Jól tette Robert, hogy elköltözött Kristentől.
Én sem lennék képes egy megcsalás után együtt maradni valakivel.
Ha Kristen annyira szerette Robot, akkor miért csalta meg???
Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól
2012. július 26. 21:52
2012. július 26. 21:52
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Mondjuk mindenki másképp gondolkodik, és másképp fog fel dolgokat. Én Rob helyében nem bocsátanék meg Kristennek. (amúgy nincs semmi gondom vele, sőt) De a megcsalás az megcsalás, én soha nem tudtam és nem fogom megbocsátani egy ilyen dolgot. Ha valaki igazán szeret valakit akkor nem lép félre mással. Szerintem.
2012. július 26. 21:56
|
|
Keira18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.30. Hozzászólás: 881 Csatolások: 6165 Azonosító: 28291 offline
|
Idézet (GoKendra @ 2012.07.26. 21:42)
utólag mindig nagyon okos az ember... "és már rájött, hogy jelenleg csak Rob számít neki." és ez akkor persze nem jutott az eszébe?! ://
jogos!
Én amikor tegnap megláttam az újság címlapját, azt hittem egy újabb kamusztori az egész. Aztán mikor jött a többi kép, meg a Kristen- Rupert nyilatkozata, őszintén szólva, akkor is még abban reménykedtem, hogy ez valami oltári nagy átverés legyen. Aztán a helyzet mára még rosszabb lett.
Nagyon sajnálom a pasi családját, de Robot talán még jobban. Hisz szerintem sejtjük mennyire imádta Kristent- miatta jelentkezett a Twilightba, az interjúkon is azt hangoztatja, mennyire nagy rajongója Kristennek..
Hát igen, ezek után nehéz és igen érdekes lesz a BD-promo, az már egyszer biztos.
És ami még szemet szúrt nekem: a képek Kris-Rupertről 21-én készültek, és ha jól tudom másnap Kris már a TCA-on volt az (akkor még boldog) Roberttel. Gondolom neki aznap nem beszélt a "kis botlásáról". Szóval engem az érdekelne, ha most nem jöttek volna ki az ölelkezős képek, akkor vajon meddig folytatták volna ezt tovább? És egyáltalán mióta tarthat?
1 felhasználónak tetszik:
rencsi95
2012. július 26. 22:00
Ó nagyon sajnálom, dühös is vagyok Kristenre ,de annyira sajnálom őket
bárcsak kibékülnének
2012. július 26. 22:10
Mondanám h bárcsak kibékülnének, h bárcsak Rob megbocsájtana Kristennek, de ez így nem igaz hisz ha magamból indulnék ki nem hiszem h meg tudnék bocsájtani. Inkább abban bízok h Rob majd talál egy olyan lányt aki biztos h nem csalja meg és mindig szeretni fogja.
Kristen gondolom nagyon pocsékul érzi magát de ez sajna az ő hibája volt h hagyta magát és az biztos h soha többé nem fogja ezt elfelejteni. És én nagyot csalódtam benne.
Kristen gondolom nagyon pocsékul érzi magát de ez sajna az ő hibája volt h hagyta magát és az biztos h soha többé nem fogja ezt elfelejteni. És én nagyot csalódtam benne.
2012. július 26. 22:11
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Elöbb kellett volna gondolkodni
2012. július 26. 22:14
Corby veled is egyet értek!
Kristen közel se érdemli meg Rob-ot!
Kristen közel se érdemli meg Rob-ot!
2012. július 26. 22:17
Annyira nem szeretem mikor az emberek erről csámcsognak, van elég baja szegény párocskának egyébként is, bár egyikőjüket sem szeretem gondolom, hogy mennyire nehéz lehet ezt okosan megoldani a nyilvánosság előtt.
Egyébként a nyilvános bocsánat kérés, még semmi ha engem megbántana így valaki elvárnám,hogy vezekeljen. Majd ezek után újra építeném a bizalmamat, amit porrázúzott.
Egyébként a nyilvános bocsánat kérés, még semmi ha engem megbántana így valaki elvárnám,hogy vezekeljen. Majd ezek után újra építeném a bizalmamat, amit porrázúzott.
2012. július 26. 22:19
2012. július 26. 22:19
Oké most nagyot csalódtam Kristen-ben!
Hogy tehette ezt Rob-bal?
De ha már megtette ne nyafogjon,hanem vállalja fel azt,amit tett!
Rob-ot pedig sajnálom!
Hogy tehette ezt Rob-bal?
De ha már megtette ne nyafogjon,hanem vállalja fel azt,amit tett!
Rob-ot pedig sajnálom!
2012. július 26. 22:21
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Remélem,hogy kibékülnek.Szép pár voltak.
2012. július 26. 22:24
A képeket elnézve miért tűnik néha úgy, mintha direkt pózoltak volna a paparazzinak? Bár lehet véletlen is, hogy párszor pont akkor néztek a kamerába, amikor épp lekapták őket. Amúgy Rob reakciója érthető. Most idő kell neki, aztán majd meglátjuk mi lesz, bár szerintem ez veszett ügy, tekintve, hogy már a Twilight sorozat véget ért.
2012. július 26. 22:39
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Kaina @ 2012.07.26. 22:24)
A képeket elnézve miért tűnik néha úgy, mintha direkt pózoltak volna a paparazzinak?
Valószínűleg utólag vették észre, hogy fényképezik őket. Az alternatíva, vagyis a "szándékosan kirobbantott botrány"-féle összeesküvés-elmélet pedig már jó párszor le lett tisztázva, hogy több sebből vérzik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.