Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól
2012. július 26. 21:10
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Robert jól tette! Kristen pedig vállalja a tettei következményét!
2012. július 26. 21:14
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Ittenem, édesanyám mekkora pofont tudna most adni ennek a nőszemélynek
Amúgy még mindig kész szánalom amit a hölgyemény gondol. Fenntartom az eddigi véleményem: ha valaki szereti a párját, az nem képes őt megcsalni, ő megtette, nyilván ha lenne gerince és érezne Rob iránt szerelmet akkor nem tette volna
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Erre mondják, hogy késő bánat
Őszintén szólva én nem hittem soha hogy egyszer majd azt fogom olvasni, hogy Kristen megcsalta Robert-et. Ez az egész még most is hihetetlen, de hát igaz hiszen bevallotta. Ezzel nem csak Robert-nek okozott csalódást, ha nem azoknak is akik kettejük kapcsolatáért is rajongtak nem csak külön külön értük! Robert megint csalódott és most Kristen elveszítette, szerintem itt már békülés nem igen lesz! De ha még is én örülni fogok neki!
2012. július 26. 21:15
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Nem bírom Robertet, nagy képűnek tartom, de most abszolút egyetértek vele, megértem, sőt nem is találom ostobának. Helyes lépésre szánta el magát.
Több millió lány meghalna, ha megkaphatná Patiszont (amit nem értek
), erre Kristen megcsalta, hát így járt. Robert tud magának találni új csajt magának, és ha tényleg olyan fajta, akkor nem azt mondom, hogy könnyen, de túl teszi magát Kristenen.
Több millió lány meghalna, ha megkaphatná Patiszont (amit nem értek
2012. július 26. 21:15
Hát, elszúrta, de a kapcsolatuk már egy csomó mindent túlélt, talán most is így lesz. De lehet, hogy ez volt az utolsó csepp, majd kiderül, kibékülnek-e.
2012. július 26. 21:16
Idézet (nina456 @ 2012.07.26. 21:10)
Szerintem úgyis kibékülnek, de ha nem az sem baj, nekem egyikőjük sem szimpatikus. Kristen, te meg jól elszúrtad.
Egyelőre nem úgy néz ki, hogy itt békülés lesz, mert ahogy olvastam, Rob per pillanat szóba se áll Kristennel.
2012. július 26. 21:21
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Egyelőre nem úgy néz ki, hogy itt békülés lesz, mert ahogy olvastam, Rob per pillanat szóba se áll Kristennel.
Mert van esze, legalább az van.
nem tudom, de valahogy úgy érzem, hogy nem, hogy nem békülnek ki egymással, de Kristen túl fog jutni ezen a dolgon elég hamar.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a feleség kidobja-e a pasit. Csak mert mehetnek egymást vigasztalni
2012. július 26. 21:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Meg is értem Robot. Hát, csalódtam Kristenben,hogy megcsalta. Pedig aranyosak voltak együtt.
2012. július 26. 21:27
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igen, ezt végülis meglehet érteni, Kristennek nem kellet volna megcsalnia őt..
2012. július 26. 21:27
Na tisztázzuk: ezt az infót még csak nem is Rob vagy Kris mondta, hanem valami no name emberke... még azt is merem feltételezni, hogy csak a People magazin találta ki.
Nem lenne egyszerűbb megvárni, míg Robert maga nyilatkozik? :/ Még egy pletyka, amin lehet csámcsogni. Undorító.
Nem lenne egyszerűbb megvárni, míg Robert maga nyilatkozik? :/ Még egy pletyka, amin lehet csámcsogni. Undorító.
2012. július 26. 21:28
Idézet (rencsi95 @ 2012.07.26. 21:10)
Robertnek így is elég kellemetlen lesz , mivel biztosan fogják reklámozni a filmet és sokszor kell majd együtt mutatkozniuk.Nem tudom Kristen hogy képes ezek után tükörbe nézni..
Igazad van..szerintem Kristennek rosszabb lesz...de ezek után nem igazán tudom őt sajnálni...
2012. július 26. 21:29
ha a hajnalhasadás 2.-részét még nem fejezték be ami való színű akkor húzós lesz ezek után folytatni a friss fájdalmakkal.De talán annyira még nem utálja ROB.....
2012. július 26. 21:29
Idézet (corny4 @ 2012.07.26. 21:21)
Mert van esze, legalább az van.
nem tudom, de valahogy úgy érzem, hogy nem, hogy nem békülnek ki egymással, de Kristen túl fog jutni ezen a dolgon elég hamar.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a feleség kidobja-e a pasit. Csak mert mehetnek egymást vigasztalni
Csak így elég nehéz lesz végigcsinálni a novemberi Twilight promót, ha közben meg mindenki tudja, hogy mi történt. Még ha addigra ki is békülnének, akkor is ez már olyan toldozott-foldozott, összeragasztott kapcsolat lenne, amiknek elég rövid a szavatossági idejük.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: