Jasmine Villegas saját történetét meséli el
2012. július 27. 00:55
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nem igazán kedvelem Jasmine-t,de ez a videó nagyon durva lett.Tiszteletreméltó,hogy azok után,amit a srác tett vele,ő még is kiállt és elénekelte a dalt,tudva,hogy a fiú is hallani fogja.Tényleg erős lány.Ezek után valószínűleg jobban fogom őt tisztelni!
2012. július 27. 04:17
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Életemben nem halottam erről a csajról, de sajnálom hogy ez történt vele nagyon szép lány:) de a szám nem tetszett és nem hatott meg..de ha egy férfi megüt egy nőt az nem férfi... és nagyon elítélem az ilyeneket
2012. július 27. 09:36
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nagyon jó a szám és az a legjobb a klipben, hogy reklámozza azokat az elérhetőségeket, ahol segítséget talál mindenki, akinek szüksége van rá (persze ezek csak az USA-ra vonatkoznak).
Amúgy azt nem értem, hogy egy nő hogy maradhat együtt valakivel azután, hogy az bántotta. Az ilyen pasik SOSEM fognak megváltozni és sosem fognak tisztelni. Engem egyszer ütöttek meg (pedig az csak egy kis pofon volt), de rögtön adtam is vissza, aztán repült is a gyökér...
Amúgy azt nem értem, hogy egy nő hogy maradhat együtt valakivel azután, hogy az bántotta. Az ilyen pasik SOSEM fognak megváltozni és sosem fognak tisztelni. Engem egyszer ütöttek meg (pedig az csak egy kis pofon volt), de rögtön adtam is vissza, aztán repült is a gyökér...
2012. július 27. 10:21
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Nem bírom a csajt, még mindig úgy gondolom hogy nincs sok hangja , DE ez a klipp nagyon jól sikerült, ez nem olyan mint a többi amit erről a történetről forgat, ez r.hadt jó lett! Lehet a végére a számot is megkedvelem, de ez tényleg leírhatatlan milyen jó lett! Most az egyszer gratulálok Jasmine!
2012. július 27. 11:57
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
a szám annyira nem tetszik,és hogy lehet összeállni egy ilyen alakkal? azért ha vki erőszakos,meglátszik,nem? és ak nem költözök hozzá tinédzser létemre. így az első alkalommal,h megüt,otthagyom.
2012. július 27. 17:42
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Szép szám lett.
2012. július 28. 01:56
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Elborzasztó, hogy mennyi fiatalt bántalmaznak és molesztálnak. A kezdeményezés jó. A klip jó lett, a mondanivalója is ott van, de Megan és Liz videója zeneileg jobb szerintem. Bár ők inkább a megfélemlítésre és kirekesztettségre hívják fel a figyelmet, nem a fizikai bántalmazásra. http://www.youtube.com/watch?v=Lq3iagZzloU
2012. július 28. 10:49
nagyon rendes dolog tőle,hogy elkészítette ezt a klipet.
2012. július 28. 16:05
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Szegény... Nagyon jó lett a dal és a klip is. Tényleg szomorú, hogy van ilyen a világon, szerencsés, hogy ennyivel megúszta, van aki sajnos bele is hal.
(RIP Tina)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: