLETYKAFÉSZKEK (nem a sorozatra gondolok)
a mai pletykafészkek már mindencart kitalálnak. Szerintem hülyeség ez 
2012. július 27. 09:24
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
jóltette.. Kristen nagyon csúnyán átvágta, hiszen pont egy nős férfival csalta meg ami meg csak a tetőpont.. gondoltam hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatuk,hiszen Kristen nem olyan hogy megmarad bárki mellett is..-.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: