Szárnyra kelnek a Little Mix tagjai
2012. július 26. 20:43
Ez az egyik kedvenc dalom, nagyon örülök hogy végre kész a klipp
Már tűkön ültem
annyira szeretem őket <3 Little Mix <3
2012. július 26. 20:49
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Istenem, mennyi gyökér... Azért nem szeretitek Perrie-t, mert Zayn-nel jár? XD Ok, én is bármit megtennék, hogy cseréljek vele, de nem utálom...
Amúgy meg sajnálom ezt a csapatot, mert a youtube-on is kb senkit nem érdekel a szám, a kommentek csak Zayn-nel és Perrie-vel vannak tele. Bár reklámnak jól jön... XD
Amúgy meg sajnálom ezt a csapatot, mert a youtube-on is kb senkit nem érdekel a szám, a kommentek csak Zayn-nel és Perrie-vel vannak tele. Bár reklámnak jól jön... XD
2012. július 26. 21:01
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Én One Direction rajongó vagyok, és rohadtul nem utálom Perrie-t. Járjon Zayn-nel, nem érdekel. Én akkor is szeretni fogom Perrie-t, és persze az egész Little Mix-et.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. július 26. 21:09
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Rájöttem valamire: nem is feltétlenül a One Direction fiúk tehetnek arról, hogy ilyen szinten utálom őket. Inkább a tini rajongók! Annyira gáz és szánalmas amit művelnek, utálják Perriet mert azzal a Zayn-nel jár???? Miért, annak a fiúnak cölibátust kéne fogadnia mert a lányok róla álmodnak? Mit gondoltok, hogy nem lesz barátnője soha? És ilyeneket olvasok, hogy Perriet valamiért nem kedvelitek, meg nem szimpi, miközben Zayn van az avatarotokon.
Nem is olyan átlátszó... Meg pont Perrie csúnya a klipben, mikor szemmel láthatóan gyönyörű benne? EZ ANNYIRA SZÁNALMAS!
Lady Suzy
2012. július 26. 21:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Barbus87: Ne szerencsétlen srácokat utáld a fogyatékos rajongóikért, hanem azokat. (Mellesleg én egyike vagyok a kevés normálisnak).
2012. július 26. 21:29
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Jó nem azt mondom, hogy csak emiatt nem kedvelem őket, de ez a cirkusz ami van körülöttük, ez nagyban hozzájárul. Nem értem tényleg, én örülök neki ha a kedvenc sztárjaim normális párt találnak maguknak és boldogok. Na mindegy is, csak felhúztam magam
2012. július 26. 21:30
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem a klip és a dal is nagyon tetszik.!
2012. július 26. 21:36
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem nagyon tetszik.
2012. július 26. 23:22
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Barbus87: Nem mindegyik rajongó utálja a 1D-s fiúk barátnőiket... Van aki azt szeretné, ha boldogak lennének és mind1, hogy kível az a fontos, hogy ők legyenek boldogok.! Nekünk úgy is elérhetetlenek... :/
Lady Suzy
2012. július 27. 12:47
Ahhoz képest, hogy az első klipjük, elég jó lett, sőt, nekem nagyon tetszik. Mellesleg a szám is jó lett, vagyis hallgatható.
2012. július 27. 15:42
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Ne ez a felháborító! Van egy lány banda akik baromi tehetségesek, a vérükbe van, a zene, a tánc, az egész előadó művészet, és erre a kommentek 70% az, hogy: 'hát ez borzasztó', mert az egyik lány együtt van egy one direction-os fiúval???? Viszont, ha nem csak azt látnátok, hogy one directionos fiúk milyen édesek, cukik, és azok nyálas szerelmes számok még ezt fokozzák is rájönnétek, hogy rájuk fogták konkrétan anno a x-factorban, hogy jó hangjuk van, mert kiénekeltek tisztán 3 hangot kb. Tökéletesen látták már ott is, hogy 5 kamasz fiú, egy stylisttal, egy fodrásszal, és egy sminkessel azonnal eladható lesz.
Éretlenek vagytok és rettentően befolyásolhatóak. Elszégyellhetnétek magatokat, hogy külsőt többre tartjátok mint a belülről fakadó tehetséget. Valamint ideje lenne beemelni, hogy annak az esélye, hogy találkoztok a one directionnal kb egy a millióhoz. Annak az esélyét, hogy valaha valami közötök is lesz hozzájuk, had ne latolgassam.
Éretlenek vagytok és rettentően befolyásolhatóak. Elszégyellhetnétek magatokat, hogy külsőt többre tartjátok mint a belülről fakadó tehetséget. Valamint ideje lenne beemelni, hogy annak az esélye, hogy találkoztok a one directionnal kb egy a millióhoz. Annak az esélyét, hogy valaha valami közötök is lesz hozzájuk, had ne latolgassam.
Barbus87
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.