Majd ha látom a saját 2 szememmel akkor mondom meg h nekem tetszett-e vagy sem..
Én nagy Batman rajongó vagyok,és eddig az első 2 részt is imádtam.
Remélem Chris nem szomorú.
Ami az idióta James-t illeti, egy nagy idióta..
Nem lesz Oscar-jelölt az új Batman-film
2012. július 28. 21:57
|
|
m-fanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 181790 offline
|
Nekem tetszett az új Batman film, bár azaz igazság, hogy nem ez a legjobb, az előző rész, a Batman - Sötét lovag, sokkal de sokkal jobban sikerült és a Batman: Kezdődik is. Imádom Christian Bale-t és Liam Nesson-t is és sajnálom, hogy nem jelölik.
2012. július 29. 14:49
Én ma láttam és az az igasság,hogy nem olyan rossz!
2012. július 31. 09:09
nagyon jó film! Tegnap láttam, de nem érdekel, hogy jelölik vagy sem. Sokszor olyan filmek kapnak oscart amelyeknek nem kéne adni.
2012. augusztus 14. 17:30
én is láttam már a filmet és nincs vele semmi baj, biztos a lovoldozés , meg az aldozatok hozzátartozoi miatt kínos lenne díjazni, nem akarják "sztárolni". Bale , Gordon - Lewitt jo színészek, csupa korrupcio az egész hah akkor is imádom Batmant
2012. szeptember 06. 17:05
|
|
nyüsszentyűúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164289 offline
|
ÓÓÓ, mi lett volna ha lelövik az én kis Chris-emet?!
( De szerencsére nem sikerült annak a pszihopatának.....hülye ez a James vagy ki?! Tuti bolond....
2013. február 20. 18:51
|
|
Titanillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 195029 offline
|
Nekem tetszett ez a rész. Pörgős volt, sok akcióval, a színészek hozták a szokásos formájukat. Jól szórakoztam. Egyáltalán nem igaz, hogy unalmas lenne, vagy hogy nem lehet végignézni. Nolan jó munkát végzett. Az én értékelésem szerint 88%-ot kapna, a Sötét lovag 95%-ot.
A Napos oldal c. filmre viszont csak 80%-ot adnák. A felénél meguntam és leállítottam a filmet. Uncsi volt.
A Napos oldal c. filmre viszont csak 80%-ot adnák. A felénél meguntam és leállítottam a filmet. Uncsi volt.
2013. március 13. 16:44
szerintem meg nagyon jól sikerült, nekem legalábbis tetszett
2013. november 15. 14:59
|
bpeliknvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 133979 offline
|
Nem csodálkozom. Önmagában nem egy tökéletes trilógia csak egy újabb blockbuster. átkozottul csalódtam Nolanben valamint ez a Robinos ökörség ez dühített fel a legjobban. mivel azt mondta ez a hóhányó Nolan,hogy "Az én Batman filmjeimben SOSEM fog szerepelni Robin és NEM is említem meg és Nem teszek rá utalást!" Bane halála pedig álmatlan éjszakákat okozott Nekem.
((((((((((((((((((((((((((( A Sötét Lovagot csak és kizárólag Ledger menti meg a közepességtől, mert, ha Jokert(Akit amúgy ki nem állhatok.)kivesszük, akkor ez egy közepes film lenne. A Batman: Kezdődiken pedig egyszer-kétszer elbóbiskoltam.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: