Nina Dobrev: „Elena szeszélyesebb lesz mint valaha”
2012. július 26. 14:17
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ez nagyon izgalmas!
2012. július 26. 14:50
|
|
shannelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 149680 offline
|
Remélem nem lesz olyan unalmas ez az évad,mert én már szinte untam a harmadik évadot!Most ,hogy vámpír lesz nem is tudom ,remélem lesz izgalom az egész évadban,nem csak az első pár részben...
2012. július 26. 15:01
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Nagyon nagyon nagyon várom!
D Mondjuk a 3. évad kicsit unalmas volt a vége felé tényleg, de ez elég izgisnek hangzik így első blikkre
2012. július 26. 15:08
|
|
fairycurseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 163250 offline
|
nembíromkivárniiiiiii *-*
2012. július 26. 15:25
|
|
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline
|
"Nem is tudta, hogy vámpírvér volt a szervezetében"
ezt én nem hiszem el... Elena alaposan beverte a fejét mikor Klaus "arrébb dobta" Elena-t plusz még vérleszivást is végre hajtott és még aznap este össze is esett vérző orral majd másnap reggel korházban ébred és még az nap hazaengedik és még Elena mondta teljesen jol érzi magát nem kell a pátyolgatás, aztán mikor Damon-l telefonált "hamarosan találkozunk"-l bucsozott el, és mikor a viz alatt voltak a kocsiban Matt-l miután Stefan elindult felvinna a felszinre Matt-t Elena még csak nem is probálkozott a meneküléssel, szal nem köszönsz el ugy vkitöl hogy majd hamarosan találkozunk ha hagyod magad meghalni... (hacsak azt nem más vki megmentésének érdekében teszed) én szerintem tudta ö vampvér van a szervezetében lefogadom hogy legalább ugy tagadni fogja ezt mint ahogy Stefan tagadja hogy Katherine továbbra sem közömbös számára... szal város lesz eza s4
remélem lesz vmi párbeszéd Damon és Elena közt erröl az autobalesetes inkább mentsük meg Matt életét dologrol
ezt én nem hiszem el... Elena alaposan beverte a fejét mikor Klaus "arrébb dobta" Elena-t plusz még vérleszivást is végre hajtott és még aznap este össze is esett vérző orral majd másnap reggel korházban ébred és még az nap hazaengedik és még Elena mondta teljesen jol érzi magát nem kell a pátyolgatás, aztán mikor Damon-l telefonált "hamarosan találkozunk"-l bucsozott el, és mikor a viz alatt voltak a kocsiban Matt-l miután Stefan elindult felvinna a felszinre Matt-t Elena még csak nem is probálkozott a meneküléssel, szal nem köszönsz el ugy vkitöl hogy majd hamarosan találkozunk ha hagyod magad meghalni... (hacsak azt nem más vki megmentésének érdekében teszed) én szerintem tudta ö vampvér van a szervezetében lefogadom hogy legalább ugy tagadni fogja ezt mint ahogy Stefan tagadja hogy Katherine továbbra sem közömbös számára... szal város lesz eza s4
2012. július 26. 15:40
Én imádom a TVD-t de ez már egy kicsit sok amit írnak róla..
2012. július 26. 16:00
Nem tudta, hogy vámpírvér volt a szervezetében, mivel azt se tudta, hogy alapból vér volt az agyában, nem csak agyrázkódása... A rész végén ezt el is mondta Meredith Damonnek.
Amúgy nagyon remélem, hogy nem akarják Mattel összeboronálni, nem szeretem azt a karaktert.
Amúgy nagyon remélem, hogy nem akarják Mattel összeboronálni, nem szeretem azt a karaktert.
2012. július 26. 17:18
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Kaley egyetértek!
Daxy!
Dr. Meredith ad neki vámpírvért. Ő benne akkor nem volt mikor balesete volt.
Ezért nem tud róla.
Már lehetne Október
Daxy!
Dr. Meredith ad neki vámpírvért. Ő benne akkor nem volt mikor balesete volt.
Ezért nem tud róla.
Már lehetne Október
2012. július 26. 17:58
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Remélem a szerencsés Damon lesz
Jaj már alig várom október 11.-ét
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: