Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól
2012. július 26. 21:31
Telesen megértem Robot, nem szép dolog volt Kristen-től!!!
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Annyira szeretném hinni, hogy egy nagyon jól felépített kamu sztori az egész. De már túl sok. Bár, még mindig nincsen videó/hangfelvétel, aminek tényleg teljesen tudnék hinni. Kár, ha tényleg így ér véget a kapcsolatuk. Sajnálom, mert jóknak tűntek együtt.
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
janie egyetértek
2012. július 26. 21:33
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Chelsy
Na tisztázzuk: ezt az infót még csak nem is Rob vagy Kris mondta, hanem valami no name emberke... még azt is merem feltételezni, hogy csak a People magazin találta ki.
Nem lenne egyszerűbb megvárni, míg Robert maga nyilatkozik? :/ Még egy pletyka, amin lehet csámcsogni. Undorító.
Na tisztázzuk: ezt az infót még csak nem is Rob vagy Kris mondta, hanem valami no name emberke... még azt is merem feltételezni, hogy csak a People magazin találta ki.
Nem lenne egyszerűbb megvárni, míg Robert maga nyilatkozik? :/ Még egy pletyka, amin lehet csámcsogni. Undorító.
Robert nem fog nyilatkozni. Mondták a barátai, hogy rühelli, hogy a világ tudomást szerzett arról, hogy így át lett vágva, meg Kristen így kicseszett vele. Magában akarja elrendezni a dolgokat, a nyilvánosság kizárásával.
2012. július 26. 21:38
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Eső után köpönyeg, amit ez a nő művel. Hiába sajnáltatja magát - elcseszte, most már ez van. Egyébként meg kétlem, hogy bármit is érezne Rob iránt, mert akkor nem lett volna képes megcsalni. De mind tudjuk, hogy ő egy érzelmek nélküli robot...
Idézet (Goddessa @ 2012.07.26. 20:37)
Változtat valamit a véleményeden, ha tudod, hogy "John Smith" mondta az újságnak?
Ahogy elnézem, neked másból se állt az elmúlt 2 napod, mint hogy itt kommentelgetsz róluk, és osztod az észt, mintha ismernéd őket és tudnád a teljes, valós sztorit. Irigyellek is érte hogy ennyire ráérsz.
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Büszke vagyok Robra, ahhoz képest hogy mennyire ki nem állhatom! De tényleg! Attól tartottam, hogy hülye lesz és visszamegy Krishez... a csaj szemén látszik hogy két-három hét és megismétli...
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Csak így elég nehéz lesz végigcsinálni a novemberi Twilight promót, ha közben meg mindenki tudja, hogy mi történt. Még ha addigra ki is békülnének, akkor is ez már olyan toldozott-foldozott, összeragasztott kapcsolat lenne, amiknek elég rövid a szavatossági idejük.
Pénz beszél, kutya ugat.
1 felhasználónak tetszik:
Goddessa
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Még mindig van aki nem tette túl magát az ügyön???
Jártak, szakítottak, itt a vége, túl kell lépni, Robert talál majd normális nőt magának aki megbecsüli, Kristen meg szabadon fellángolhat
2012. július 26. 21:40
nem érdekes, hogy ahogy leforgatták az összes twilight részt kicsit eltűntek a köztudatból, most hirtelen kitör ez a botrány? ez csak nekem gyanús, csak nekem bűzlik?
2012. július 26. 21:40
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Én. Csak. Azt. Nem. Értem. Hogy. Miért. Volt. A. NYILVÁNOS. Bocsánatkérő. Nyilatkozat.
És amíg meg nem értem, agyon fogom ismételni magamat. Ha utálják publikusan élni az életüket, akkor miért így kommunikálta ezt le Kristen? Miért nem magukban rendezték? Aztán szépen magasról tehettek volna a sajtó kérdéseire, hogy miért költöznek külön, stb.
Ilyen publicitásra szerintem senki sem vágyik.
És amíg meg nem értem, agyon fogom ismételni magamat. Ha utálják publikusan élni az életüket, akkor miért így kommunikálta ezt le Kristen? Miért nem magukban rendezték? Aztán szépen magasról tehettek volna a sajtó kérdéseire, hogy miért költöznek külön, stb.
Ilyen publicitásra szerintem senki sem vágyik.
2012. július 26. 21:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Love1DForeva @ 2012.07.26. 21:38)
Ahogy elnézem, neked másból se állt az elmúlt 2 napod, mint hogy itt kommentelgetsz róluk, és osztod az észt, mintha ismernéd őket és tudnád a teljes, valós sztorit. Irigyellek is érte hogy ennyire ráérsz. 
Ha lehet ne szítsd te is a veszekedést! Vagy szeretnél pár nap pihenőt te is?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 26. 21:44
Szerintem ha Robert igazán szeretin Kristen-t akkor meg bocsát neki ebben az eetben mindenkinek jár egy második esély főleg ha meg bánta!
2012. július 26. 21:47
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Sajnálhatja Kristen!
ha valakit tiszta szívünkből szeretünk, azt az embert nem csaljuk meg! "tudtommal" (;
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.