Suri Cruise édesapjával szeretne élni
2012. július 26. 12:41
|
|
Cuki baba3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 51 Csatolások: 30 Azonosító: 180990 offline
|
egyetértek Barbus87
2012. július 26. 12:42
Teljesen igazad van "Plume" már tényleg eldönthetnék!!!
2012. július 26. 12:42
|
|
Skrill3xGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 181527 offline
|
Nalam is anyam a szigorubb tehat en is apa lanya vok!!!
) Meg is ertem hogy szereti apucijat ..de sztem jobb lenne ha edesanjanal elne!!!
2012. július 26. 12:51
elég szomorú hogy elkényeztetett kis fruskát nevelt a lányából.remélem katie-nek sikerül megint a talpára állnia,hogy kinevelje lányából,ezt a kapzsiságot.mert ha nem akkor katie is ugy fog járni,ahogy anno nicole kidmen.
2012. július 26. 12:59
Szerintem ez nem jó hogy igy elkényezteti, Katie-nek igaza van. Ezt már elrontották ezek után már nemfogja tudni helyrehozni, akárhogy is próbálja..
Ez egy rossz helyzet számukra, ső Surinak még azt is el kell viselni hogy a szülei elváltak és szerintem ezt ki is használja...
Ez nem jó így, hogy ennyire elkényeztetik. Aztán beüt a ménkő, nem lesz pénz és a kiscsaj teljesen ki lesz akadva, hogy nem kap meg mindent. Jobb lenne ha Katie-nél maradna..
Persze, hogy vele akar élni, mert Tom minden luxussal és drága holmival ellátja, az anyukája ezzel szemben normális embert akar faragni belőle.. ő meg nyilván nem ehhez szokott hozzá.. .__.
Gyűlölöm ezt a férfit, a hideg futkos a hátamon, ha meglátom bárhol is..
Gyűlölöm ezt a férfit, a hideg futkos a hátamon, ha meglátom bárhol is..
2012. július 26. 13:03
Én 100%-san Tom-ot pártolom.. 
Szerintem az a vallásos iskola egy hülyeség, de ezt Katie tudja!
Szerintem az a vallásos iskola egy hülyeség, de ezt Katie tudja!
2012. július 26. 13:07
|
|
Ani1526új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 180754 offline
|
A lányának is annyi az esze mint az apjának. Majd akkor fog az is nagyot nézni mikor a drága kicsi lánya 15 évesen a testéből fog megélni, mert nem lesz annyi esze hogy tanuljon, elvárja majd hogy mindent megkapjon és azt tehesse amit saját maga jónak lát. Szánalmasnak tartom azokat a szülőket akik így nevelik a lányukat. Paris Holton sem más. -.- Elhiszem, hogy hiányzik neki a lánya, de akkor is ez már túlzás ! Szerintem egy ennyi idős lány sem kapott meg ennyi mindent. Szánalmas Tom is, és a lánya is, hogy nem veszi észre hogy az anyja jót akar neki. -.-
2012. július 26. 13:08
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Surit teljesen megértem hisz még csak egy kislány és én is jobban örülnék a luxusnak mint azt átlag életnek.
De ezt még nem tudja vele Katei megértetni. Remélem Suri idősebb korában nem kanászodik azért el.
De ezt még nem tudja vele Katei megértetni. Remélem Suri idősebb korában nem kanászodik azért el.
2012. július 26. 13:19
Mondjuk megértem a kislányt, mert biztosan tetszik neki, ha elkényeztetik. Én is a luxust választanám. De szerintem jobb lenne neki, ha az anyjánál maradna, mert ő talán nem fogja úgy elkényeztetni, mint az apja.
2012. július 26. 13:21
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Majd később még megfogja köszönni, hogy most az anyja szigorú...
2012. július 26. 13:23
Szerintem egyik nevelési módszer sem a legjobb. Tom túlságosan elkényezteti , Katie pedig túl szigorú vele. Meg kellene találniuk az arany középutat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: