Suri Cruise édesapjával szeretne élni
2012. július 26. 16:12
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Direkt kihasználja a gyerek tudatlanságát..Csak azért élne vele a gyerek, hogy megkapjon mindent..
2012. július 26. 16:35
tom tuti azért csinálta h suri inkább őt válassza mert tudta hogy surit meg tudja venni pénzen
katienek tényleg van oka félteni surit
2012. július 26. 16:38
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Háát nem drága ajándékokkal kell "lekenyerezni" egy gyereket!Ha Suri igazán szereti az apját,akkor luxuscikkek nélkül is jól kellene éreznie magát vele,bár még gyerek,el lehet kényeztetni méregdrága cuccokkal! Katie-nek teljesen igaza van,ahhoz h egy gyereknek szép gyerekkora legyen,nem kellenek drága ruhák,játékok stb. csak az,hogy igazán szeressék a szülei!
2012. július 26. 17:18
|
|
shannelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 149680 offline
|
JARREKA pont erre gondoltam !!!! Így majd azt fogja hinni,hogy apuci mindent meg vesz neki,nagyobb korában is !pff...Ennyire elkényeztettni nem kellene!Katie jobban neveli!
2012. július 26. 17:23
|
|
Arvenitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 229 Csatolások: 192 Azonosító: 148769 offline
|
A kislányt nem kell szidni, minden nevelés kérdése!! Az, hogy elvan kényesztetve csak is a szülők(ezesetben Tom) hibája. A bíróság úgy is a gyerek javára fog dönteni, aki pillanatnyilag az apjával szeretne élni..
Ugyanakkor nem ítélem el Tomot. Van pénze, tehát megteheti hogy így nevelje a lányát. Amíg a kislány boldog, addig nincs baj..!
Ugyanakkor nem ítélem el Tomot. Van pénze, tehát megteheti hogy így nevelje a lányát. Amíg a kislány boldog, addig nincs baj..!
2012. július 26. 17:39
|
|
Betike96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 163372 offline
|
A storyban van egy cikk Tomékról amit épp ma olvastam el. Nem mondom el hogy mit irnak róla de nagzon felháboritó. Ajánlóm mindenki figyelmébe, és ha van egy kis idődök olvasáto el valahol. Én elolvastam és nagzon megutáltam Tomot.
Ebben a cikkben pedig szerintem is Katie a jó szüllő.
Ebben a cikkben pedig szerintem is Katie a jó szüllő.
2012. július 26. 17:45
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Tomnak lövése nincs a gyereknevelésről, nem is értem hogy látogathatja Surit. Senki ne értsen félre, csupán arra célzok hogy Katie rendesen szeretné felnevelni a lányát, nem akarja hogy egy elkényeztetett liba legyen, de Tom ezt teljesen tönkre teszi a folytonos kényeztetéssel.
2012. július 26. 17:56
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nem tudom hova fog vezetni ez a fényűző életmód,ha Tom továbbra is ennyire elfogja kényszeriteni a lányát.Az biztos,hogy Surinak Katienél a helye nem pedig az apjánál
2012. július 26. 18:02
Szerintem Katie jobb választás. Persze a kislány eddig el volt kényeztetve, és most, hogy nem kap meg mindent, amit akar, egyből a papához húz a szíve. Mert a papa mindent megvesz neki, amit akar. Katie legalább embert próbál nevelni belőle, és szeritnem Suri később ezért még hálás lesz, ha most nem is így gondolja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: