Suri Cruise édesapjával szeretne élni
2012. július 26. 18:09
Amit Tom csinál annak köze sincs a neveléshez. Egyértelmű, hogy megakarja venni Suri szeretetét. Katie sokkal jobban csinálja, én még mindig az ő pártján állok.
2012. július 26. 18:09
jujj... dehát szerintem egyikük sem neveli jól...Egyikük elkényezteti, a másikuk meg apácát csinálna a kislányból. bár Tom nagyon kegyetlen hogy ezt csinálja...
2012. július 26. 18:10
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Szerintem Tom agyát már annyira kimosta az a pszihopata szekta, hogy csak nekik kellene, és nem a pasasnak. Ezekkel az ajándékokkal pedig csak meg akarja venni a lányát, és megalázni Katie-t. Undorító a szcientológia, pedig én nem vagyok semmilyen más vallás tagja.
2012. július 26. 18:16
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Sajnálom Kate-et hogy nem nála marad Suri. De ez az Ő hibája is mert nagyon ellett kényeztetve és ezt már csak a papa tudja finanszírozni mert Kate már régóta nem szerepelt semmilyen filmben/sorozatban így a számlája tartalma sem lehet olyan sok.
2012. július 26. 18:45
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
Hát ez elég gonosz dolog Tomtól h így próbálja manipulálni a gyerekét, de szerintem belül tudja h Surinak ez semmiképpen nem tesz jót. De most az a legfontosabb neki h ő kapja a gyereket..így persze valamennyire meglehet érteni őt.
2012. július 26. 19:01
persze, h jobban tetszik neki a fényűző élet. kíváncsi vagyok mi lesz ebből a kislányból egy 7 év múlva...
2012. július 26. 19:17
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Persze hogy inkább Tommal szeretne maradni, mivel még kislány, apuci pedig megveszi a szeretetét. Attól még mert elviszi vásárolni a nevelés nagy része közel sincs elintézve az ő részéről.
2012. július 26. 19:33
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Suri szeretetét nem méreg drága cuccokon kéne megvenni. Suri így is eléggé el van kényeztetve,ezért jobb lenne ha Katie kicsit megnevelné. Meghát nem hiszem,hogy egy öt éves elkényeztett kislány dönteni tudna egy ilyen komoly dologban.
2012. július 26. 20:16
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Persze hogy azapjával akar maradni.Minden kisgyerek oda megy ,ahol többet kap (ésitt nem feltétlen a szeretetre gondolok).Suriszámára csábítóbb a sok ajándék és csili-vili dolgok,mivel megszokta ezt már.Remélhetőleg még nem késő,és rendes felnőtt lesz belple.
2012. július 26. 20:18
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
Szegény gyerek még nem tudja az igazi boldogságot nem pénzért kapja meg... ez így megy vagy kétzser hogy elviszi mindenhova az apja utána odakerül oszt beiratja egy katonasuliba és majd nézhet a Kis Suri hogy az apja hogy kihasnálta.. Ezt ő még nem értheti.. Tom meg tudja hogy így hozzá akar majd menni és meglesz neki az öröm.. szerintem katie-nél jobb helye lesz.
2012. július 26. 20:23
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Istenem... az a durva, hogy a kiscsaj már nem is lehetne jobban elkényeztetve, ezt pedig kihasználja az a beteg agyú apja és ajándékokkal akarja rávenni a lányát arra, hogy őt válassza Katie helyett. Suri annyira kis hülye, hogy nem fogja föl, hogyha Tom kapja meg a felügyeleti jogot, küldi is a szcientológiai táborba, ahol már nem lesz úgy elkényeztetve. Apja és lánya úgy el van cseszve, ahogy van. Sajnálom Katie-t.
2012. július 26. 21:22
|
|
jucuuusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 162551 offline
|
persze, ha én is ezt az életet választanám ha kicsi lennék, de a pénz tényleg nem boldogít, egy idő után, nem tudom majd semmi élvezni, mert tudja csak egy szó, és megkapja
2012. július 26. 23:39
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Az amerikai ujságok jelenleg televannk ezzel a témával és én is katie-nek adok igazat...Suri már most egy totál elkényeztetett kis... hadd ne mondjam mi..nekem kifejezetten taszitó a lányka..már most abszolut anynira elvan kényezteteve hoyg huhúúú.de abszolut katievel értek egyet.tom semmiféle nevelési elvet nem követ inább hagyja hogy suri akkor feküdjön mikor akar és fagyit egyen vacsorára..ez azért nem pálya.katie most probál bevezetni surinál egy rendszert és a lefekvési idejét is igyekszik meghatározni.ez abszolut ráfér a kislányra..bár arra valahogy meg mernék esküdni hoyg ahogy suri nagyob lesz egy hatalmas drogos,alkesz ribi lesz belőle és ugyis beszippantja a szcientlogia világa..de az hogy tom ilyen eszközökkel probál nyerni nagyon szánalmas..nevetséges és szánalmas ember ez..
2012. július 27. 00:27
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Tom nem normális, hogy egy elkényeztetett kis fap.csát akar nevelni a lányából, de majd pár év múlva vissza fog ütni neki ez a dolog.
2012. július 27. 00:38
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Majd nézze meg a kicsilányát 10 év múlva
2012. július 27. 00:39
Ő még csak egy kislány szóval ha az ő szemszögéből nézzük ki nem akarna ilyen körülmények között élni mint ahogyan Tom 'neveli' ...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: