Katie Holmes nemrégiben úgy döntött, szigorúbban fogja nevelni lányát, Surit, ugyanis nem akarja, hogy luxuscikkeket kapjon és méregdrága ruhákban járjon. Ám Tom Cruise teljesen máshogy vélekedik arról, mi a jó Surinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Suri Cruise édesapjával szeretne élni
2012. július 26. 12:06
2012. július 26. 12:09
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát oké. De szerintem jobb lenne, ha az anyja nevelné, mert mégis csak lányok mindketten. Tom hogy fogja majd neki elmagyarázni a lányos dolgokat?
2012. július 26. 12:10
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Igaz, hogy így apuci hercegnője lesz ha felnő de én is jobban örülnék minthogy katolikus lányiskolába járjak...
2012. július 26. 12:11
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Nem csodálom. Szerintem egyik nevelés se a legjobb. Katie katolikus leányiskolába akarja járatni, Tom meg el akarja kényeztetni. Szerintem a 2 között kéne dönteni, és normálisan nevelni, mint más családoknál.
2012. július 26. 12:16
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
szerintem is jobbheyle lenne az apjánál mert katie egy kiálhatatlan boszorkány és zsarnok is aki meg neki ad igazat menjen leányikolába igy elrontani ezel egy gyereket ; inkáb legyen egy kciit elkényeztetve
2012. július 26. 12:21
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
Gaga5000 igazad van,de szerintem bisztos az apját választaná
2012. július 26. 12:22
Ez már szánalmas! Csak arra megy ki az egész, hogy Katiet rossz színben tűntesse fel, és az legyen, amit ő akar. Miért nem látja már be ez az elmebeteg, hogy ő nem ért a gyerekneveléshez? :/ Attól hogy sok pénze van, még nem lesz jó apa. Még szerencse, hogy a gyerek nem dönthet arról, kinél akar lakni, mivel még kicsi.
2012. július 26. 12:24
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem értelek titeket. Tom rég nem látta a lányát. Miért baj, ha elhalmozza ajándékokkal? ti nem fogadnátok el?
Ha majd idősebb lesz Suri különbséget tud majd tenni, de még gyerek. Miért baj, ha kicsit élvezi az apjával töltött időt?
2012. július 26. 12:26
Hűt, nem csodálom, hogy Katie ezek után még jobban félti a kislányt az apjától. Én sem örülnék neki, ha a volt férjem a gyerekemet ellenem akarja fordítani úgy, hogy elhalmozza ajándékokkal.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: