Na mindegy, nem is ez most a lényeg. Végre van egy kis hír és reakció Rob részéről. Több nem is kell nekem
Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól
2012. július 26. 22:51
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Azt hittem, hogy én hallucinálok, de ezek szerint mások is észrevették. Miért bámulnak ilyen bambán néha a paparazzi felé? Enyhén furcsálom az autóba készült képeket is... ilyen szituációban más viselkedést képzelnék el
Na mindegy, nem is ez most a lényeg. Végre van egy kis hír és reakció Rob részéről. Több nem is kell nekem
Zátonyra futott ez a kapcsolat és szerintem nincs remény helyrehozni, na de ne vegyétek annyira a szívetekre
Aki igazi rajongója volt Kristennek az nem fog emiatt elfordulni tőle, max. rájönnek néhányan, hogy ő sem tökéletes és hibázik, mint mi
2012. július 26. 23:02
|
|
Demifan12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 461 Csatolások: 66 Azonosító: 135218 offline
|
Mikor a hírt meghallottam ledöbbentem. nem gondoltam volna Kristenről. nagyot csalódtam benne. Bár én még mindig nagyon szeretem, de hihetetlenül zavar a pucérkodása meg ez a botránya is. Azért remélem, hogy Robert megbocsát neki, mert bár Kristen bármennyire is szemét volt vele, Robert megérdemli a boldogságot! Nem csodálom, hogy elköltözött ehhez idő kell. Remélem azért Kristen most iszonyúan dühös magára és legszívesebben elsüllyedne jó mélyre. nagyon sajnálom szegény Robot. Most nagyon nehéz lehet neki. Kitartást! Azért én még szurkolok neki. De nem csodálnám, ha nem békülnének ki. De azt még jobban ha emiatt tönkre vágnák a BD 2 premierjét. Akkor nagyon dühös lennék.
2012. július 26. 23:06
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Szerintem jól tette, hogy otthagyta. Vagy legalább egy kis időre, amíg csendesednek a dolgok. Még mindig nem fogom fel, hogy mi vitte erre Kristent. Hiszen Rob már kifejezte nemtetszését a megcsalás iránt és ezt jól tudta. Akkor meg? Már sajnálhatja.
2012. július 26. 23:26
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Most, hogy végig néztem a paparazzi képeket, azt vettem észre, hogy Rupert a paparazzi kamerájába néz háromszor is... Egyszer a kocsiból. Nem furcsa ez? Nem támogatom az összeesküvés elméleteket, de esküszöm, ennek a megcsalás dolognak eléggé büdös saga van.
2012. július 27. 00:24
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Ennyit arról, hogy ők az álompár. Értem én, hogy nagy nyomás van rajtuk, de ha Stewart kisasszony tényleg annyira szeretné Tökfilkó urat, soha nem csalta volna meg, nyilvánvalóan. Vagy ő azt hiszi, mindent megtehet, holott egy nagy büdös senki nulla színészi tehetséggel? Nane... Robot sem szeretem, de jelen szituációban sajnálom őt.
2012. július 27. 00:35
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
& még Rob költözik...vicc xDDD
2012. július 27. 00:35
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Olyan állat ez a nő!!! Hát Robot totál meg tudom érteni...aki 1x megteszi máskor is megteszi...ha szereti az egyik a másikat őszintén szívből SOSE TUDNA ILYET TENNI!!
2012. július 27. 00:37
Gondoltam, hogy Robnak van esze és elhagyja Kristent. De ő költözik? Inkább annak a csajnak kellett volna kitenni a szűrét. Ennyit az Alkonyat álompárjáról. Nem bírtam őket se régen, se most, de Robot megsajnáltam.
2012. július 27. 00:52
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Ó, Istenkém ennek a posztnak a kommentjeinek a fele is arról fog szólni, hogy a rajongók szánalomprobálkozásait lehet olvasni arról, miért is kamu az egész :/
A tények ismeretében Hófehérke és a rendezője eléggé összemelegedni látszanak a képeken (NEM PHOTOSHOP, basszus, akkor sem az, ha annak kívánjátok sokan!), mi több a fotók szereplői beismerték a dolgot!!!
Most akkor jönnek azok a hozzászólások, hogy az egész megjátszás
Na igen, azok játszák meg többnyire magukat ezzel az illuzióval, akik a saját életük végét is bejelentik a hír hallatán.
A megjátszás verzió egyik alátámasztásaként már sokadszor olvasom, hogy a rendezőgyerek többször is a kamera felé néz a képeken, mintha tudná, hogy fotózzák és ezért mese az egész.
Na szép, az ilyen képeket viszont általában egy sötétített ablakú kocsiból csinálják, amibe kívülről nem nagyon lehet belátni, bentről viszont tökéletes képeket lehet készíteni. Ráadásul akár 100 méterről is simán el lehet érni ezt a fokú élességet egy jobb objektívvel. Ez az alkalmi farok maximum odanézett egy parkoló autóra kétszer-háromszor abból a valószínüleg több száz képkockából, amit az eltelt percek alatt készíthettek kettőjükről. A feléjük néző arcát meg azért publikálták több esetben is, hogy a személyazonossága ne legyen kétséges és ez növelje a kép értékét.
Egyébként még mindig mulattató ez a nagy felhajtás az eset felett
Pattinek jövő hétre egy sokkal jobb nője lesz (ha van esze egy Victoria Secret modell
), Stewart meg felhajt egy másik balekot.
A tények ismeretében Hófehérke és a rendezője eléggé összemelegedni látszanak a képeken (NEM PHOTOSHOP, basszus, akkor sem az, ha annak kívánjátok sokan!), mi több a fotók szereplői beismerték a dolgot!!!
Most akkor jönnek azok a hozzászólások, hogy az egész megjátszás
Na igen, azok játszák meg többnyire magukat ezzel az illuzióval, akik a saját életük végét is bejelentik a hír hallatán.
A megjátszás verzió egyik alátámasztásaként már sokadszor olvasom, hogy a rendezőgyerek többször is a kamera felé néz a képeken, mintha tudná, hogy fotózzák és ezért mese az egész.
Na szép, az ilyen képeket viszont általában egy sötétített ablakú kocsiból csinálják, amibe kívülről nem nagyon lehet belátni, bentről viszont tökéletes képeket lehet készíteni. Ráadásul akár 100 méterről is simán el lehet érni ezt a fokú élességet egy jobb objektívvel. Ez az alkalmi farok maximum odanézett egy parkoló autóra kétszer-háromszor abból a valószínüleg több száz képkockából, amit az eltelt percek alatt készíthettek kettőjükről. A feléjük néző arcát meg azért publikálták több esetben is, hogy a személyazonossága ne legyen kétséges és ez növelje a kép értékét.
Egyébként még mindig mulattató ez a nagy felhajtás az eset felett
Pattinek jövő hétre egy sokkal jobb nője lesz (ha van esze egy Victoria Secret modell
2012. július 27. 01:01
|
|
kitty.14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1046 Csatolások: 0 Azonosító: 124080 offline
|
Keira18 arra én is kíváncsi lettem volna meddig hazudott volna Robnak, ha nincsenek a képek. Bár ezt már sosem tudjuk meg. Meg az is érdekes, hogy Kristen azt nyilatkozta ha Rob megcsalná többé nem tudná szeretni. Na ez szép.
2012. július 27. 01:05
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Hát sajnálom,hogy Kristen miatt szét mentek...
2012. július 27. 01:18
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Na, most hol van a sok nagypofájú, 200 decibellel ordibáló Kristen fanok, mi??? Jaa, hogy az állatokat keresgélitek a padlón. Jól van, csak így tovább!
2012. július 27. 01:28
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
kivételesen meg tudom érteni Robot,nem lehet neki(k) most könnyű.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: