Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!
2012. július 26. 09:57
|
|
VampireLexiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 158203 offline
|
Ő is csak ember...
2012. július 26. 09:57
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát,ezt nem gondoltam volna Kristenről..Akármennyire se bírom Robot, azért egy kicsit sajnálom.
Judit107 egyetértek veled!
Judit107 egyetértek veled!
2012. július 26. 10:00
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Én sem bírnám huzamosabb ideig Pattinson mellett, tehát nem ítélem el Kristent, mondjuk családos emberrel kezdeni nem a jó döntések csúcsa. Egyébként pedig ő is ember, lehetnek hibái, és még bocsánatot is kért, tehát őt még mindig jobban kedvelem, mint szegény áldozatot. -.-" Azért (csak Kristen miatt is) remélem rendeződnek a dolgaik.
2012. július 26. 10:08
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ez nagyon gáz... minek csinálták.. ha utánna ennyire sajnálják? vagy ne sajnálják... mind1 hibáztak emberek.. ennyi
2012. július 26. 10:11
Ez a legaljasabb dolog amit egy nő megtehet a párjával. Ráadásul egy nős férfival? Annak a gyerekei és a felesége mit érezhetnek? El kellett volna gondolkodni mielőtt megteszik! Egyetértek Grace Benning-el, az én kedvenceim is hibáztak, mert emberek és nem istenek/nők, hanem olyanok,mint mi vagyunk. Meg kell tanulni a rajongóknak azt, hogy ezeken túl kell magadat tenni. Amúgy meg én is azt a két gyereket sajnálom.
2012. július 26. 10:17
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Ez azért egy kicsit durva.Én nagyon szeretem Kristent.De ez azért tényleg...
Az a legdurvább,hogY Kristen még azt mondogtaja a sajtónak,hogy annyira szerelmes vagyok Robba,és úgy sajnálom,meg úgy tisztelelem őt.Ha eléggé tisztelte volna akkor nem lép félre.Mindegy ez az ő dolguk,csak azért a rendező családját sajnálom...
Az a legdurvább,hogY Kristen még azt mondogtaja a sajtónak,hogy annyira szerelmes vagyok Robba,és úgy sajnálom,meg úgy tisztelelem őt.Ha eléggé tisztelte volna akkor nem lép félre.Mindegy ez az ő dolguk,csak azért a rendező családját sajnálom...
2012. július 26. 10:19
Kristen mindig is egy 'érdekes' nő volt. A nagy Alkonyat-mániám alatt sem szerettem annyira, inkább Alice párti voltam. Rá kell nézni, és minden látszik a szemében, hogy milyen is igazából.
2012. július 26. 10:23
|
|
kalmanvanesszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 178402 offline
|
Mindenki követ el hibákat...És amúgyse tudhatjuk hogy ebből is mi a teljes igazság, szóval én nem itélkeznék...
2012. július 26. 10:24
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Ha tényleg Robot szeretné és tisztelné a legjobban, akkor nemet mond a kedves férfinak, aki mellesleg RENDEZŐI hivatásban munkálkodik, aki filmekbe is betudja juttatni... XD bár én remélem hogy Rob nem fog neki megbocsájtani... annyira nem is lángolhatott köztük nagyon a tűz mostanában, ugyanis a "Kristen és Robert fiatal szülők akarnak lenni" cikkig én azt hittem már vagy hat-hét hónapja szakítotttak!!
2012. július 26. 10:29
Ezt nem gondoltam volna azért.
Valamilyen szinten sajnálom Rob-ot.
2012. július 26. 10:30
Eddig nem reagáltam a hírre mert azt hittem csak képszerkesztés az egész. Kristen igazán elszégyellheti magát, már a megcsalás is elég nagy bűn de egy nős férfival összejönni..
2012. július 26. 10:31
Nekem mindig is gyanús volt.Nagyon sajnálom Robert-et nem ezt érdemli
2012. július 26. 10:35
|
|
psawyer3823új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 158380 offline
|
Hát ez ilyen...ha a csaj normális, akkor a pasi kattan be...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: