Suri Cruise édesapjával szeretne élni
2012. július 26. 13:41
én megétem suri-t hisz még csak kislány még nem is nagyon fogja fel a dolgok súlyát így tök természetes hogy tomot válassza pedig az anyja jobb hatással van rá.
2012. július 26. 13:44
Úgy tűnik nem nagyon válik be Katie nevelési módszere, szerintem többet érne el azzal ha fokozatosan szoktatná le Surit erről az elkényesztetett életmódról, különben a szigor többet árt mint használ.
2012. július 26. 13:59
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal.
2012. július 26. 14:08
Mindegy, hogy a kislány kivel akar lenni, mert nincs abban a korban, hogy erről dönthessen, a bíróság pedig már Katie-re bízta a gyerek nevelését! Tom csak nyomós indokkal fellebbezhetne, amivel nem igazán tud előrukkolni, mivel a sajtó mindig közli, hogy mit tesz a gyerekkel vagy hogy miképp próbálja befolyásolni.
Amúgy Sally95 egyetértek veled is!
Amúgy Sally95 egyetértek veled is!
2012. július 26. 14:22
Ilyet filmekbe is látni. Oké, hogy az élet nem egy film, de általában azoknak az a vége, hogy az ilyen emberek börtönbe kerülnek. Jó lehet mondani, hogy hülye vagyok de leszarom mert csak a véleményem mondom el. Egy gyerekkel ilyet nem lehet csinálni, mint amit az apja művel. Amúgy meg ha vele élne egy gazdag kurva lenne belőle aki csak a jóhoz van szokva pedig ha felnő akkor rájön hogy nem hoznak neki oda mindenféle luxus ruhát meg kaját. Hanem magának kell boldogulnia, és nem kaphat meg mindent egy szaváért.Az ilyen nevelést ellenzem mert becsapja a gyereket a saját szülője. Meg a hírek szerint az apja ilyn jó erőszakos suliba dugná ahol meg szomorú lenne szal magának keresné a bajt.
2012. július 26. 14:24
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Annyira egyértelmű, hogy mire hajt Tom. Teljesen elkényezteti, hogy Surihoz behízeleghesse magát, és amikor a kislány azt hiszi, hogy apucinál ilyen élet várna rá, és kihisztizi, hogy hozzá kerüljön, Tom abban a pillanatban elkezdi neki is átmosatni az agyát. Remélem Katie erős lesz, és nem hagyja tönkretenni a lányát.
2012. július 26. 14:36
Lehet, hogy szívesen van a lányával és nagyon szereti ezért ajándékozza el őt mindennel, nem pedig a szeretetét veszi meg. Bár kitudja...
Semmikép se szabad ennyire elkényeztetni mert a végén egyik szülő sem fog bírni vele..
Semmikép se szabad ennyire elkényeztetni mert a végén egyik szülő sem fog bírni vele..
2012. július 26. 14:42
szegény Suri...most még szerintem nem nagyon tudja, hogy mi a jó neki...nem veszi észre, hogy az apja pénzért vette meg a szeretetét!!!!
lehet, hogy Katie most szigorúbban fogja Suri- t, mert nem akarja, hogy elkényeztetett kiscsaj legyen belőle!!! de jól is teszi!
lehet, hogy Katie most szigorúbban fogja Suri- t, mert nem akarja, hogy elkényeztetett kiscsaj legyen belőle!!! de jól is teszi!
2012. július 26. 14:43
Gondolom amellett hogy egy kisebbfajta vagyont költött a gyerekre - amit a kislány nem hiszem hogy fel tudna fogni, és még jobban el fog kanászodni hogy mindent megkap - emellett szerintem elkezdte ezt a szcientológiai hülyeséget is nála, hogy teljesen az anyja ellen fordítsa. Szánalmas és beteg ember...
2012. július 26. 14:51
Lehet, hogy Tom szereti a lányát, de ez egyszerűen baromság. Ha megvesz neki mindet, azzal nem lesz jobb, sőt! Szánalmas, hogy Katie ellen fordítja a gyereket. Nem azt mondom, hogy rosszat akar, mert nyilván szereti, de közel sem annyira jó szülő, mint Katie.
2012. július 26. 14:56
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Jóhogy, hozzá van szokva az abnormális fényűzéshez. Majd megtanulja, hogy milyen is a nagybetűs élet.
2012. július 26. 14:58
szerintem ez szánalmas hogy egy ilyen még kislányt,ilyen módszerekkel próbál manipuláni...gyerekszemmel mindenki ezt választaná...csak mi akik belátunk már a dolgok mögé tudjuk hohy ezzel csak árt a gyereknek....szerintem a gyermeke szeretetét nem kéne megvásárolnia....
2012. július 26. 15:09
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
így akarja visszaszerezni a lányát...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: