Visszatér a Csoda Manhattanben?
2012. július 28. 09:47
Én nem nézem. Ugyanolyan, mint az összes szappanopera. Kiabálnak, meg sírnak benne, mindenki mindenkinek a rokona, mindenki mindenkivel összefekszik, és a végén az árva, szegény, agyonplasztikázott kislány kiköt a hormontúltengéses "jóképű" gazdag ficsúr mellett.
2012. július 28. 13:56
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Nem szoktam nézni nem már a JLo-s se tetszett... Na de mi értelme van annak, ha már 2x majdnem levették v. levették visszarakni?! Ha kevés a nézetség ez van...
2012. július 28. 19:48
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Nem szeretem ezt a sorozatot. Örülnék neki ha levennék..
2012. augusztus 30. 16:14
|
|
Nazunaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185084 offline
|
Aki nem is ismerte minek szól hozzá? Akik szeretik és szeretnék nézni azok nevében írok!Elöször is normális nézhető idöben kellene adni !!Másodszor pedig kevés a nézetség úgyan már!!Miért nem az igazat írják ,hogy még talán megsincsen rá a jogok !! Mivel még spanyolul is csak valamikor juliusban adták le a végét ,ami elöször 150-majd 168rész lett!!A tv2 meg össze-vissza hablatyol ,már ha válaszól egyeltalán!!
2013. február 25. 14:14
|
|
SelenaJustinFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189266 offline
|
Egyetértek nazuna-val. Teljes mértékben. Én imádom ezt a sorozatot és dögöljenek meg az olyanok, mint Patricia33.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: