Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól
2012. július 29. 11:58
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
ez van...
úgy járta
ha szereted a másikat nem csalod meg...
úgy járta
ha szereted a másikat nem csalod meg...
2012. július 29. 14:54
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
PulyPuly gondolom azért nem írják egybe,mert nem egyszerre történnek ezek a dolgok. Volt már olyan,hogy egy pletyka hamisnak minősült, és ehhez több cikk is kellett,hogy tényleg elhitessék velünk. És Robert nem egyből költözött el tőle,szóval ezt is később tudták megírni,mint a többi cikket.
2012. július 29. 21:10
hát.. én abban sem vagyok biztos, h tényleg együtt vannak e. Ki tudja, lehet hogy ez csak egy reklámfogás, h a filmbe is meg az életben is 'dúl a love'. De aztán lehet h tévedek.. mert ha igaz akkor meg Robert-et sajnálom, mert eleve rossz lehet, ha megcsalják, de még így, h az egész világ tud róla. Kellemetlen és megalázó.
2012. július 29. 23:22
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Meg is értem, világéletemben utáltam Robert Pattinsont, de most komolyan hajlandó vagyok kiállni érte. Szégyellje magát az ilyen nő. Komolyan most jött csak rá, hogy ki a fontos neki? Elég késő bánat.
Egyetlenegy hasznom lett belőle, Emma Watson mostantól népszerűbb, mint "HÓFEHÉRKE". xd
Egyetlenegy hasznom lett belőle, Emma Watson mostantól népszerűbb, mint "HÓFEHÉRKE". xd
2012. július 31. 18:05
amúgy szerintem jó ez így ahogy van rob se szenved és kristen se
2012. július 31. 18:10
amúgy ja egyetértek veled PulyPuly miért kell mindenről amit csinálnak cikket írni amúgy akárhogy is alakult mindkettőt sajnálom
ez most olyan nagy dolog hogy ők szakítani fognak nekünk tudom hogy nagy mert nekem is az
mert minkettő kedvenc sztárom
de az újságíroknak arra írtam azt hogy minkettőt sajnálom mert nem hagyják őket az újságírok hogy kettesben legyenek na ezért sajnálom őket
ez most olyan nagy dolog hogy ők szakítani fognak nekünk tudom hogy nagy mert nekem is az
mert minkettő kedvenc sztárom
de az újságíroknak arra írtam azt hogy minkettőt sajnálom mert nem hagyják őket az újságírok hogy kettesben legyenek na ezért sajnálom őket
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: