Suri Cruise édesapjával szeretne élni
2012. július 27. 07:39
|
|
Elizabeth Levyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181186 offline
|
Nem kéne folyton Tomot köpködni!
Más anyagi dimenzióban élnek,ő ilyen vasárnapi apuka. Donald Trump is multimilliomos és normálisak a felnőtt gyerekei,pedig kicsi korukban mindent megadott nekik. Drogos meg nem csak a gazdag gyerekek lehetnek.
Más anyagi dimenzióban élnek,ő ilyen vasárnapi apuka. Donald Trump is multimilliomos és normálisak a felnőtt gyerekei,pedig kicsi korukban mindent megadott nekik. Drogos meg nem csak a gazdag gyerekek lehetnek.
2012. július 27. 07:55
|
|
SolAngeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 151336 offline
|
Elizabeth Levy!
Itt nem azzal van a probléma, hogy vasárnapi apuka és hogy mindent megad neki, hanem azzal, hogy ez csak egy mézesmadzag és arra megy ki a játék, hogy ő nevelhesse fel Surit. Amivel nem is lenne gond, ha a pasi normális lenne, de teljességgel a szcientológia híve és eszerint akarja a lányát is felnevelni, ami például azzal jár, hogy évekre elküldi a kislányt egy óceánjáróra ahol katonai fegyelemmel nevelik a gyereket és évekig nem láthatja a szüleit. Szerintem ettől nem igazán lesz normális felnőtt. És akkor még nem említettem a szcientológia egyéb hátrányait... :/
Itt nem azzal van a probléma, hogy vasárnapi apuka és hogy mindent megad neki, hanem azzal, hogy ez csak egy mézesmadzag és arra megy ki a játék, hogy ő nevelhesse fel Surit. Amivel nem is lenne gond, ha a pasi normális lenne, de teljességgel a szcientológia híve és eszerint akarja a lányát is felnevelni, ami például azzal jár, hogy évekre elküldi a kislányt egy óceánjáróra ahol katonai fegyelemmel nevelik a gyereket és évekig nem láthatja a szüleit. Szerintem ettől nem igazán lesz normális felnőtt. És akkor még nem említettem a szcientológia egyéb hátrányait... :/
2012. július 27. 08:55
Tom túlságosan elkényesztetné.
Katinél sokkal jobb helye lenne!
Katinél sokkal jobb helye lenne!
2012. július 27. 09:11
Idézet (eszterke126 @ 2012.07.26. 12:16)
szerintem is jobbheyle lenne az apjánál mert katie egy kiálhatatlan boszorkány és zsarnok is aki meg neki ad igazat menjen leányikolába igy elrontani ezel egy gyereket ; inkáb legyen egy kciit elkényeztetve
Igen, milyen "gonosz" is Katie, hogy normális gyerekkort akar adni a lányának, és nem méregdrága ajándékokkal akarja megvenni a szeretetét, mint Tom. Fúj, Katie, hogy teheted ezt, hogy nem adsz "szegény" kis Surinak méregdrága ruhákat, meg magassarkút, hanem helyette egy normális gyermekkort szeretnél neki biztosítani, hogy később ne egy elcseszett felnőtt legyen belőle?
Remélem, mindenki érzi az írásomból eredő tömény iróniát.
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. július 27. 09:13
Idézet (Gaga5000 @ 2012.07.26. 12:17)
Szerintem a kislány dontsön 
Suri még túl fiatal, hogy döntsön. Ha ilyesmire kerül a sor, a bíróság fog helyette dönteni, és szerintem akkor is Katie-t választják majd. Elvégre ő az, aki normálisan tudja nevelni a gyereket.
2012. július 27. 09:16
Gondoltam h a kiscsajnak jobban tetszett az ha mindent megkaphat. Tom jó nagy szemétláda h így kihasználja a lányát Katie ellen. Hajrá Katie !!!
2012. július 27. 10:38
Jesszus;én még nem utaztam helikopterrel; nincs Guccim;mégis normális vok.Viszonylag...;-)
2012. július 27. 19:54
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem szép dolog megvenne egy kislányt.. a másik meg az ,h elkényeztetni is tök gáz.
Szerintem Suri-t már most több 1000 nem bírják a többi lányok, az életmódja miatt..
Elkényeztetett............mind1
Szerintem Suri-t már most több 1000 nem bírják a többi lányok, az életmódja miatt..
Elkényeztetett............mind1
2012. július 28. 11:03
|
|
rekuci.98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 181624 offline
|
Hát igen ez jár annak akinek gazdag az apja. Az elkényeztetés. Szerintem normálisan kéne nevelni mert később ki tudja mi lesz a csajból. Ha egy plázacica akkor azért fog sírni mert mindenki utálja .
2012. augusztus 16. 15:55
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Kemény élete lesz Katienek, főleg ha a kislány neveléséről lesz szó. A gyerek mindig a könnyebb, és elvileg "szebb" életet akarja. Szegényke nem tudja még mi a jó neki és a végén eléri hogy az apja nevelje, ami meg neki nem lesz túl jó.
A sok pénz megbolondítja az embert, lásd nem kell hozzá hogy felnőtt légy, gyerekként és megbolondít. Csak tényleg elég visszataszító hogy a pénzt felhasználja az anyja ellen az apa.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.